Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, ogqozo napisał(a):To forum nie stoi raczej grami narracyjnymi lol, w sumie wszystkie najlepsze scenariusze w historii gier nie mają swojego tematu. The Hundred Line nie ma, 1000x Resist nie ma, Deltarune nie ma (Undertale prawie nie ma), nie wiem, Citizen Sleeper. Nawet zachodni Dispatch chyba nie ma, a jest coolerski superbohaterski niejapoński. Ciesz się, że tutaj jest trochę walk do krytykowania i aż dwie strony hehe.1000x też mam w kolejce. Jakoś mnie naszło na filozofię ostatnio.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 hours ago, ogqozo said:w sumie wszystkie najlepsze scenariusze w historii gier nie mają swojego tematuTo fanie wiedziec po 30 latach grania. Reszta forum tez pewnie nie wie, moze ktos zalozy jakis temat najlepsze scenariusze w grach? Po ograniu wielu ciekawych tytulow ktore byly dla mnie szczytem w scenariuszach typu pierwszy i trzeci MGS albo FF dowiaduje sie ze maja pewnie fabule gorsza od Zombie Bobrow w porownaniu do tych ktorych nie znam a Ty znasz xD