Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

Opublikowano

Niedoszły remake Residenta 2, czyli Daymare: 1998 u Brazylijczyka za ~35 zł, jak ktoś lubi takie klimaty to cena uczciwa.

Do tego także u Brazylijczyka: 
Darksiders Fury's Collection - War and Death (jedynka i dwójka w kompletnych edycjach)- ~13zł
Carmageddon: Max Damage ~8zł (jak komuś się nie chce dla takiej kwoty kupować gift cardu, to u Węgra jest za ~15zł)

• Odpowiedzi 443
  • Wyświetleń 140,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano

Ori and the Will of the Wisps u Brazylijczyka za ~30 zł

U Polaka za ledwo 6 zł więcej, więc win-win niezależnie od regionu.

Opublikowano

Chciałem kupić SH HD Collection i MGS Collection ale za dużo kombinacji u Brazylijczyka. Wziąłem SH u Węgra za 19zł. Tak, wiem, że to crap ale jestem fanatykiem SH i chętnie sprawdzę.

Opublikowano

Ale u Węgra możliwe że nawet wyszło Ci taniej bo nie musiałeś kupować zdrapki która wychodzi drożej niż goły kurs walut.

Opublikowano

Czasem pojedynczą gierkę bardziej opłaca się kupić u Węgra, ale jeśli interesuje nas długofalowa współpraca to Brazylijczyk jest lepszą opcją - po prostu jak zostanie reszta z giftcardu to się zsumuje z kolejnym giftcardem i będzie na kolejne gierki :xboss:

Lost Odyssey i Bully za ~13zł :obama: Metal Gear Rising za ~11zł. Ogólnie dobre promki na X360 wpadły.

Opublikowano

Zamiast się bawić z tą Brazylią, kupcie sobie na węgierskim sklepiku, różnica jakiś 5-6 zł, a płacicie tak jak na polskim regionie, bez kodów.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Zamiast się bawić z tą Brazylią, kupcie sobie na węgierskim sklepiku, różnica jakiś 5-6 zł, a płacicie tak jak na polskim regionie, bez kodów.

Trzeba tez adres dodawać itd?

Nie kupowałem przez Wegry.

Opublikowano

Mogę sobie normalnie doładowanie zrobić na powiedzmy 50zl I zmienić region na węgierski i to przeliczy i robić zakupy? Czy nein?

Opublikowano

Z tego co się orientuję to nie przelicza walut z różnych regionów, musiałbyś doładować w forintach. Wygodniej chyba zapłacić kartą/PayPalem, pobiera sobie tyle ile kosztuje gra i nie więcej.

Spoiler

Nie kupuj tego Silenta, bo gówno straszne i jebie od niej betą na kilometr :/

Opublikowano

Mam podpiętego revoluta i spokojnie płatności u Węgrów przechodzą. Ogólnie warto sprawdzać bo często mają starsze gry w bardzo spoko cenach.

Opublikowano

Wyluzujmy trochę panowie bo liściu przegląda temat. Będzie pisał w CW że boty cebulaki.

Opublikowano

Dużo dobrych promek, chyba czas przeprosić się z Borderlands 3

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Przeglądam właśnie Węgierskiego stora i jest naprawę wiele gier za grosze, w tym kultowy tutaj Rockstar Table Tennis za 800 HUF (10zł)

https://www.microsoft.com/hu-hu/store/deals/games/xbox?s=store&skipitems=90

Pamiętam, można było pada połamać na tej grze.