Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dominacja zielonego hegemona gamingu jeszcze nigdy nie była tak miażdżąca. Sonia na kolanach po pół roku rywalizacji :xboss:

Opublikowano

Whisker miał nosa kiedy kupić XSX

Opublikowano

Hamulec generacji w pierwszym roku życia konsoli xD wielkie dzięki sona 

Opublikowano

Klapy zaraz wyskoczą z mrzonkami o wunderwaffe w postaci Ratcheta  i ostatecznym zwycięstwie:notbad:

Jeden dżentelmen już się przejechał na takich mrzonkach

Opublikowano
34 minuty temu, dee napisał:

Dominacja zielonego hegemona gamingu jeszcze nigdy nie była tak miażdżąca. Sonia na kolanach po pół roku rywalizacji :xboss:

Dominacja chyba w ssaniu pałki i zniechęceniu nawet największych botów do zakupu xsmieciary. Jest w tym jakiś paradoks ze nadgracze tj. użytkownicy nadkonsoli 5 kupili retroboxa jaki podstawkę i do pykania w classici a polowa naczelnych botow z tego tematu zaparla się i ni chuja nie chcą tych nowych Xboxow. Phil doda niedługo 120fps do tetrisa, wrzuci Finala jedynkę do gamepassa i będzie napierdalac zdrapkami z balonu nad Polska jak Joker hajsem w Batmanie ale Ci kurwa jak się zaparli tak pierdolą system i nie kupują..No byś im dał to do pyska to nie wezmą ale do ujadania to pierwsi!

Edytowane przez izon

Opublikowano

Zielone poyebance już walczą multi grami. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Ciekawe, że do schabka nie przypierdalałeś się gdy jednym tchem wymieniał multiplatformy obok tych gierek od linijki na małżu :)

Opublikowano

Bo na Sonce jest i to i to. Na xboxie tylko tamto. Czaisz czy będziesz liczył klatki? Kurwa, tak nie kochać gier:)

edit: no i kto wpadł na jubileuszowa stronkę ? Później wyedytuje i napisze coś ładnego :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Nie będę musiał nic liczyć, bo moja konsola wspiera takie coś jak VRR i będzie sztywne 60 w każdej sytuacji :banderas: Liczydło i chusteczki na otarcie łez po zobaczeniu wyników zostawmy jako eksa na sonkę

Opublikowano

Dyskusja w tym temacie:

Niebiescy posiadacze konsol:  [logiczne merytoryczne argumenty + kochamy gry, PS5 jest super ale na xboxie tez można się dobrze bawić]

Zieloni bezkonsolowcy: [Fpsyy, Xboox, gamepass, Morrowind, fpsy, xboox, gamepass, morrowind....+ nie lubimy gier, mamy wyjebane na nowe xboxy ale nienawidzimy plejkurwe za lata upokorzeń]

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

A jak chcesz porównać 2 konsole jak nie w multiplatformach? Ech LiŚciu włącz czasem myślenie. Od razu mi się przypomniało jak wyzywałeś do pojedynku incha w butterfieldzie. Idealna gra pod 1v1, tak po 30 min. czajenia się w krzakach inch zabity strzałem z bazooki. Pokaz skilla. xd

Opublikowano

Kolejny dzien napierdalania w GOTY 2021 :banderas: Jak patrze na ten zakurzony smietnik pod telewizorem a obok rozgrzane do czerwonosci PS5 to tylko sie usmiecham

A wy co tam bociaki? Garnitury juz gotowe na jedyna warta uwagi w tym roku premiere na xboxa czyli Residencik? Bo u nas to dzien jak kazdy inny

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Inch zabity strzałem z bazooki. 

Piękne podsumowaniem dzieła zniszcznia botów przez atomowa konsole w tym temacie 

Edytowane przez izon

Opublikowano

Dzięki, ze sie pytasz schabix! Narita boy skonczone dzis i zaczalem drugie dlc w dishonored :asax:

Opublikowano

Strona numer 1000 więc trzeba to napisać: TYLKO XBOX. :asax: 

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Od razu mi się przypomniało jak wyzywałeś do pojedynku incha w butterfieldzie. Idealna gra pod 1v1, tak po 30 min. czajenia się w krzakach inch zabity strzałem z bazooki. Pokaz skilla. xd

Spoko tylko pomyliłes mnie z inna osoba. Włącz pamięć czasem:)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

xDDDD

Cała prawda o gamingu wśród klapów, podłączanie klawiatur do PS5 by odblokować menu cheatów

:yao:

Opublikowano

Już wiadomo czemu schabek tak mało pisze ostatnio, klawiatura z kompa podłączona do PS5 :xboss:

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Spoko tylko pomyliłes mnie z inna osoba. Włącz pamięć czasem:)

Pamięć mam niezłą. To było wtedy jak chciałeś też udowadniać swoją supremację w gearsach. Chyba testosteron ci wtedy niebezpiecznie skoczył.

Opublikowano
9 minut temu, dee napisał:

Już wiadomo czemu schabek tak mało pisze ostatnio, klawiatura z kompa podłączona do PS5 :xboss:

No blisko, z laptopa nie chcialem wyrywac ale udalo sie podlaczyc dotykowa z telefonu XDDDD 

Ehhhh u dee totalny pozar w burdelu po premierze mesjasza :/

54785.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.