Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 8 minut temu, Roger napisał: jeśli chodzi o organizację i kwestie związane z całym Patronite, progami, nagrodami, losowaniami itp. z tym działa Łapusz. Jest szansa, żeby dać mu znak, że ludzie zadają pytania i warto by się do nich ustosunkować? Bo szczerze mówiąc nic tak nie deprymuje, jak rzucanie w eter konkretnych kwestii, które zostają przemilczane tylko po to, by za chwilę przeczytać o jakichś mniej istotnych kwestiach, jak gdyby nigdy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 2 minuty temu, Bzduras napisał: Jest szansa, żeby dać mu znak, że ludzie zadają pytania i warto by się do nich ustosunkować? Bo szczerze mówiąc nic tak nie deprymuje, jak rzucanie w eter konkretnych kwestii, które zostają przemilczane tylko po to, by za chwilę przeczytać o jakichś mniej istotnych kwestiach, jak gdyby nigdy nic. Jasne, zbiorę w jedna paczkę i wyślę - o jakie kwestie chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 W dniu 22.03.2021 o 13:43, Bzduras napisał: Ok, jednak nadal nie wiemy, w jaki sposób będzie to weryfikowane. Czy wydawca sam zassie te dane z Patronite i scali je z istniejącymi prenumeratami? Czy trzeba do kogoś odezwać się w tej sprawie? Jak z danymi do wysyłki, czy będą brane z konta na Patronite (na poprzedniej stronie ktoś wcześniej napisał, że wolałby ich nie uzupełniać w tamtym miejscu bez wyraźnej potrzeby)? To, co napisałeś jest jakby zawarte w opisach progów, mniej lub bardziej bezpośrednio, natomiast niewiadomą dla nas stanowią kwestie techniczne i jak finalnie zostanie to wprowadzone w życie. Dla mnie najważniejsze jest właśnie to, o czym piszę od jakiegoś czasu. Może ktoś inny ma jeszcze jakieś wątpliwości i dopisze się do listy? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) @Roger Szkoda. W takim momencie przydał by się jakiś pomagier (zastępca red. nacza?) który by właśnie pomógł to ogarnąć. Bo tak, sugestie z forumka, facebooka czy nawet PPE mogą nie zostać wdrożone tylko dla tego że osoba 'decyzyjna' stwierdzi że to się nie opłaca/to nie jest ważne. Mam tylko nadzieję że ta aukcja numeru 1 i poradnika 1 na allegro to tylko wybadanie gruntu jakie było by zainteresowanie dodrukiem numerów archiwalnych. Edytowane 30 Marca 2021 przez łom Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 W jaki sposob i kiedy dostaniemy specjalny numer z psx extra? Ja mam prenumerate zagraniczna czy mi go tu wyslecie albo podmienicie z normalnym numerem? Nikt nie pytal o nasze adresy. Czy jednak nie bedzie wersji papierowej? Czemu nie wygralem? (Nie wiem czy chce wiedziec do bylo w pudelkacj bo moze by dupe sciskalo.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Tak na szybko - na maile została wysłana ankieta do wypełnienia - tam powinno być pole z pytaniem o adres. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 I elegancko, jedna kwestia z głowy. Druga to dodanie prenumeraty z progu do tej obecnej i będę szczęśliwym patronem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Ja ciagle nic nie wiem. Pytalem u źródła i nic. Podałem angielski adres. Zobaczymy czy dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) 6 godzin temu, lpcl napisał: Ja też ale łap plusa na otarcie łez. Dzięki za wspolczucie i zrozumienie mojego dramatu. Edytowane 30 Marca 2021 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 42 minuty temu, Jontek80 napisał: Dzięki za wspolczucie i zrozumienie mojego dramatu. Spoko ale mi też chcieli wysyłać gazetkę z dodatkowymi stronami a jestem w niższym progu tylko zapłaciłem z góry więc tam trochę bajzel jest z ogarnięciem tego. W każdym razie honorowo się przyznałem, że mi się nie należą. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Cos jak zmienili wydawce i nastał balagan. Prenumeraty szly i co miesiac pisalo ze 3 wydania do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza
lapusz 31 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Dzień dobry. Tutaj Robert Łapiński / Łapusz. Przepraszam, że dopiero teraz się pojawiam w dyskusji, ale czas, czas... Przede wszystkim dziękujemy za okazane wsparcie i będę się starał bywać tutaj tak często jak się da. Może zorganizujemy jakieś AMA Dzięki Wam jedziemy do numeru 300, po drodze Extreme Party, a potem się zobaczy! 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Nie no, fajnie, że jesteś, ale jeszcze fajniej się obgadywało wydawcę za jego plecami. Będzie mi tego brakowało 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 31 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Mozna pytac o Pegaza? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Jakby co to przed chwilą wskoczyło na konto przedłużenie prenumeraty z Patronite Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Forum zamykaja. Za cheile w sklepie pojawi sie "wielka ksiega gier". Swiezy naklad i do tego commodore i amiga. Na ktore oczywiście poluje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Kopiujcie szybko najlepsze posty i obrazki i reszte trzeba gdzieś spindalać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Rest in pepperonis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Dobra, to jaki jest discord PSXE? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Żegnajcie chłopaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Co to się stało, że zamykają forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Tomek P. napisał: Co to się stało, że zamykają forum? Łapusz przeczytał post Kmiota, nadrobił ten temat i odłącza wtyczkę bo się zdenerwował. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nastal 1 kwietnia. Koniec swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Prima Aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Bzduras napisał: Łapusz przeczytał post Kmiota, nadrobił ten temat i odłącza wtyczkę bo się zdenerwował. Panie Robercie, Pan tego nie robi, to był tylko taki prank. Może i żart na Prima Aprilis, ale nie mogę stać bezczynnie, gdy żartuje się ze śmierci Forumka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi