Opublikowano 7 października 20214 l W dniu 27.05.2021 o 19:54, Hendrix napisał: @Ma_niek & @dee Nic nie zrobią dopóki żyje, a sam Sugiyama ma również część praw do marki, nawet lepiej: to on odbierał nagrody honorowe dla serii xDDD No to już chyba nieaktualne :-|
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. czyli gra poszła do śmietnika i robią od nowa, wiec do zobaczenia za 5 lat xd
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak na dragona wygląda w miarę ale design głównego beznadziejny jak dla mnie Widać że trochę odeszli od kreski AkiryKiedyś było to 1:1 z dragon ballem
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 37 minut temu, Soban napisał(a):czyli gra poszła do śmietnika i robią od nowa, wiec do zobaczenia za 5 lat xdnie wiemy kiedy zrestartowali. otoczenie wygląda super, lecz postacie to totalny kasztan.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Szkoda restartu, no i liczyłem na mroczniejsze klimaty tym razem, a wygląda to typowo dla serii. Niemniej jednak i tak mam do ogrania jeszcze VII Remake i 1-2 Remake, więc jak dla mnie może wyjść w 2032.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. O grze było cicho bardzo długo i jednak potwierdziło się, że coś tam poszło nie tak. Ciekawe kiedy ten restart nastąpił i na kiedy planują premierę. Tym razem już coś z gry pokazali, więc myślę, że następny restart nie grozi, ale no pewnie najwcześniej za 3 lata. Szkoda, ale SE strasznie źle zarządza swoimi topowymi jRPG. FF nowe odsłony (nie remake) wychodzą raz na prawie 10 lat, DQ tak samo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. DQ XI był świetny (w sumie to jeszcze nie skończyłem, ale co jakiś czas wracam jak do dobrego ale dlugiego shounena), ciągle bardzo archaiczny i trzymający się mocno swoich korzeni, ale miało to swój urok. To co pokazali teraz, na ile można w ogóle wyciągać jakieś wnioski po tym teaserze, wyglada na bardziej otwartą grę, z bardziej nie wiem elastyczną(?) eksploracją. Grafika trochę plastelinowa jak w VII, nie wiem jeszcze czy mi sie to podoba, finalny efekt pewnie będzie spoko. Nie wiem też jak rozumieć słowa Horiego o postaciach Toriyamy, czy jeszcze zdążył zaprojektować bohaterow dla XII, czy po prostu chodziło mu o klasyczne potworki które stworzył dla serii.Teraz tylko pytanie, czy sklejali filmik na szybko bo 40sta rocznica i trzeba cos pokazać, czy może faktycznie prace są już zaawansowane i max za 2 lata premiera?Btw czemu to nie jest w dziale RPG?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pokaz na 40lecie to totalna padaka xD 40 lat kurw i taką biedę zrobić to trzeba umieć Tyle czekania a oni wyjebali grę do kosza żeby zacząć od nowa, pewnie zrobili takie gufno jak FF XVI chciałbym być jrpgiem slasher Edition, ale po sukcesie Ekspedycji 33 i widząc że ludzie chcą turowej walki zaczęli jeszcze razpatrząc realistycznie to nie dociągnę do premiery tylko się przekręcę ze starości ehh W sumie to jako uber fanowi serii hype mi momentalnie opadł jak zobaczyłem chyba najbardziej hujowego protagonistę w historii