Skocz do zawartości

Path of Exile 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 784
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Najbardziej się obawiam tego, że serwery w piątek nie wytrzymają i to jebnie :nosacz2:

Opublikowano

Spokojnie, będą kolejki trwające po kilka godzin xd

Opublikowano

Ja się nastawiam, że pogram dopiero w sobote. Nie ma szans, żeby ten launch poszedł bezproblemowo imo

Opublikowano

Provlemy pewnie beda ale mam nadzieje ze nie za duze. To jest jednak platny early access do gry ktora bedzie f2p. No i nie jest to marka typu diablo ktora zyje w świadomości normikow. Najwyżej pójdzie sie wcześniej w kime i zacznie grac z rana w sobotę 

Opublikowano
3 minuty temu, Szermac napisał(a):

A jest podana godzina startu gdzieś ?

Jeśli mnie pamięć nie myli, to 20:00 naszego czasu.

Opublikowano
1 hour ago, Rotevil said:

Najbardziej się obawiam tego, że serwery w piątek nie wytrzymają i to jebnie :nosacz2:

GGG mówiło w któryś z wywiadów, że to jest praktycznie pewne i lepiej się na to przygotować.

Opublikowano

Było, było, na poprzedniej stronie.
Hajpik wjeżdża :fsg:

Opublikowano

Tylko tyle, że nie grałeś w najlepszego arpg od czasów Diablo2.

Na podkręcenie hajpu i fajne podsumowanko:

Opublikowano

Kurczę nie mogę się doczekać, dawno nie czekałem tak na żadną gierkę:(

Kim zaczynacie swoją piątkową przygodę?

Opublikowano

Wiedźma raczej, ale kurcze po tych niektórych trailerach, to i tym mnichem, albo łowcą bym zaczął xd Może potestuje każdą po godzince i przy którejś zostanę po prostu :D 

Opublikowano

I tak progres caly do smietnika idzie więc pogra się chwile każdą klasa i czekanko do premiery.

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał(a):

I tak progres caly do smietnika idzie więc pogra się chwile każdą klasa i czekanko do premiery.

Progres zawsze idzie do śmietnika jak grasz ligi/sezony. Te postacie i tak przejdą do pełnej wersji jako early league - więc postać zostanie - a sprawdzić pewnie będzie trzeba ile się da, jak będą dodawać nowe postacie i ascendanty. Ja chyba zacznie warriorem, bo zawsze go omijałem a gameplay z tarczą wygląda naprawdę solidnie, albo mnich:(

Opublikowano

Ja się jeszcze waham, mercenary ma fajny klimat, ale ten monk z tym wielkim dzwonem mnie też kusi :pepegasm:

Opublikowano

Nie ma szans by serwery wytrzymały przy takim hype, pamiętam premierę Diablo 3 i problemy z serwerami na przestrzeni wielu dni. Pierwszy raz mam problem zdecydować o klasie bo każda mi się podoba, idealny tytuł na świąteczną przerwę. Kiedyś pamiętam całego sylwestra ogrywałem diablo 2 teraz czas na nową tradycje.

Opublikowano
9 minut temu, SpacierShark123 napisał(a):

Nie ma szans by serwery wytrzymały przy takim hype, pamiętam premierę Diablo 3 i problemy z serwerami na przestrzeni wielu dni. Pierwszy raz mam problem zdecydować o klasie bo każda mi się podoba, idealny tytuł na świąteczną przerwę. Kiedyś pamiętam całego sylwestra ogrywałem diablo 2 teraz czas na nową tradycje.

Hype jest olbrzymi, ale mam nadzieję, że nie każdy jednak będzie atakował EA i płacił za dostęp, i że są przygotowani na napływ graczy, błędu Diablo nie powtórzą (oby).

Opublikowano
1 godzinę temu, Faranell napisał(a):

Hype jest olbrzymi, ale mam nadzieję, że nie każdy jednak będzie atakował EA i płacił za dostęp, i że są przygotowani na napływ graczy, błędu Diablo nie powtórzą (oby).

Przełożyli premierę EA ze względu na dopracowanie infrastruktury więc jestem ciekaw jak to będzie. Zainteresowanie jest na tyle duże a ludzie są tak bardzo wygłodniali na tego typu grę że liczę na jakiś rekord steam.

Opublikowano

Kurczę sam mega się waham czy nie kupić. Byłby to pierwszy EA w moim życiu, ale mam taki backlog, że nie wiem kiedy to wszystko ogram :(