Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Just now, Whisker said:

Raczej że sprzedam i słowa dotrzymam, potestuje i porównam większość gier nad którymi są takie spusty i opierdziele ten sprzęt :)

ok, w takim razie to pierwsze ściągnę 

Mam nadzieję, że tym razem testy będą dłuższe i nie porzucisz ich po 10 minutach dla popka z ps5

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Alkoholik tak jak schaboszczak na forum, rage w kierunku nadkonsoli Spencer a tak naprawde będzie grał pod kocem jak starzy śpią :xboss:

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Podniecanie się tą gierką i branie na premiere spowodowane jest tylko tym, że nic innego nie wyjdzie. Pierwszy raz w historii gejmingu możecie kompletować bibliotekę tytułów na biężąco bo kupić 3 gry w ciągu roku to nie jest coś co obciąża znacznie budżet. Normalnie nikt by na to nie spojrzał. Ktoś z was czekał na premierę Ratcheta na PS4 z wywieszonym jęzorem i kupił na premierę? No nie sądzę, były wtedy inne tytuły do wyboru.

Kupilem Ratcheta na ps4 w dzien premiery i jedt to kapitalna gierka.

Na ps5 preorder zlozony.

Chcialbym zlozyc tez preorder na jakas fajna gierke na xboxa ale niestety nie mam na co.

Jego obecnie jedyna zaleta jest to ze nie mialem Przez wiekszosc generacji xbox one wiec troszkę nadrabiam Ori, FH czy FM7, bo inqczej w nic bym na niej nie gral.

Akurat na ps5 mialem Valhalle, Spiderka,

Dla mnie, osoby z relatywnie niewielkim czasem na granie, ktory mial multiplatformy w tym roku na Ps5, 

XsX w tym momencie jest praktycznie zbedny.

Czekam z utesknieniem na te zajebiate konsolowe exy, ktore maja wyjsc ale od 11.2020 pojawily sie one tylko na PS5

Edytowane przez Welna

Opublikowano
Teraz, Welna napisał:

Dla mnie, osoby z relatywnie niewielkim czasem na granie, ktory mial multiplatformy w tym roku na Ps5, 

XsX w tym momencie jest praktycznie zbedny.

Wiadomka, lepiej męczyć jest Valhallę niż Ori. :pawel: 

Opublikowano

No to przykre, że na gry z Xboxa nie da się złożyć preordera :/ Niestety będą na premierę za 4zł w Gamepassie (albo kod z pringlesów).

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiadomka, lepiej męczyć jest Valhallę niż Ori. :pawel: 

A od kiedy to Ty masz decydować o tym co mi sie podoba bardziej a co mniej?

Ori to gralem na pc jakis czas temu.

Opublikowano

Nawet grubas z przetluszonymi włosami nasral na xboxa jak odpalił returnala :dynia:

A to halo to co to kuwa jest hahaha:dynia: 

Xbox one byl w doopie ale pomyśleć, że tamten kasztan miał lepszy lineup od tego xszrota co już jest w totalnej doopie:obama: Zero perspektyw do 2025 

Opublikowano
1 minutę temu, Welna napisał:

A od kiedy to Ty masz decydować o tym co mi sie podoba bardziej a co mniej? Ori to gralem na pc jakis czas temu.

Nie mam, ale mam prawo śmiać się z tego, że ludzie mając mało czasu na granie świadomie wybierają średnie multiplaty zamiast wyśmienitych gier na nową konsolę którą kupili. :) 

Opublikowano

Zaraz jeszcze dopisze, ze na ps5 mogl zlozyc preorder na fenyx rising czy jak to sie tam nazywa, a na xboxa nie ma gier.

Opublikowano

w temacie RETURNALA już klapy debatują co jest fajnego w przechodzeniu tego samego po kilka razy i że grafika chyba bez szału xd 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TLOU albo Uncharted

jest graficzka jest niewymagający gejmplay cinematiczek soniaczek można oglądać takie gry czasami coś tam wcisnąć żeby wibrowało w dualsensie 

Opublikowano

@messer88

Bo graficznie jest bez szału nawet idol liścia to mówi, no ale może się myli w koncu to gra AAA 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Najlepsze jest to, że kolejne GOTY znowu zdobędzie gra od Sony. Kolejny rok z rzędu. Mamy już pierwszego kandydata, zaraz Ratchet a potem Horizon!

Któraś z tych 3 gier zgarnie większość nagród. Niech mi ktoś przypomni w którym roku ostatnio zdobył ex na X GOTY? No właśnie.

Ubogacamy się kulturowo. Zieloni to dalej takie janusze przed tv oglądający mecz Poloków na MS 2002.

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

przejdą kilka razy TLOU...

:banderas:

Opublikowano

Nie ma.

Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Archon w swojej recenzji na samym początku (zaznaczyłem fragment) mówi że gra jest "triple A". 

No ale widze że podrzędny jutuber z szafy u maniaka wie lepiej, także ten...

Jak puste gówno. 

Tu za to jest kosior  xD

LjRNgGS.png

Opublikowano

Możecie paść na kolana przed knurem i błagać o pomoc ale i tak was szczurki HORIZON FORBIDDEN WEST zayebie w tym 2021:banderas:w sumie już to zrobił returnal ale to zielone truchło trzeba rozrzucić po polu jak gnój więc ratchet i horizon dokończą dzieła:banderas: 2021 czyli data gdzie xszczury zostały zbombardowane kalibrem AAA i nie mają żadnej odpowiedzi:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

ale izon pierdoli jak zwykle

Kontynuuje zabawę: ale Soul pierdoli jak zwykle, aż oczy bolą :)

Opublikowano

Jakie zasilacze UPS polecacie pod grę w Crapturnala? :yao:

Opublikowano

Ale co pierdoli konkretnie?

Idź do tematu o Returnal i poczytaj co koledzy piszą na temat grafiki.

Popatrz na obrazek @Insi powiedz co widzisz? Bo ja widzę nie równa i przeciętna grafike.

Czy może chodzi ci o to, że Returnal jest gra AAA na którą nawet nie wygląda? 

Ale ktoś na YT mówi, że jest.

To są fakty klapie.

Opublikowano
4 minutes ago, dee said:

Jakie zasilacze UPS polecacie pod grę w Crapturnala? :yao:

Spokojnie:

Oprócz tego ma jedną, w sumie dla mnie istotną wadę - jedno przejście może być na prawdę długie. Pojawia się to jako wada w wielu recenzjach więc być może pojawi się jednak jakiś patch wprowadzający check/save point. Wiadomo rest mode ratuje sprawę, ale wyobraźcie sobie, że kończycie już prawie piewsze przejście, mnóstwo włożonego wysiłku i czasu i nagle nie wiem zanika wam prąd albo włączacie konsole w uśpienie, a ktoś ja wam wyłącza czy nawet fakt, że przez czas trwania podejście nie możecie zmienić gry na szybką partię w multi z kumplami?

Opublikowano

"Returnal to nie jest gra AAA, ratchet to nie będzie kolejny sztos na ps5, Horizon FW nie wyjdzie w tym roku, w game passie wrzucą jakieś dobre gry a starfield będzie goty 2021. Rozyebie się tupolewem o stodołe w mojej wsi w demie latania i będzie dobrze, musi być dobrze"

Badania: niektóre leki mogą zwiększać ryzyko samobójstwa - FARMAKOTERAPIA

*wyciąga sznur*

Spoiler

Wcale nie szczury, 2021 to będzie rok znęcania się nad wami zielone smrody bez gier i perspektyw:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.