Square 8 501 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 To co jeszcze nie było wysłane to karty do gry, numer zero i foto album. Było już przekładane kilka razy, ostatnia wzmianka to chyba początek roku, ale mogę źle pamiętać. Po szczegóły najlepiej pisać bezpośrednio na Patronite. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ja nic nie dostałem z progu 100zł oprócz prenumeraty. Może dopiero wraz z numerem 0 prześlą te długopisy czy plakat Monkey Island (tak bardzo konsolowa gra :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ja dostałem kartę z progu 50 PLN, teraz jak tak patrzę to miała być imienna, a na karcie jest tylko numer i podpis Właściciel. Tak to miało być? Długopis z progu 70, a z 100 jedynie plakat (który razem z tubą trafił do szafy, no bo...), a reszta ma dojść kiedyś. A i pocztówkę i naklejki jeszcze. Tak wiem, że nie o nagrody chodzi, a o wsparcie, ale jak już było pisane wiele razy, szkoda, że temat jest tak mocno olewany. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 W dniu 10.11.2021 o 11:24, grzybiarz napisał: mnie to bawi: https://www.psxextreme.info/profile/68850-lapusz/ REJESTRACJA 31 Marca OSTATNIA WIZYTA 31 Marca @lapusz może napisz co z tymi fantami. Albo czemu w najnowszym numerze PE w PDFie nie ma tych bonusowych stron. W wersji PDF, czy w papierowej też nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Łapusz zapomniał hasła do konta, daj mu spokój, zamów prenumeratę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Godzinę temu, grzybiarz napisał: @lapusz może napisz co z tymi fantami. Albo czemu w najnowszym numerze PE w PDFie nie ma tych bonusowych stron. W wersji PDF, czy w papierowej też nie będzie? Ale to nie pierwszy numer bez Extreme Plusa w PDFce, po drodze jeszcze w jednym zapomnieli. Później sprawdzę i edytuję, który to był. edit: 291 nie miał Extreme Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
rzapka 34 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 No i to jest właśnie cała ta zbiórka w pigułce - tu czegoś nie wysłali, tam zapomnieli o dodatkowych stronach itp. Skontaktuję się z nimi bezpośrednio, awantur nie będę robić no bo bez przesady, ale ręce opadają trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 2 godziny temu, Bzduras napisał: edit: 291 nie miał Extreme Plus. Było. Pewnie tak samo jak z 293 czyli podmieniony plik później. Ściągnij jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Faktycznie, rozmiarowo większy i z EX+ w środku. Czyli PDFki też warto sprawdzać po jakimś czasie, jeśli wyglądają na wybrakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Potwierdzam. Podmienili plik i teraz mam plusa. Poza tym przedluzyli mi prenumerate, wyslali mi plakat, dlugopis i naklejki. Numer ekstra co miesiac. Bylo mniejwiecej to co obiecywali. Ciagle brak tych kart do gry i numerow specjalnych. Licze ze na poczatku roku w koncu dosla. Bo tez w wspieram.to ma byc jako bonus. No i extreme party najwazniejsze. Poza tym wysylali mi to wszystko do uk bez marudzenia wiec tym bardziej nie mam na co narzekac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Z tego co Łapusz pisał w zbiórce o amidze to numer 0 będzie po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 No w tym roku już się raczej nie wyrobią. Ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 10 minut temu, mitra napisał: Z tego co Łapusz pisał w zbiórce o amidze Piękne podsumowanie inicjatywy Patronite PSX Extreme - jak chcesz się dowiedzieć co i jak to idź zapytaj na zbiórce amigi xd Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Na Patronite to wrzucili z miesiąc temu. Ciekawe czy coś z tego wyjdzie na czas Wiemy, że czekacie na numer "zerowy" oraz wydawnictwo specjalne z okazji 25. urodzin. Obie rzeczy powstają i ukażą się odpowiednio na początku roku (numer ZERO) oraz w okolicach września, na specjalną urodzinową edycję EXTREME PARTY. Nie możemy się doczekać, już teraz rozmawiamy z Partnerami (wydawcami, producentami sprzętu, ogólnie branżą) jak powinny wyglądać godne obchody Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 To będzie Extreme party? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Ogloszono ze numer zero wyjdzie przy okazji numeru 300 psx extreme. Czyli pod koniec roku jak dobrze pojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Gdzie? Bo chyba nie na patro PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 A, no to fajnie, że podzielili się tą informacją z ludźmi na platformie Patronite, gdzie ci wspomniani przed chwilą ludzie wspierają pismo Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 A dwa miesiące temu to napisali: Wiemy, że czekacie na numer "zerowy" oraz wydawnictwo specjalne z okazji 25. urodzin. Obie rzeczy powstają i ukażą się odpowiednio na początku roku (numer ZERO) oraz w okolicach września, na specjalną urodzinową edycję EXTREME PARTY. No to ładny początek roku Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 No to komunikacyjnie nadal wygląda to słabo... Kurczę, @Roger, sam pisałeś, że poduszka z Patro jest ważna w kontekście rosnących cen papieru, a popatrz jak to wygląda w tym topicu - od kilku stron prawie każda wiadomość to jest marudzenie na brak należytej opieki i komunikacji dotyczącej tej zbiórki (jak widać po powyższym przykładzie, chyba uzasadnione). No słaby PR, bo może to zniechęcić ewentualnych nowych (oraz aktualnych) patronów, jak spojrzą na forum. Sam nie przeznaczam jakichś milionów, ale patronuję symbolicznie od początku i z sentymentu będę kontynuował, aczkolwiek ten brak informacji lub umieszczanie ich na innej zbiórce robi się trochę żenujący moim zdaniem. Opóźnienia i przekładanie terminów są naturalne, normalne i myślę, że nikt rozsądny nie będzie miał o to pretensji, ale niechże patroni dowiadują się o tym pierwsi, bezpośrednio, a nie jakoś przypadkowo, z innych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kr4wi3c 11 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 W dniu 13.01.2022 o 11:26, LeifErikson napisał: Opóźnienia i przekładanie terminów są naturalne, normalne i myślę, że nikt rozsądny nie będzie miał o to pretensji, ale niechże patroni dowiadują się o tym pierwsi, bezpośrednio, a nie jakoś przypadkowo, z innych miejsc. Opóźnienia się zdarzają, ale grunt to o nich informować. Jeśli faktycznie znów przesuwają numer 0 w okolice wydania numeru 300 to może powinni o tym napisać na Patronite, a nie cholera wie gdzie i zupełnie przy okazji czegoś innego. Gdyby nie forum to bym się nie dowiedział. To chyba nie koniecznie powinno tak wyglądać. Słabo wygląda ta komunikacja. Dlatego, póki co zrezygnowałem ze wsparcia zupełnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Shiva 58 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 W dniu 21.01.2022 o 12:33, kr4wi3c napisał: Opóźnienia się zdarzają, ale grunt to o nich informować. Jeśli faktycznie znów przesuwają numer 0 w okolice wydania numeru 300 to może powinni o tym napisać na Patronite, a nie cholera wie gdzie i zupełnie przy okazji czegoś innego. Gdyby nie forum to bym się nie dowiedział. To chyba nie koniecznie powinno tak wyglądać. Słabo wygląda ta komunikacja. Dlatego, póki co zrezygnowałem ze wsparcia zupełnie. Jakim trzeba być głupkiem, by wcześniej finansować pieluszki dziecka Rogera, czy HIV-a sprzedającego własną matkę? Oni mają z was bekę, a wy im w zębach rzucacie na tacę, jak żebrakom, którymi są:) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Z tym ze HIV sprzedaje własna matkę piszesz już drugi raz, rozwiń o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kr4wi3c 11 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 11 godzin temu, Mr. Shiva napisał: Jakim trzeba być głupkiem, by wcześniej finansować pieluszki dziecka Rogera, czy HIV-a sprzedającego własną matkę? Oni mają z was bekę, a wy im w zębach rzucacie na tacę, jak żebrakom, którymi są:) W tym miejscu powinienem napisać jakąś ciętą ripostę, ale mi się nie chce. Jeszcze wszystkich na forum nie obraziłeś ad personam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi