Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Biedne te klapy, wyłączają forumek i pierwsze co widza i słyszą to

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Już dawno powtarzam, że u judaszy gameingu co nienawidzą gier to każdy nowy sztos powoduje u tych antygraczy agresje:obama: niestety tutaj tylko maczety pomogą bo ci antygracze chcą zniszczył całą branże :smutas: popychają twórców gier do robienia pierdo gniotów za 4zł niszcząc ambitne i duże projekty:smutas: zero tolerancji dla zdrajców gameingu co wbiją nóż w plecy każdej sztos gierce:shotgun:

Opublikowano

Wyszło gówno, co sony robi z developerami, im dobra gra jest tym większe myto musi płacić developer, niezłe nieźle krwawicę wyciska ze studiów, gdzie taki Spencer zaprasza do GP i na dodatek pomaga. 

Opublikowano

co jak co ale studia xboxa sa bardzo pomocne:obama: najpier 343 wyruchali halo i teraz był zjazd inwalidów umysłowych ratować tego szrota halo a następne jest playground co się zawiesili jak trzeba coś więcej niż mapke zrobić :dynia: tradycyjnie turn10 tych matołów musi trzymać za rękę i pewnie jeszcze the coalition będzie musiało ratować szrota mmo:dynia: niech te wszystkie dałnowate studia połączą w jedno bo tam i tak do jednej gierki 6/10 musi się zjechać 10 studiów :yao:

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

nieprzypadkowo to ty o nim nam mówisz :) 

Takie mocne i niesamowite dissy, że mogę wkleić tylko jedno:notbad:

Oj jak boli - YouTube

Opublikowano

Paolo znowu urażony:) Człowieniu to tylko tani i chujowy kawałek plastiku bez gier, nie walcz za niego całym życiem:)

Opublikowano

ojej dowcip o upośledzonych:notbad: zapomniałem, że zieloni to soyboye orędownicy poprawności politycznej żeby przypadkiem nikogo nie urazić bo w końcu dowcip może zabić jakiegoś upośledzonego:ragus: Już ASX mało padaczki nie dostał kiedy oczami wyobraźni zobaczył

Spoiler

KOTŁY 50 kW z Podajnikiem Piec na Ekogroszek Piece Kocioł Warszawa -  Sprzedajemy.pl

Opublikowano

Chłopak wie gdzie nacisnąć żebyś się striggerował a ty to łykasz jak młody pelikan. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Jakie zryte banie zielonych karakanów przez postacie pokroju gonciarza:dynia: przecież jak ktoś bota chce kopnąć w jaja między nogi to niespodzianka i but mu się zaklinuje w dziurze i wtedy wtf :yao:

Opublikowano

Tradycyjnie odklejka konfitury który wyobraża sobie, że cos znaczy w internecie bo składa donosy dzień dzień dzien:yao: chwali się, że jest tu 13 lat a dalej ma do powiedzenia tyle co byle random :pechowiec: przykre

Opublikowano

W sumie xboty to taka mniejszość więc według poprawności politycznej są pod specjalna ochrona i troską :obama: dobrze jednak, że jest mały skrawek ziemi gdzie można olać poprawność polityczna i ustawić do pionu te kopie gonciarza:usmiech:

Opublikowano

Ja wiem gdzie nie jest grane w returnala:xboss: na xszrocie co nie ma gier:kaz:

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Co tam chłopaki jest grane na plejsrace? Returnal czy dalej czekacie z zakupem aż dodają Save pointy? Xddd

Witek, widzę konsola wróciła z serwisu XD

D5D34387-9189-4BF6-97BA-8564D58C3344.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Klapy tu jakieś love story jak w Modzie na Sukces. Liść najpierw kopnął w zad izonka i oddał się schabkowi, teraz sceny zazdrości odrzuconego kochanka do członka społeczności zielonych luminarzy, Kamilek ujada żeby ktoś go przygarnął , izonek w traumie po zdradzie liścia. 

Chłopaki może nie grają w gry, ale dzieje się u nich:obama:

Opublikowano

LiŚciu i te jego joke'i. 

Karol_Strasburger_(2).jpg

Opublikowano

Lubić Resident Evil i mieć PS5? Można, ale po co się męczyć?

unknown.png

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Lubić Resident Evil i mieć PS5? Można, ale po co się męczyć?

unknown.png

I po co komu vrr? 

Btw ciekawe czy na xsx zmniejszą rozdziałkę żeby obie wersje nie różniły się na niekorzyść ps5 jak Pan sony kazał w papierach? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście zielone melepety ale te screeny z fpsami pokazuja dwa różne momenty...

Może powklejajcie jeszcze screeny z fpsami w różnych gier aby coś udowodnić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.