Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocje w Microsoft Store - Różne regiony - Polska Cebula

Featured Replies

Opublikowano

25 ziko za zwykła wersję to jak za darmo. Jak ktos chce grac to nie ma co czekac na gp bo sie nie doczeka

Wiedzmin 3 goty za jakąś szóstkę :sapek: więcej za portera komesa zapłaciłem

• Odpowiedzi 443
  • Wyświetleń 139,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wszyscy chętnie zobaczymy jak nabywca gierek po 5 zł kupuje konsolę za 3.000 zł żeby kupować na niej gry po 350 zł sztuka.   Czekamy 

• Przekleję z discorda, bo nie chce mi się pisać drugi raz instrukcji: I tyle, grasz na swoim koncie na polskim regionie, gierka jest dopisana jako posiadana tak samo, jakbyś kupił ją w pełnej ce

• No, cena spoczko. Ale mam taką zasadę, że nie kupuję gier bez lokalizacji pl -  taka zasada, mimo że w Maxie tekstu niewiele a tu jest tylko eng.

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Kurde co to za sklep ceny jak za darmo oO. Może w końcu za 25 zł się skusisz na Resident 2, czy nadal czekasz aż będzie w passie :kekw:@Paolo de Vesir

już po ptokach kolego, bo Xbox jak ptak wyleciał wczoraj do nowego właściciela

Teraz mając tylko PlayStation stać mnie na bycie dymanym za 3.5 bomby gierki w pełnych cenach. :lapka: 

Opublikowano

Czy po aktywowaniu gierki z ARG będzie ją widać i da się normalnie odpalić z polskiego konta?

edit: Dobra, kupiłem to Metro i rzeczywiście muszę w ustawieniach konsoli przejść na Argentynę żeby widzieć w bibliotece i zainstalować.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
15 minutes ago, Bigby said:

Czy po aktywowaniu gierki z ARG będzie ją widać i da się normalnie odpalić z polskiego konta?

edit: Dobra, kupiłem to Metro i rzeczywiście muszę w ustawieniach konsoli przejść na Argentynę żeby widzieć w bibliotece i zainstalować.

No nie wiem, ja kupiłem kod na Wieśka 3, aktywowałem przez stronę Microsoftu na telefonie z vpn na Argentynę i mam normalnie w bibliotece na konsoli, nie muszę zmieniać regionu.

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

nie musisz. ja normalnie widze.

Ok, dopiero po jakimś czasie wskoczyło. :lapka:

Opublikowano

Kurwa xD

Wczoraj po Dżeoffie na E3 koleżka napalił się na Cupheada i pyta, czy jest gdzieś tanio kod. Podrzuciłem mu najtańszy jaki znalazłem, jakiś argentyński na SZOPIPIPIPIPIPI, za dwie dychy, a ten do mnie z hasłem, że za pierwsze zakupy dają 15zł zniżki :kekw: Jak chcecie Cupheada na Xboxa i PC (Play Anywhere) za piątaka to macie: https://shopee.pl/Cuphead-XOne-Series-S|X-PC-Klucz-PL-i.684778592.16305398698

Opublikowano

Mam kupehad na steam, to zaraz zakupię na xboxa.  Albo i nie

(M02): Ups, wygląda na to, że ta promocja została już wykorzystana na innym koncie. Aby uzyskać więcej informacji, zapoznaj się z Regulaminem korzystania z kuponów.

Opublikowano

Tam masz jakiś kupon na pierwsze zakupy, który trzeba sobie aktywować przed finalizacją zamówienia:

image.png.0bf4893210d6ee94ce3790bde6b5d1de.png

Opublikowano

No tak ale nie działa, podobno jakiś algorytm co zabezpiecza przed nowymi kontami xD 

dajcie znać czy komuś zadziała 

Opublikowano

ryzyko jest. Dlatego dobrze kupowac w keyshopach od osob z tysiacami pozytywnych ocen.

Opublikowano

Dobra jebac to szopi spróbowałem na drugi numer zrobić konto i 

Próba realizacji płatności nie powiodła się (F21): Próba realizacji płatności została odrzucona z powodu nietypowych działań na Twoim koncie. Proszę użyć oficjalnej aplikacji Shopee, aby dokończyć tę transakcję.

Opublikowano

Czyli gówno i jebać. Najwyraźniej ziomek przyspawany do telefonu i apki.

Opublikowano

Rozpoczął się spory sale z okazji sgf i show xboxa, wiec warto będzie przejrzec gamivo za jakis czas. Dragons dogma 1 jest za jakies $5 to argentynskie kluczyki moze beda latac po 10 ziko.