Opublikowano 14 czerwca 20241 r Jesli chodzi o gameplay, to wiedzma wyglada na bardzo silna postac wzgledem innych, ktore pokazali wczesniej, porownujac chociazby do Mercenary. Ale mozliwe ze to gameplay z pierwszych aktow. Czas pokaze jak to bedzie z balansem.
Opublikowano 27 sierpnia 20241 r 15 listopada Early access Zastanawiam się czy zaczynać bo przeraża mnie ogrom tej gry ale jak się nie zacznie od razu i gra z biegiem czasu jeszcze bardziej urośnie to będzie jeszcze trudniej
Opublikowano 27 sierpnia 20241 r 1 godzinę temu, Daffy napisał(a): 15 listopada Early access Zastanawiam się czy zaczynać bo przeraża mnie ogrom tej gry ale jak się nie zacznie od razu i gra z biegiem czasu jeszcze bardziej urośnie to będzie jeszcze trudniej Mocno przesadzasz xd Pierwsze PoE jest dużo mniej intuicyjne niż 2 ponoć a da się to ogarnąć nawet teraz po tylu latach dodawania contentu. Zaczynać i dobrze się bawić, taki jest plan.
Opublikowano 1 września 20241 r Jak to ma zostać wypuszczone? To będzie na zasadzie takiej, że trzeba będzie ograć jedynkę by wskoczyć w dwójkę na którymś tam poziomie czy to jako oddzielna gra będzie wydana?
Opublikowano 1 października 20241 r Early Access będzie płatny, na start 3 akty, darmowa będzie dopiero pełna wersja w 2025r
Opublikowano 2 października 20241 r 2 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał(a): A wiadomo ile to będzie kosztować ten ea? Plotkuje się o 30 dolarach Jeszcze w październiku ma być stream o detalach early access i wtedy mamy poznać cenę. Będzie też opcja darmowego dostępu ale tylko dla ludzi co wydali dużo hajsu w jedynce
Opublikowano 22 listopada 20241 r Też kupię tego packa oby gierka była łatwiejsza w zrozumieniu tych mechanik dla przeciętnego gracza.
Opublikowano 22 listopada 20241 r 6 grudzień early access za minimum 30 dolców, dostępne 3 akty z 6, 6 postaci z 12 i endless endgame w postaci krainy Atlas.
Opublikowano 22 listopada 20241 r Miałem wrócić do diablo 4 i kupić dodatek, ale czytam że to niby lepsze będzie.
Opublikowano 22 listopada 20241 r Trudniejsze, większe, bardziej skomplikowane, bardziej rozbudowane Diablo4 to h&s dla casuali do popykania na luzie te paręnaście godzin na sezon, aż do momentu jak się znudzi. Do fanów gatunku wybór jest jeden, poe2 od grudnia i nic więcej istnieć nie musi, jednak jak ktoś nie ma tyle czasu i zaparcia to d4 złe aż tak nie jest. Mnie w poe2 niesamowicie podoba się na filmikach walka z rollami i pozycjonowaniem, do tego można walić umiejętności w jedną stronę, a iść w drugą, ta klasa z kuszą co wali jak z automatycznego karabinu, ma snajperkę I granaty to jakbys w jakieś Ascent grał, a nie grę z tego gatunku, sztos
Opublikowano 22 listopada 20241 r Super wygląda te blokowanie tarczą jak w akcyjniakach, całość wygląda niesamowicie dobrze i fajnie też że wprowadzają dużo nowości i innowacji do tego typu gier bo dostaniemy coś kompletnie świeżego. Chodzenie klawiszami plus te blokowanie tarczą patrząc na klimat gry ma straszy vibe Souls-ów, do tego mega bogaty EA i człowiek przepadnie na setki godzin jak w Diablo 2. Można też być pewnym że na premiere serwery padną i wleci jakiś rekord na steam.
Opublikowano 24 listopada 20241 r Pooglądałem te wszystkie nowe rzeczy. Wjeżdża na plejke 6 grudnia, nie ma innej opcji.
Opublikowano 24 listopada 20241 r Zapowiada się ta szpila oczojebnowykurwiście! Rzecz ciemna o wersji PL (napisy) póki co cisza?
Opublikowano 24 listopada 20241 r Tak jak d4 skutecznie zniechęciło mnie bardzo szybko tak tutaj widać, czuć że nadchodzi coś naprawdę wielkiego. Następca sieciowego d2? Ojjj chyba tak. Wjeżdża na plejke w early równierz.
Opublikowano 24 listopada 20241 r On 11/22/2024 at 1:08 PM, Daffy said: Trudniejsze, większe, bardziej skomplikowane, bardziej rozbudowane A w tej części też będzie trzeba grać z poradnikiem w dłoni, krok po kroku, by coś ogarnąć? Czy coś uproszczą?
Opublikowano 24 listopada 20241 r Bedzie prosciej bo nie bedzie contentu dokladanego przez 11 lat od poczatku ale nie licz na to ze sklecisz sobie losowo build bez pomyslu jak w d4 i bedziesz sobie na luzaku wszystko tlukl. W poe 1 kampania potrafila dac w kosc i zakladam ze tu bedzie podobnie tylko mechanik do ogarnięcia bedzie mniej na poczatku widze tez ze tutaj trudniej bedzie zepsuc postac i ulatwiaja eksperymentowanie. W poe 1 troche zle wsadzonych pasywów i lepiej bylo wylevelowac nową postac niz zrobic respecc na jakims wysokim levelu xd Zapowiada sie gra zycia. Tysiace godzin spedzone w poe ale duzo lig i tak opuscilem. Tu planuje no life od poczatku zeby nie musiec potem nadrabiac zaleglosci w wiedzy. Nie moge sie doczekać tych mikolajek
Opublikowano 24 listopada 20241 r Ja się odbilem od jedynki bo kamera była zbyt blisko, ale dwójka będzie nakurwiana jak zły.
Opublikowano 24 listopada 20241 r Kurde pany kto sledzil ten wie ze sami tworcy przyznali ze poe bylo zbyt skomplikowane wiec poe 2 ma byc bardziej przystepne. Pozatym widac ze wiekszosc jutuberow przechodzic bedzie na poe2 bo d4 to syf i malaria jadaca na starej marce i buildow bedzie od groma. Nie ma co sie wahac tylko brac. EA jest za smieszne pieniadze a to co dostajemy w EA juz teraz bije caly endgame z d4 na mile(o co raczej nie jest trudno..)
Opublikowano 24 listopada 20241 r EA kupione, szykują się kolejne tysiące godzin spędzone we Wraeclast. Na plus łatwiejszy respec i brak konieczności rollowania socketów w itemach. Ciekawie zapowiada się też zastąpienie labiryntu mechanikami z Sanctum i Ultimatum. Sam za Sanctum nie przepadam bo trzeba mocno uważać żeby Cie jakiś mob nie dotknął - melee ma tu przesrane więc mam nadzieję że to mocno ułatwią.
Opublikowano 24 listopada 20241 r Ja też się podjarałem, bo dali soulsowe mechaniki, czym będziecie grać?