Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
46 minut temu, Soul napisał:

Ale co pierdoli konkretnie?

Idź do tematu o Returnal i poczytaj co koledzy piszą na temat grafiki.

Popatrz na obrazek @Insi powiedz co widzisz? Bo ja widzę nie równa i przeciętna grafike.

Czy może chodzi ci o to, że Returnal jest gra AAA na którą nawet nie wygląda? 

Ale ktoś na YT mówi, że jest.

To są fakty klapie.

Ale co Ty człowieku pierdolisz. Poczytaj recenzje, obejrzysz jakiś materiał na odbiorniku 4K. Jak oceniasz grę po screenie jakiegoś typa to współczuje:) To spięcie botów, ze byle indor na ps5 okazuje się wspaniałym, dopieszczonym tytułem przestaje być zabawne.. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nikogo to nie boli, ale raczej bawi hipokryzja, że jak na Xboxie coś jest w okolicach tej średniej to mówicie, że to crap na 8 i wyśmienite tytuły tylko na PlayStation, ale jak już plejak dostaje podobnie ocenionego exa to już nie jest dobra gra, nie nie. Dobra średnia + TYTUŁ NA WYŁĄCZNOŚĆ = M E S J A S Z i GOTY.

Opublikowano

Ale ile  Xbox ma exow na 86 i wiecej a ile sonka? Wiec prosze przymknac buzie bo Xbox ma zero nowych argumentow growych na tej generacji.

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ze akurat Returnal to będzie POWRÓT Króla i spowoduje takie spięcie dupy u zielonych to się nie spodziewałem.

Generacja jeszcze na dobre nie wystartowała a boty już skompromitowane..

Opublikowano

Xboty, obojętnie jakbyście nie zaklinali rzeczywistości, to PS5 rozjeżdża waszego pastgena xtrupa. I to tak raz do przodu, raz do tyłu, raz do przodu, raz do tyłu.

Zupełnie jak Spencer z waszymi dupskami ;)

Opublikowano
9 minut temu, Welna napisał:

Ale ile  Xbox ma exow na 86 i wiecej a ile sonka? Wiec prosze przymknac buzie bo Xbox ma zero nowych argumentow growych na tej generacji.

Gówno argument. Było swojego czasu sporo naprawdę świetnie ocenionych i przyjętych gier na Xboxa i zawsze ta sama śpiewa;

• Titanfall - 86 MC - multi gówno.
  • Ori - 90 MC - indyk (czyli gra niegodna ogrania jak są AAA)
  • Forza Horizon 4 - 92 MC - no wysoko, wysoko, ale WYŚCIGI
  • Cuphead - 86 MC - casus Oriego
  • Gears of War 5 - 84 MC - beeeeka, Gearsy XDDDDDD
  • Halo 5 - 84 MC - beeeeka, krasnale XDDDD

i mógłbym tak długo. No ale jak ląduje Days Gone na 71 czy podobnie oceniany DriveClub to już jaranko, bo branża się nie poznała, ale te gry to P E R Ł Y, tylko PlayStation mordeczko, JEDNAK CO SONKA TO SONKA XDDDD

Opublikowano
1 minute ago, Mendrek said:

Xboty, obojętnie jakbyście nie zaklinali rzeczywistości, to PS5 rozjeżdża waszego pastgena xtrupa. I to tak raz do przodu, raz do tyłu, raz do przodu, raz do tyłu.

Zupełnie jak Spencer z waszymi dupskami ;)

Boty przynajmniej zasmakowały jakiegokolwiek seksu, nie to co Ty :)

Opublikowano

Jak Days Gone ma 71 to i tak cud, kupa nad kupami xD

Opublikowano

Xbox ostoja wielu gatunków tylko przez ponad pół roku nie wydali żadnej gry:pawel:

Playstation only cinematic wydał już platformery, rougelike(tutaj pociągną cały gatunek na salony AAA), soulslike i szykuje się kolejny shooter platformowy:xboss:

ja perdyole:dynia: pytanie na jaka chorobe psychiczna zapadly te boty. Od xboxa mozna sie tym zarazic?:smutas:

Opublikowano

Trzeba przyznac ze gdyby Returnal wyszedl w zeszlym roku o tej porze, to by nie zrobil wiekszego szumu. Hype nakrecony przez obecna sytuacje, az glupio czytac temat bo wszyscy tam tak nakreceni jak na premiere RDR2.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Gówno argument. Było swojego czasu sporo naprawdę świetnie ocenionych i przyjętych gier na Xboxa i zawsze ta sama śpiewa;

i mógłbym tak długo. No ale jak ląduje Days Gone na 71 czy podobnie oceniany DriveClub to już jaranko, bo branża się nie poznała, ale te gry to P E R Ł Y, tylko PlayStation mordeczko, JEDNAK CO SONKA TO SONKA XDDDD

Wyjątkowo się zgadzam i z opisem Days gona- mega kupa i z opisem Titanfalla i gearsow. Cuphead i ori pięknie się ogrywało na Switchu, świetne gry.

Opublikowano
Teraz, Il Brutto napisał:

Trzeba przyznac ze gdyby Returnal wyszedl w zeszlym roku o tej porze, to by nie zrobil wiekszego szumu. Hype nakrecony przez obecna sytuacje, az glupio czytac temat bo wszyscy tam tak nakreceni jak na premiere RDR2.

xDDDD ale wyszedł teraz i jest dobre

Opublikowano

No wiadomo, jak jużmożna było ograć to jaranko mocno (podobnie było z ROTR-em). Po prostu ludzie widzą Xboxa i jest PŁACZ, że trzeba grać na czymś innym niż Plejka, ale już wyszły dalej i te giereczki ograne na Switchu/Plejaku to nagle uuUuUU rzeczywiście dobre.

Antyteza GRACZY.

Opublikowano
2 minutes ago, Il Brutto said:

to samo z Ratchetem

Opublikowano

Boty czyli antygracze co chcą zniszczyć kolejny hit co pociągnie CAŁY gatunek rougelike do segmentu AAA:smutas: Trzeba zwalczać to toksyczne community maczetami bo chcą nam ograniczym gameing. Nie zatrzymacie rozwoju gameingu wy zdrajcy i antygracze:shotgun:

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No wiadomo, jak jużmożna było ograć to jaranko mocno (podobnie było z ROTR-em). Po prostu ludzie widzą Xboxa i jest PŁACZ, że trzeba grać na czymś innym niż Plejka, ale już wyszły dalej i te giereczki ograne na Switchu/Plejaku to nagle uuUuUU rzeczywiście dobre.

Antyteza GRACZY.

Jak już mówiłem, granie na tym złomowisku obesranym tj. padzie od Xboxa nie należy do najprzyjemniejszych czynności na swiecie ale raz na 2 lata jakiś sensowny ex się zdarza. W Stalkerze to granie na tym złomie może dodać nawet klimatu tej gierce, taki naturalny dualsense bez dodatkowej elektroniki i bajerow. Podnosisz jakiegoś napromieniowanego rupiecia w pobliżu elektrowni w grze i dokładnie takie same masz wrażenia sięgając po Xsrake w realu..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ile razy w przeciągu ostatniego tygodnia użytkownik Paolu użył słów PŁACZ oraz HIPOKRYZJA? Można się pomylić o 20 słów.

4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Idealne miejsce do grania w Stalkera na PS5 to tu:

https://preview.redd.it/qdqbzb7d87061.jpg?width=960&format=pjpg&auto=webp&s=e49736f0daac0c6641c9b1dc5933f0c526f04711

Taka bieda a mają lepszą konsolę i TV niż połowa Botów z tego tematu :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Jak już mówiłem, granie na tym złomowisku obesranym tj. padzie od Xboxa nie należy do najprzyjemniejszych czynności na swiecie ale raz na 2 lata jakiś sensowny ex się zdarza. W Stalkerze to granie na tym złomie może dodać nawet klimatu tej gierce, taki naturalny dualsense bez dodatkowej elektroniki i bajerow. Podnosisz jakiegoś napromieniowanego rupiecia w pobliżu elektrowni w grze i dokładnie takie same masz wrażenia sięgając po Xsrake w realu..

Nawet traktowałbym Cię poważnie, ale arcydzieło Ori 2 ogrywałeś na jakimś osranym Switchu na 6.5" LCD-ka pamiętającego początki tej technologii. :) 

Opublikowano
Just now, izon said:

Ile razy w przeciągu ostatniego tygodnia użytkownik Paolu użył słów PŁACZ oraz HIPOKRYZJA? Można się pomylić o 20 słów.

Taka bieda a mają lepszą konsolę i TV niż połowa Botów z tego tematu :)

Mówisz o tym TV marki Manta, który ostatnio kupił Whisker?

Opublikowano

Zieloni Judasze za 4 zł zdradzili gameing i podpisali pakt z diabłem którego szczyt możliwości to kolejne numerki girlsforzahalo:smutas: gotowi z całych sił walczyć z grą która rozwija i popycha cały gatunek na wyższy lvl tylko dlatego, że oczarował ich knur i zrobił z nich totalnych frajerów:smutas: Trzeba oczyścić gameing z judaszy i konfidentów aby ten mógł iść dumnie do przodu a nie cofał się w rozwoju :shotgun:

Opublikowano

Kurde jaka ta konsola jest brzydka :/ czas na duże porównania gier i systemów ale coś czuje że będzie mega beka, dobrze ze za darmo ta konsola bo inaczej bym nie kupił za pieniądze :/ jedyne co ładne to pudełko i zapakowanie sprzętu a sama konsola i pad to tandetny plastik :/

7EA84DB2-5EDB-4535-BE6C-EC482FADDFDD.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Własnie kur.... generalizujesz. 

Kazda z tych gier,ktore wymieniles jest dobra. JEdna bardziej druga mniej , nie mam z tym problemu. NIe rozumiem fenomenu Halo . ale doceniam Ori
Tak samo jak ty nie rozumiesz fenomenu Drivecluba, ktory wg mnie byl zajebista gra.

I zauwaz jedna malenka rzecz. Nie widze tutaj wielkiego poruszenia gdy mowisz o DG - owszem ktos powie ze mu sie podobalo ale szeroka spolecznosc klapow nie widzi w tej grze niczego wspanialego . Sam ja kupilem , pogralem moze z 3h  i nie bardzo mam zamiar do niej wracac. 

JEdna malenka roznica polega na tym ze sobie wymieniles praktycznie wszystkie Exclusiv Hity Xboxa ( oczywiscie Forzy to mozna dopisac x4)  ale masz tu 6 marek + pewnie doliczycie Piratow. 
Nie kazdy sie zgadza ,ze to sa zajebiste gry, 
Sony natomiast na PS4 wypuscilo
Driveclub 
DaysGone
Tsushime
God of Wara
Ratcheta 
TLOU
Uncharted
GT
Jurney
FF7Remake
Nier - to nawet nie wiem czy bylo na Xbox One
Flower
BB
Horizon
Nioh - to ex?
SpiderMan
Ni no Kuni?

Widzisz różnice w ilości? Możesz zawsze powiedzieć, ze ci wystarczy , ze sa Multiplatformy  bla bla bla.  ALe sony nawet jak im nie odpali polowa gier , to i tak druga polowa to wiecej niz wychodzilo na Xboxa. 

Wiec na chwile obecna to Xbox może sobie gadać co chce, Knur może opowiadać co chce, ale puki nie zobaczę GIER , i to w ilość, które pozwolą mi na luksus nie ogrania 4 zajebistych tytułów , bo będę miał kolejnych 10 równie dobrych i tonę multiplatform, to do tego czasu STFU i do budy

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Ty tam siedź na piździe, bo jak czytam o bzdurach typu, że Returnal pociągnie cały gatunek roguelite, to już wiem, że mamy do czynienia z januszem graczy, co pewnie  z gatunkiem ma zerowe pojęcie, gdy inne sztosy pokroju Dead Cells, Children czy kurwa Enter the Gugeon, a to są kurwa roguelite, które wysrywają dupą. Nie będę już przytaczał tematu o pełnoprawnych rogalikach. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.