Opublikowano 15 lutego15 lut To jest mega smutne i dołujace Jak wrócę do domu to wrzuce ta swoja laleczke. Moze go jakos tym chociaż zachęcę
Opublikowano 15 lutego15 lut https://www.dystryktzero.pl/figurka-the-spongebob-squarepants-pop-spongebob-2313.htmlPrzecudooooo! Spondżi w takiej oto okazałości... Wersja funko tej postaci z Uniwersum BikiniDolnego mega pasuje... A w ogóle ktoś pre-orderował z Dystryktzero? Warto?17 godzin temu, genjuro napisał(a):Dojechała moja druga figurka😎Te ,,swobodnie siedzące" figurki - jak dla mnie sztosik. Lubię ten typ figurek z gier, anime etc. No bo np.... Kuroko no Basket. To tylko przykład, a tego... jest trochę to fakt! :D
Opublikowano 17 lutego17 lut W dniu 14.02.2026 o 11:45, Enepsignos napisał(a):Mój złoty króliczek Witaj, w króliczkowym królestwie...
Opublikowano wtorek o 21:025 dni Widzę że lalkarze w sile. A dzisiaj przyszedł mi snajper z kolekcjonerki Killzone 3. Trzeci raz zainstalowałem apke Vinted i wreszcie pare rzeczy udało mi się znaleźć :) z tej kolekcjonerki to brakuje mi tylko artbooka. KZ3 to moja ulubiona gra z ps3 i zawsze chciałem tę figurkę. Przezroczyste elementy można wybielić wodą utlenioną w kremie i naświetlaniem uv albo wystawieniem na słońce latem.
Opublikowano środa o 18:315 dni Właśnie przyleciała nowa PaniTeraz impreza na całego Edytowane środa o 18:365 dni przez mitra
Opublikowano środa o 19:015 dni Zapowiadałem kiedyś ze wrzucę ta mizerna figurkę z Death Stranding 2 i w końcu zdobyłem sie na odwagę. Nie besztajcie mnie za to. Finalny produkt nie tak miał wyglądać a przynajmniej tak to sobie wyobrażałem. Klikacie na własną odpowiedzialność.Magellan Man Statue
Opublikowano czwartek o 15:414 dni Mini Hełm NFL... No to mini-szał ciał, ale mega-zadowolonko! Tiaaa. Kupiony na Ebayu, z Wielkiej Brytanii, z przesyłką łacznie za 170zł... Mini-Kask zespołu z NFL: Baltimore Ravens (nie wiem czemu ta drużyna... jakoś za nią nie przepadam, ale design i ten ,,look" hełmu dla tej ekipy: perła totalna! Będzie pasował do mojej ulubionej ekipy z NFL: New England Patriots - ,,pasował" do mini-kasku, który od Patriotów mam na ścianie. Gadżeciki tego rodzaju są mega!
Opublikowano sobota o 16:202 dni Kiedyś miałem mega zajawkę na NFL. Grałem w Maddena, oglądałem mecze, byłem nawet na finale polskiej ligi na Stadionie Narodowym Do mnie dotarł taki komandos. Może go kiedyś otworzę albo będzie czekał gdzieś na dole szafy z figmami Bloodborne XDMam jeszcze tą babkę z Niera też z Figmy ale schowałem już ją gdzieś do szafy i nie chce mi się szukać xd
Opublikowano wczoraj o 16:09 1 dzień https://www.dystryktzero.pl/figurka-the-transformers-the-movie-studio-series-deluxe-class-wheeljack.htmlWygląda to na naprawdę świetną wersję figurkową Wheeljacka z ,,Transformerów" (serial z lat 80-tych, ta animacja około 100-odcinkowa!, polecam, totalny sztosik, ale z wadami w postaci archaicznej animacji i słabego CV głównych charakterów)... Może i jest to lekki guiltypleasure klimacik tego gadżetu, ale... dla samej klasyki warto! 23 godziny temu, ornit napisał(a):Kiedyś miałem mega zajawkę na NFL. Grałem w Maddena, oglądałem mecze, byłem nawet na finale polskiej ligi na Stadionie Narodowym Do mnie dotarł taki komandos. Może go kiedyś otworzę albo będzie czekał gdzieś na dole szafy z figmami Bloodborne XDMam jeszcze tą babkę z Niera też z Figmy ale schowałem już ją gdzieś do szafy i nie chce mi się szukać xdHoho Metal Gear Solid.... w takiej wersji figurkowej? Hmmm, takie 6/10 na pierwszy rzut oka, choć prezentuje się dość oryginalnie.
Opublikowano wczoraj o 19:23 1 dzień W dniu 21.02.2026 o 16:20, ornit napisał(a):Kiedyś miałem mega zajawkę na NFL. Grałem w Maddena, oglądałem mecze, byłem nawet na finale polskiej ligi na Stadionie Narodowym Do mnie dotarł taki komandos. Może go kiedyś otworzę albo będzie czekał gdzieś na dole szafy z figmami Bloodborne XDMam jeszcze tą babkę z Niera też z Figmy ale schowałem już ją gdzieś do szafy i nie chce mi się szukać xdNo wyciagnij i pokaz cos wiecej. Nie daj sie prosic
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak szukacie stacjonarnie wszelkich figurek jak i z dużymi balonami to się taki sklepik otworzył.https://www.facebook.com/100063706270455/posts/1536008178532710/?app=fbl
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 32 minuty temu, czeskimaster napisał(a):Jak szukacie stacjonarnie wszelkich figurek jak i z dużymi balonami to się taki sklepik otworzył.https://www.facebook.com/100063706270455/posts/1536008178532710/?app=fblO to Częstochowa dostała nowe miejsce pielgrzymek?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Dammit.. przecież piasałem że nie chcę już nic wrzucać na forum w materii plastiku, silikonu, tpe, pvc, żywicy lub polystone. Uważam że popełniłem błąd że wogóle wcześniej tu coś pokazywałem. Niepotrzebnie zaufałem (jak zwykle) ludziom i temu jak to zostanie odebrane. To nie kwestia słabej psychy czy depresji. Nic z tego, nic mi nie dolega. Mam się dobrze, zarabiam spoko hajsy, jestem zdrów jak byk! Po prostu widzę jaki jest ogólny odbiór takich rzeczy na polskich community gdzie niby każdy jest nerdem bo gierki, bo kolekcje, bo zbieractwo ale niestety domeną i cechą polactwa jest to że wlatują też podśmiechujki aby sobie zbijać forumkowy kapitał kosztem innych.Każda cierpliwość ma swoje granice. Ja się akurat wkurwiłem ostatnio bo był to dzień egzaminów na rozszerzenie kwalifikacji na ochronie. I to wystarczyło aby przelać czarę goryczy.Mam fhui nowych nabytków, niepokazanych jeszcze figurek, statuł, dioram w różnych tematykach począwszy od fantasy, erosomańskich hentai, retro anime po superbohaterów, starwars, startrek, dragonball, one piece, naruto, metalslug, gaming i na militariach kończąc. Ale na co to komu mam pokazywać? Aby potem czytać dopierdalando w niededykowanych tematach? Aby ktoś miał satysfakcję z wyśmiania tzw zbieracza lalek? Chcesz sie koorva jeden z drugim nabijać to śmieszkuj wyłącznie w temacie figurkowym albo w PM-kach a nie srasz trollingiem na forum dookoła. To mnie wkurzyło najbardziej bo ogólne forum widzą wszyscy a na figurkowy dział nie zagląda za wiele osób, więc nawet jak TU, w tym topiku ktoś napisze czy "spuszczam się na lalki" to mi to pierdoli. Ale na forum ogólnym już nie i o to mam właśnie wkurw.Gierki, coś z gamingu tam będę zapodawał być może od czasu do czasu ale z figurkami to już nie za bardzo. Mam już nauczkę aby tego nie robić.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 6 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):Gierki, coś z gamingu tam będę zapodawał być może od czasu do czasu ale z figurkami to już nie za bardzo. Mam już nauczkę aby tego nie robić.Lepiej iść na Grupa Kolekcjonerów Figurek na facebooku, nie ma takich zjebów jak spaślak.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jestem na jednym fejsowym fanpage figurkowym a także na jednym forum kolekcjonersko figurkowym z USA. No i tam odbiór jest zupełnie inny niż na forum takim jak to. Dlatego uważam że popełniłem błąd pokazując tu moją (na szczęście znikomą) część zbiorów.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. U nas niestety takie rzeczy dalej są odbierane jak stuff dla nerdów, dzieci czy innych stulejarzy co "tylko tak mogą gołą babę zobaczyć".
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. O to podejście właśnie chodzi. Udzielając się na angielskojęzycznych forach łatwo się negatywnie skuć wrzucając to samo na forum polskim
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jestem na jednym fejsowym fanpage figurkowym a także na jednym forum kolekcjonersko figurkowym z USA. No i tam odbiór jest zupełnie inny niż na forum takim jak to. Dlatego uważam że popełniłem błąd pokazując tu moją (na szczęście znikomą) część zbiorów.Jedna osoba się chyba śmiała, powinieneś po prostu olać ciepłym moczem, niż się unosić. No, ale twoja sprawa i strata, że się nie chcesz podzielić, przecież nikt nie będzie błagał.Pamiętaj, że to zawsze komentujący mają problem, a nie ty, rób co uważasz za słuszne.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 12 minut temu, PiotrekP napisał(a):U nas niestety takie rzeczy dalej są odbierane jak stuff dla nerdów, dzieci czy innych stulejarzy co "tylko tak mogą gołą babę zobaczyć".To jest miejsce dla nerdów.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 7 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):O to podejście właśnie chodzi. Udzielając się na angielskojęzycznych forach łatwo się negatywnie skuć wrzucając to samo na forum polskim To chociaż tą Vault Dwellerkę wrzuć jak już dojdzie
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 27 minut temu, Atherius napisał(a):No, ale twoja sprawa i strata, że się nie chcesz podzielić, przecież nikt nie będzie błagał.Pamiętaj, że to zawsze komentujący mają problem, a nie ty, rób co uważasz za słuszne.Nie śmiał bym czekać aż ktoś będzie błagał, to by było kretyńskie. Poza tym i tak więkaszość ludzi ma w dupie czy tu coś wrzucam czy nie.Póki co mnie wkurw trzyma więc pozostaje "no pics" ale może kiedyś tam za rok, dwa lub trzy wleci jakiś link z filmiku z całością kolekcji. Raz pierdolnąć ale dobrze. No i to chyba tyle w tej kwestii
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No dobra, wrócę do wrzucania figsów ale dopiero wtedy jak Rozi wrzuci tu oficjalnie fotę jakiejś figurki (płci żeńskiej) ze swojej kolekcji Pokaż że masz jaja gościu a nie tylko umiesz śmieszkować z innych