Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kamilek typowy klap hipokryta teoretyk. Piłuje rumcajsa do tego crapturnala aż idą iskry, a i tak w życiu w niego nie zagra. Jaką pogarda dla takich smutnych pokemonów :notbad:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Przepraszam rozi jestem najebany A ty grasz w chujowe gry :nosacz2:

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Nie mam wyjścia bo gra jest bardzo miodna w coopie:)

Ściągnij sobie Overcooked 2

Opublikowano
48 minut temu, PanKamil napisał:

Piotr zbiera swoja psychikę po premierze Returnal

No taki graficzny szpil rodem z PS4. W tym no, 4K. Z tym no, raytracingiem. 

Opublikowano

Rozi kupił ps5, zeby grac w apexa. Nextgen ikspiriens nieobecny na innych konsolach.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

No już uspokój się

gf-JRqR-9Swv-o1J7_przyjaciolki-odcinek-1

Jestem spokojny. Was z kolei odpala

się bardzo łatwo :)

Opublikowano

No nie wiem, za to bardzo ładnie widać napięcie które robiło się coraz większe im bardziej zbliżała się premiera Returnala w obozie zielonych, a po premierze już w ogóle :)

Opublikowano

+ dla returnala, ze nie zmieni przyzwyczajen klapersow. Ludzie na zagranicznych forach juz skonczyli i nawet u nas gra pękła w 13h. Bieg do paczkomatu czas zaczac!

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Rozi kupił ps5, zeby grac w apexa. Nextgen ikspiriens nieobecny na innych konsolach.

I zamiast przyznać, że lubią pyknąć w starsze gierki to będą szli w zaparte, że tylko nowe gry się liczą. A jeszcze będą walić ślepakami do innych osób, pisząc i zarzucając im ogrywanie staroci, które z kolei nie mają z tym żadnego problemu.

Opublikowano
24 minuty temu, 20inchDT napisał:

A to skończył już Need For Speed Hot Pursuit Remastered?, to również chyba tytuł dostępny tylko na PS5

Opublikowano
16 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Już czekam na RE8 jak będzie dropić na xszmacie.

W dniu 16.04.2021 o 00:14, Whisker napisał:

Znowu RE VILLAGE na PS5 w lepszej opcji :D

tak wyglądały pobożne życzenia, 

ale okazało się że nie ma niespodzianki i gra działa lepiej na mocniejszej konsoli 

Cytat

- In PS5 and Series X the Ray-Tracing mode is activated by default. In S Series it must be activated.
- Resolution is identical on PS5 and SeriesX. Both run at 2160p and, although it uses a checkerboard-like technique unique to RE Engine, the game seems to never drop below 2160p. S series runs at 1440p.
- In the Xbox versions the lighting seems somewhat warmer in the town area. Personally I find it more successful since the PS5 version sometimes gives a too blue tone. In any case, it is a setting that we can easily change on our TVs.
- Series X performs better than PS5 with Ray-Tracing activated, suffering fewer drops. Higher stress areas will have to be tested in the final version to better see the differences.
- In Series S, we have an average of 40FPS with the RT activated. I recommend playing without RT in this version, since we will get a practically stable 60FPS.
- The quality of the Ray-Tracing in global illumination as in reflections is identical.
- Loading times are slightly faster on PS5, about 3 seconds. Excellent loading times in all 3 versions.
- Same quality of shadows, textures and anisotropic filtering in the 3 versions.

Opublikowano

I tak o to dochodzimy do momentu w którym XSX robi się za słabe na updaty gier. Terminator Reistance dostanie tylko update na PS5. Przyczyny nie wydania łatki na XSX? Za wąskie gardło. Medium to już było ostrzeżenie co nas czeka na XSX ( czyt. 30fps ). 

Opublikowano
8 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

A to skończył już Need For Speed Hot Pursuit Remastered?, to również chyba tytuł dostępny tylko na PS5

Jak możesz jeszcze patrzeć w lustro wiedząc, że przegrałeś zakład gdzie miałeś usunąć konto? No tak, zapomniałem że nie masz honoru:xboss:

Opublikowano
7 minut temu, PanKamil napisał:

Jak możesz jeszcze patrzeć w lustro wiedząc, że przegrałeś zakład gdzie miałeś usunąć konto? No tak, zapomniałem że nie masz honoru:xboss:

Dobrze, że Rozi usunął.

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Dobrze, że Rozi usunął.

Skoro wygrał zakład to na ch miał usuwać :dynia:  widze bot wspiera bota aby szmacil szacunek i honor :xboss:

Opublikowano
9 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Ściągnij sobie Overcooked 2

W jedynkę grałem super sprawa. Swoją droga ogarnelibyscie użytkownika deepthroat i to jego nieuzasadnione rzucanie minusami. Ten gość jest chory na umyśle i w ogóle nie czuje klimatu cw.

Opublikowano
10 minut temu, izon napisał:

W jedynkę grałem super sprawa. Swoją droga ogarnelibyscie użytkownika deepthroat i to jego nieuzasadnione rzucanie minusami. Ten gość jest chory na umyśle i w ogóle nie czuje klimatu cw.

Lepiej żeby wlepiał minusy niż coś pisał, np. o byciu konserem? gamingu? XD

Opublikowano

Czyli co, klapy pałowały się demkiem RE VILLAGE, a tu się okazało że wersja na XSX znowu ośmiesza wersje na PS5.

Opublikowano
3 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Czyli co, klapy pałowały się demkiem RE VILLAGE, a tu się okazało że wersja na XSX znowu ośmiesza wersje na PS5.

Grałeś już? Bo dziś premiera na Xie, sam sprawdzę jak to chodzi względem PS5 chociaż brak adaptacyjnych triggerów noże boleć

Opublikowano

Znowu jakieś płacze o minusy? Wy na serio dorośli jesteście? Z tego co widze, to wasza ekipa ostatnio minusuje kazdy post dee.

Opublikowano
11 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

J5cjvSs.jpg

matko boska, 5 lat temu ogrywałem Uncharted 4 na slimce i wyglądało to lepiej. Next gen kurwa xD

klapy przepłaciły za jebanego małża pare stów bo dostali sraczki że będą ogrywać takie "next genowe" tytuły jak wyżej. Niezły reality check. I to jeszcze z jęzorem na gębie płacą za to 330zł.

Opublikowano
20 minut temu, izon napisał:

Dwójka jest w GamePassie, spędziłem sporo godzin z młodym w tej grze, równie dobra jak moving out.

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Grałeś już? Bo dziś premiera na Xie, sam sprawdzę jak to chodzi względem PS5 chociaż brak adaptacyjnych triggerów noże boleć

Sprawdź jeszcze loadingi. Te 2s mniej czekania na PS5 to może być gamechanger.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.