Opublikowano 7 marca 20214 l Pamiętacie taką grę Mortal Kombat Mythologies, gdzie się śmigało Subem w świecie 2,5D? Gra dość trudna ale była i nadal jest jedną z moich ulubionych na PSX. Miała też zajebiście wykonane (na tamte czasy) filmiki odsłaniające nieco lore uniwersum oraz min animozje między Subem i Scorpionem. Pojawiły się tam też Kia, Jataka, Quan Chi i największy skurwol Shinnok. Fajnie jakby któryś z kolejnych filmów MK nawiązał do tych postaci..
Opublikowano 7 marca 20214 l Ja to skończyłem a momentami było piekielnie trudno, głównie też przez to manualne obracanie się. Gierka miała KLIMAT przez duże K. Ostatnio nawet ktoś zaczął robić fanowski rimejk, oprócz Suba jest Ermac i chyba Scorpion: Grałbym
Opublikowano 17 marca 20214 l Nadal uważam że jest nowym sub zero. Znamię smoka ma w miejscu gdzie w grach sub ma medalion mistrza lin kuei. No jakoś mi tak pasuje to.Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 17 marca 20214 l Poniżej ZARĄBISTY wywiad z reżyserem nowego Mortala: https://screenrant.com/mortal-kombat-movie-prologue-first-13-minutes/
Opublikowano 20 marca 20214 l Mnie tam do dziś rozwala W momencie premiery MK miałem 12 lat i katowaliśmy go na pirackim VHS z ziomeczkami po 3 razy dziennie.
Opublikowano 22 marca 20214 l Autor Ten numer na koniec to była wisienka na torcie tego w mojej opinii genialnego filmu
Opublikowano 26 marca 20214 l Chyba nowy trailer. Bo nie widziałem tych ujęć.Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 marca 20214 l Ja juz zadnych innych trailerow poza tym pierwszym nie bede ogladal, pokaza 3/4 fajny ujec.
Opublikowano 6 kwietnia 20214 l Wyglada spoko ale czy tylko ja mam wrazenie ze jak bym obejrzal ten film w kinie to bym mial wrazenie ze ciagle cos chce mi uciac leb na sali? xD