Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętacie taką grę Mortal Kombat Mythologies, gdzie się śmigało Subem w świecie 2,5D? Gra dość trudna ale była i nadal jest jedną z moich ulubionych na PSX. Miała też zajebiście wykonane (na tamte czasy) filmiki odsłaniające nieco lore uniwersum oraz min animozje między Subem i Scorpionem. Pojawiły się tam też Kia, Jataka, Quan Chi i największy skurwol Shinnok. Fajnie jakby któryś z kolejnych filmów MK nawiązał do tych postaci..

• Odpowiedzi 274
  • Wyświetleń 53 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No Reptile z 95 byl robiony na Amidze ale potem wje.bal sie w jakis posag, zmienil w zielnego ninje, komentator odpalil "reptile", muza zaczela naku.rwiac a kino wyje.balo w kosmos.   Tutaj

• Jedno z moich najlepszych doznan jesli idzie o przezywanie czegos stadnie. Nic pozniej, nawet duze koncerty, nie wygladalo tak jak mk w kinie. Cala sala z dziecmi i mlodziezom max pierwszolicealna, ja

• Nowa wersja utworu przewodniego

Opublikowano

Ja to skończyłem a momentami było piekielnie trudno, głównie też przez to manualne obracanie się.

Gierka miała KLIMAT przez duże K.

Ostatnio nawet ktoś zaczął robić fanowski rimejk, oprócz Suba jest Ermac i chyba Scorpion:

Grałbym :notbad:

Opublikowano

No byl w trailerze. Ciekawe czemu nie wymienili reszty.

Opublikowano

Nadal uważam że jest nowym sub zero. Znamię smoka ma w miejscu gdzie w grach sub ma medalion mistrza lin kuei. No jakoś mi tak pasuje to.

Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mnie tam do dziś rozwala

W momencie premiery MK miałem 12 lat i katowaliśmy go na pirackim VHS z ziomeczkami po 3 razy dziennie. :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Ten numer na koniec to była wisienka na torcie tego w mojej opinii genialnego filmu :xboss:

Opublikowano

Moj hymn przemijajacego dziecinstwa.

Opublikowano

Ja juz zadnych innych trailerow poza tym pierwszym nie bede ogladal, pokaza 3/4 fajny ujec.

Opublikowano

Wyglada spoko ale czy tylko ja mam wrazenie ze jak bym obejrzal ten film w kinie to bym mial wrazenie ze ciagle cos chce mi uciac leb na sali? xD