Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Patronite.pl

Featured Replies

Opublikowano

To jest nieporozumienie - YouTube

Miłego poniedziałku i smacznej kawusi.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 273,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety wirus rozłożył mnie i rodzinkę, więc ciężko było się udzielać a wątek widzę grubo spuchł. Odniosę się na szybko tylko do liczb. Poprosiłem Roberta aby zmienił trochę opisy progów i wyjaśnił j

• Bardzo rzadko piszę o PSXE, ale sytuacja spowodowała że i ja coś dorzucę.   Od 13 lat jestem na forum i też od tylu czasu kupuje szmatławca. W tamtym czasie w jakiś sposób mnie CDA odepchnęł

• Do tej pory wstrzymywałem się z opinią, bo widziałem, że cały ten patronite, progi, bonusy i zachęty zmieniały się kilka razy dziennie i raz wyrażone zdanie straci ważność po kilku godzinach, gdy zmie

Opublikowano

Dobra Pany, skończcie się kłócić proszę, albo idźcie na PW.

Pytanie do bardziej obeznanych z serwisem. Można zmienić kiedy ma być pobierana miesięczna kwota?

Opublikowano
  • Autor

Odpowiadając na kilka kwestii:

http://psxextreme.pl/halloffame/?fbclid=IwAR0gcIdH0HYfIrpBqMZkw55mdShfER_GNSkaQUrgZnwed4ZovR8qB7b_9yw

1. Lista Hall of Fame jest aktualizowana na bieżąco. Więc na pewno wszyscy się w tym linku znajdą.

2. Jeśli ktoś miał wcześniej prenumeratę - po wsparciu jednego z progów gwarantujących prenumeratę zostanie ona po prostu przedłużona o kolejne miesiące.

3. Co do tych ośmiu dodatkowych stron - w druku na razie dostaną je tylko osoby wspierające dany próg na Patronite, ale dla wszystkich prenumeratorów te 8 dodatkowych stron będzie dostępnych w wersji PDF każdego numeru. 

Edytowane przez Roger

Opublikowano
4 minuty temu, Roger napisał:

2. Jeśli ktoś miał wcześniej prenumeratę - po wsparciu jednego z progów gwarantujących prenumeratę zostanie ona po prostu przedłużona o kolejne miesiące.

3. Co do tych ośmiu dodatkowych stron - w druku na razie dostaną je tylko osoby wspierające dany próg na Patronite, ale w przypadku wszystkich prenumeratorów te 8 dodatkowych stron będzie dostępnych w wersji PDF każdego numeru. 

Ok, jednak nadal nie wiemy, w jaki sposób będzie to weryfikowane. Czy wydawca sam zassie te dane z Patronite i scali je z istniejącymi prenumeratami? Czy trzeba do kogoś odezwać się w tej sprawie? Jak z danymi do wysyłki, czy będą brane z konta na Patronite (na poprzedniej stronie ktoś wcześniej napisał, że wolałby ich nie uzupełniać w tamtym miejscu bez wyraźnej potrzeby)? To, co napisałeś jest jakby zawarte w opisach progów, mniej lub bardziej bezpośrednio, natomiast niewiadomą dla nas stanowią kwestie techniczne i jak finalnie zostanie to wprowadzone w życie.

Opublikowano

Starzy prenumeratorzy, nowi, przedłużający, patroni od progów, scalanie tego w całość.

Wyobrażam sobie ten bałagan, który nastanie xd

Czujecie to?

Opublikowano

Jedno będzie stałe: numer z prenumeraty przyjdzie tydzień po premierze kioskowej. Trzeba mieć jakieś constans w życiu :kaz:

Opublikowano
6 minut temu, Kmiot napisał:

Starzy prenumeratorzy, nowi, przedłużający, patroni od progów, scalanie tego w całość.

Wyobrażam sobie ten bałagan, który nastanie xd

Czujecie to?

Właśnie o tym ostatnio myślałem - panowie sobie dołożyli organizacyjnej roboty, nie ma co. :D

Bo na przykład jeśli ktoś jest aktualnym prenumeratorem, do tego wykupi próg, który upoważnia go do kolejnej prenumeraty i jeszcze dodatkowo nabędzie prawo do numerów specjalnych, to... sam bym się musiał porządnie zastanowić co i jak długo mam otrzymywać, a co dopiero przy ogarnięciu tego dla kilkudziesięciu, kilkuset, czy kilku tysięcy (a co, życzę Wam tego :D ) ludzi. 

23 minuty temu, Bzduras napisał:

Czy wydawca sam zassie te dane z Patronite i scali je z istniejącymi prenumeratami? Czy trzeba do kogoś odezwać się w tej sprawie? Jak z danymi do wysyłki, czy będą brane z konta na Patronite (na poprzedniej stronie ktoś wcześniej napisał, że wolałby ich nie uzupełniać w tamtym miejscu bez wyraźnej potrzeby)? 

Tak, to byłem ja. ;) I faktycznie, post Rogera nie rozwiewa tych wątpliwości niestety. 

Opublikowano
3 minuty temu, LeifErikson napisał:

Tak, to byłem ja. ;) I faktycznie, post Rogera nie rozwiewa tych wątpliwości niestety. 

No właśnie. Mam próg z prenumeratą na pół roku i dodatkowymi stronami w magazynie, za rogiem już nowy numer szmatławca (oby), a konkretów brak. Na koncie prenumerata wykupiona samodzielnie i nic ponad to, więc zakładam, że na razie jeszcze nic w temacie się nie ruszyło... a już zaczyna się pomału robić trochę późno na te ruchy.

Opublikowano
3 godziny temu, Emtebe napisał:

@Bzduras czytałem. Ale Ty przeczytaj mój post ze zrozumieniem. Napis na stronie hall of fame sugeruje, że każdy darczyńca jest tam zamieszczony. Wchodzę na tą stronę i myślę, wtf? Tak mało osób wsparło Szmatławca? A tu się okazuje, że 2/3 nie jest wpisanych bo to od progu jest. W pupce mam to, ale napis na stronie wprowadza w błąd, bo sugeruje co innego.

Oficjalnie zwracam się z prośbą o wpisanie usera Emtebe zamiast mnie na hall of fame. xd

Opublikowano

Ja sie szarpnalem ale nie wiem jak to bedzie w moim przypadku bo posiadam prenumerate zagraniczna, ktora sama juz jest dwa razy drozsza.

Edytowane przez Jontek80

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Podrzucam mały przeciek do czarno białego dodatku dla Patronów - każdy, co numer, będzie miał swoją własną okładkę.

1602443178_Beztytuu.thumb.png.6b87047600298b26aacf41c5a8687e4a.png

Edytowane przez Roger

Opublikowano

neo-plus-072012-cover-okladka.jpg

Podoba mi się easter egg do loga N+.

Opublikowano

Mmmm, Neo Plus... niech Łapusz robi zbiórkę na reaktywację. Dam 1000, plus 100 miesięcznie. 

Opublikowano
22 minuty temu, aux napisał:

Mmmm, Neo Plus... niech Łapusz robi zbiórkę na reaktywację. Dam 1000, plus 100 miesięcznie. 

A Gulash niech będzie skarbnikiem:)

Opublikowano

Gulash skarbnikiem, a red naczem i głównym felietonistą Zooltar :D

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, LeifErikson napisał:

Wiadomo może kiedy losowanie Extreme Box i Crap Box @Roger:obama:

Pewno jakoś na dniach, ale to akurat Łapusz ogarnia :) 

Opublikowano

nie wiedziałem że Mielu jest dyrektorem kreatywnym w tym projekcie :shieeet: ale szanuję oporowo

Opublikowano

Biorąc po uwagę, że ze zwycięzcami boxów redakcja będzie 

Cytat

kontaktować się mailowo z prośbą o podanie adresu do wysyłki

zaczynam obawiać się o bonusy ze swojego progu. Nikt nie prosił o mój adres, a teoretycznie w tym miesiącu powinienem dostać egzemplarz PE z Extreme Plus :(

Opublikowano

No ja też nie wiem.

Może będą wysyłać sowami, które zawsze odnajdują adresata, jak w Harrym Potterze.

Opublikowano
10 godzin temu, Jontek80 napisał:

Nic nie wygrałem. Nawet crap boxa.

Ja też ale łap plusa na otarcie łez. 

Opublikowano

Na miejscu wysokoprogowych patronów bał bym się tej odpowiedzi ze strony Rogera: "Pewno jakoś na dniach, ale to akurat Łapusz ogarnia " xd

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, łom napisał:

Na miejscu wysokoprogowych patronów bał bym się tej odpowiedzi ze strony Rogera: "Pewno jakoś na dniach, ale to akurat Łapusz ogarnia " xd

Kwestia tego, że ja się na Patronite kompletnie nie znam, mogę pomóc w promocji, ogarniam właśnie pierwsze 10 numerów do wersji PDF, działam z numerem zerowym, ale jeśli chodzi o organizację i kwestie związane z całym Patronite, progami, nagrodami, losowaniami itp. z tym działa Łapusz.