Opublikowano wczoraj o 08:20 1 dzień Relacja tej babeczki z Jamesem od razu skojarzyła mi się z Leonem i Adą, jest dużo podobieństw między nimi spoilerŚmieszek, który ma za nic rozkazy i za wszystkich nadstawia karku & femme fatale pół-Azjatka wodząca go za nos, do samego końca nie wiadomo czy pracuje dla tych dobrych, dla złych czy dla samej siebieTop 3 moich ulubionych dupeczek w grze: Isola > Cressida > ta w czerwonej sukni w klubie
Opublikowano wczoraj o 09:04 1 dzień 42 minuty temu, Josh napisał(a):Relacja tej babeczki z Jamesem od razu skojarzyła mi się z Leonem i Adą, jest dużo podobieństw między nimiMi się mocno skojarzyło z relacją Ethana i Ilsy w filmie Mission:Impossible Rogue Nation - bardzo podobny motyw, włącznie zSpoiler zarówno z filmu, jak i z gryuratowaniem życia i zawłaszczeniem przedmiotu misji
Opublikowano wczoraj o 09:13 1 dzień 53 minuty temu, Josh napisał(a):Relacja tej babeczki z Jamesem od razu skojarzyła mi się z Leonem i Adą, jest dużo podobieństw między nimispoilerŚmieszek, który ma za nic rozkazy i za wszystkich nadstawia karku & femme fatale pół-Azjatka wodząca go za nos, do samego końca nie wiadomo czy pracuje dla tych dobrych, dla złych czy dla samej siebieTop 3 moich ulubionych dupeczek w grze: Isola > Cressida > ta w czerwonej sukni w klubieSzkoda Cressidy:/
Opublikowano wczoraj o 09:17 1 dzień spoilerW sumie chyba nie wyjaśnili czy została sparaliżowana na amen? Może dojdzie do siebie i James jeszcze sobie skorzysta w następnej części
Opublikowano wczoraj o 09:20 1 dzień 3 minuty temu, Josh napisał(a):spoilerW sumie chyba nie wyjaśnili czy została sparaliżowana na amen? Może dojdzie do siebie i James jeszcze sobie skorzysta w następnej częściMyślę, że powinien jej pomoć :).
Opublikowano wczoraj o 10:44 1 dzień Godzinę temu, Josh napisał(a):spoilerW sumie chyba nie wyjaśnili czy została sparaliżowana na amen? Może dojdzie do siebie i James jeszcze sobie skorzysta w następnej częściPodczas misji na gali Webba, jej ojciec gadał przy barze z jakimś typem i w tej rozmowie padło, żeSpoilerbędzie chodzić
Opublikowano wczoraj o 10:59 1 dzień Czyli w następnej części będziespoiler Edytowane wczoraj o 10:59 1 dzień przez Josh
Opublikowano wczoraj o 14:09 1 dzień Już w tej odsłonie James zaliczył trzy dupeczki, choć ta z recepcji później dziwnie oschła była na pożegnanie.No i wciąż liczę na jakiś romansik z Moneypenny
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Wiecie co jeszcze mi przeszkadza? To że jak na agencje wywiadu nie ma tam żadnej konspiracji, agenci mieszkają wspólnie w mieszkaniu jak na studiach, na korytarzach ludzie znają się z imienia i nazwiska. Randomowe osoby zaczepiają nas w windzie z tekstami "Słyszałem co zrobiłeś w Islandii". Przełożony jedzie sobie na misję zabicia innego gościa bez żadnej przykrywki mimo iż znają się od lat. Najbardziej tajemniczą osobą jest początkowo Moneypenny, ale nawet ona słabo trzyma standardy zachowania tajemnicy wyświetlając na wielkim ekranie informacje których Bond nie powinien widzieć.Ja wiem że to tylko gra, ale jednak trudno mi zawiesić niewiarę w kontekście produkcji o tajnym agencie gdy widzę jak niewiele zostało zrobione by chociaż stworzyć jakieś pozory.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Najlepsze jak się skradasz białym jak kreda Brytolem po jakiejś kryjówce przemytników w samym sercu Afryki, otoczony z każdej strony przez ciemnoskórych jegomości w turbanach i w przypadku wykrycia możesz skorzystać z wymówki, że ty tu tylko pracujesz jako konserwator i Bawma kazał ci sprawdzić napięcie w gniazdkach czy inny chuj:- "Ok friend, have a nice day"Fenomenalna mechanika.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nadal lepsze niż perfekcyjnie pasujące outfity w Hitmanach, które się zabiera przeciwnikom.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Podobno wczoraj wyszedł patch naprawiający między innymi zjebane śledzenie postępu w ilości zebranych znajdziek, ale popsuł ludziom grę i nie dało się wyjść poza ekran tytułowy, gdyż gra usilnie próbowała się łączyć z serwerami, ale się jej nie udawało, a grać offline nie pozwalała.Chyba już go zdjęli i trzeba czekać na patch do patcha.Dobre agenty pracują tam w tym IOI
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Mechanika blefu czy poddawania się jest świetna, zwłaszcza, że jest napisana tak, że zmienia się zależnie od kontekstu, inny tekstu rzuci sprzątaczce, ochroniarzowi itd. i też wszystko uzależnione jest od lokacji. Bardzo upłynnia to rozgrywkę i nie jesteśmy zmuszeni do wczytywania ostatniego checkpointa. Chciałbym, żeby więcej gier miało taki bajer, zamiast klasycznej skuchy czy konieczności robienia totalnego rozpierdolu w przypadku wykrycia.