Opublikowano 23 października23 paź Extreme Leaks 338 gotowe - zapraszamy! https://patronite.pl/post/88744/extreme-leaks-338
Opublikowano 23 października23 paź Ten news o wymianie jednego felietonisty i zrobienia miejsca w dziale dla naszego ulubieńca to niezła bomba Ale jeśli wypada Walkiewicz, Piechota albo Mielcarek to słabo trochę. Oby nie
Opublikowano 23 października23 paź 5 minut temu, Shen napisał(a):Oby nie KubicaMogę się mylić, ale Kubica nie ma swojego comiesięcznego felietonu na jedną stronę, a o to chyba chodzi
Opublikowano 23 października23 paź Godzinę temu, Pix napisał(a):Mogę się mylić, ale Kubica nie ma swojego comiesięcznego felietonu na jedną stronę, a o to to chyba chodziTak jest, chodzi o felietony. Kubica to bardziej artykuły i nigdzie się nie wybiera - w listopadzie wziął się za bijatyk od Square.
Opublikowano 23 października23 paź 42 minuty temu, Perez napisał(a):Kubica to bardziej artykuły i nigdzie się nie wybiera - w listopadzie wziął się za bijatyk od Square.O cholera, ciekawe co to może być za gra
Opublikowano 4 listopada4 lis 6 minut temu, Pix napisał(a):@Perez Szefie numer już w paczkomacie, a pdf dalej nie ma Promujemy prasę! Będzie PDF gdzieś ok. 14:00 dzisiaj.
Opublikowano 4 listopada4 lis E-wydanie PE 338 dostępne - https://patronite.pl/post/89285/e-wydanie-psx-extreme-338-juz-dostepne
Opublikowano wtorek o 09:373 dni Świeżutka dostawa wjechała, czas na listopadowy Extreme Box. Pytanie wjedzie w środę (19.11) o 20:00 na Patronite https://patronite.pl/psxextremepuzzle Wiedźminsteelbook Mafiafigurka Falloutbrelok Wiedźminbrelok Farming Simulator
Opublikowano środa o 20:021 dzień Co za emocje! Dawno tak nie było, czasami to musiałem dogrywki robić, bo ciężko było 5 osób zebrać :)
Opublikowano środa o 20:191 dzień Znowu zapomniałem, trzeba sobie jakiś budzik ustawiać chyba.Chociaż cały czas czekam na gadżety związane z jakimiś japońskimi giereczkami, a nie ciągle tylko te witchery, puzzle call of duty i skarpetki assassin's creed. Ale nie czepiam się Perez, bo pewnie nie masz za bardzo wpływu na to, co Ci tam rzucą.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Extreme Leaks 339 wjechały https://patronite.pl/post/90041/extreme-leaks-339
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @Perez widziałem w przeciekach, że wspominacie o tradycyjnym zestawieniu w numerze styczniowym. Pamiętam, że ktoś rok temu wspominał, że może warto poczekać z tym do numeru lutowego? W ten sposób redakcja miałaby trochę więcej czasu na ogranie zaległości z 2025 i w ten sposób głosowanie na najlepsze tytuły byłoby bardziej sprawiedliwe?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):@Perez widziałem w przeciekach, że wspominacie o tradycyjnym zestawieniu w numerze styczniowym.Pamiętam, że ktoś rok temu wspominał, że może warto poczekać z tym do numeru lutowego? W ten sposób redakcja miałaby trochę więcej czasu na ogranie zaległości z 2025 i w ten sposób głosowanie na najlepsze tytuły byłoby bardziej sprawiedliwe?Nie chcę odpowiadać za redakcję, ale nie dam ręki uciąć, że komuś będzie się chciało jakoś bardzo nadrabiać zaległości w okresie świąteczno-noworocznym, kiedy - jeśli już w ogóle wybierasz granie - to raczej chyba dla przyjemności albo w ogóle od tego odpoczywasz. Ci co mają swoje ulubione gatunki raczej są na bieżąco, a jak ktoś w coś nie gra to kolejny miesiąc tego nie zmieni. Pewnie ktoś coś nadrobi, ale raczej przy 20-25 głosujących bez większego wpływu na wyniki. Plus - numer lutowy wyjdzie 5 lutego, więc te wszystkie topki to już będą przemielone 20x. My jako prasa za bardzo się z netem nie pościgamy, ale gdy mamy okazję być nieco szybciej (tak jak czasami przesuwamy pojedyncze składki, żeby z jakąś recką zdążyć) to korzystamy - początek stycznia raczej będzie lepszy pod takie podsumowanie niż początek lutego.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Perez napisał(a):Nie chcę odpowiadać za redakcję, ale nie dam ręki uciąć, że komuś będzie się chciało jakoś bardzo nadrabiać zaległości w okresie świąteczno-noworocznym, kiedy - jeśli już w ogóle wybierasz granie - to raczej chyba dla przyjemności albo w ogóle od tego odpoczywasz. Ci co mają swoje ulubione gatunki raczej są na bieżąco, a jak ktoś w coś nie gra to kolejny miesiąc tego nie zmieni. Pewnie ktoś coś nadrobi, ale raczej przy 20-25 głosujących bez większego wpływu na wyniki. Plus - numer lutowy wyjdzie 5 lutego, więc te wszystkie topki to już będą przemielone 20x. My jako prasa za bardzo się z netem nie pościgamy, ale gdy mamy okazję być nieco szybciej (tak jak czasami przesuwamy pojedyncze składki, żeby z jakąś recką zdążyć) to korzystamy - początek stycznia raczej będzie lepszy pod takie podsumowanie niż początek lutego.W tamtym roku przynajmniej @Piechota by się ucieszył z przesunięcia PSX EXTREME 328 + KALENDARZ GRACZA 2025 - strona 8 - Opinie, komentarze - forum, magazyn - Forum PSX ExtremeMoże po prostu zapytać się redakcji czy potrzebują ten miesiąc więcej na ogranie zaległości i zapytać się forumowiczów/FBowców czy bardzo by płakali jeśli podsumowanie GOTY było by na początku lutego. I za automatu też forumkowe GOTY by się załapało w Głosie Ludu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Właśnie cofnąłem się o rok i to właśnie ty @łom zaproponowałeś przesunięcie zestawienia na luty. Dobry pomysł moim zdaniem. W dniu 13.01.2025 o 10:23, Piechota napisał(a): W tym momencie, po nadrobieniu kilku rzeczy, już bym zapewne odważył się na top 10, którego bym za kilka miesięcy nie żałował. Wtedy jeszcze trochę brakowało. To moja prywatna sprawa, dlatego poprosiłem Rogera o wycięcie mnie z redakcyjnego podsumowania. Moje sumienie jest dzięki temu czyste. Będę miał okazję w podcaście do nadrobienia tego.Adam na przykład odpadł rok temu z zestawienia, bo nie zdążył ograć wystarczająco dużej ilości gierek. A 13 stycznia pisał, że na ten moment już dałby radę takie zestawienie zrobić.Kiedy nadrabiać backlog, jak właśnie nie w przerwie świątecznej? I to właśnie dla przyjemności ;pNie wiem, wydaje mi się, że na pewno chociaż kilku redaktorów dzięki miesięcznemu opóźnieniu miałoby o czym pisać. Ale jak nie to nie ;/
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A ja już się nie mogę doczekać zestawienia 100 najbardziej oczekiwanych gier w 2026 roku z GTA 6 na pierwszym miejscu trzeci rok z rzędu.