Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

Czyt. nie grajcie w średnie gry.

Dobrze, nie będę grał w Yakuzę. :cool:

Ja tam nie żałuję zagrania w 12 Minutes. Owszem, historia mnie rozczarowała koniec końców ale przez większość czasu bawiłem się dobrze i uważam że to było jednak nowe, ciekawe doświadczenie. I do tego za darmo w Game Passie więc dupa nie szczypie. 

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 127
  • Wyświetleń 13,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przecież średnia na XSX to 78/100 po 7 recenzjach. Jakby było około 30 recenzji lub więcej to średnia oscylowałaby około 74/100.   Jak pojawi się recenzja w EDGE to zdam wam relacje i napisz

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Panowie, ja bym się nie śpieszył. Nie sprawdzajcie sami, czekajcie co powie żurom po przeczytaniu recki EDGE.  

• @Banan91PLPisałem o tym jakieś 100 razy, to może teraz wkleję obrazek dla odmiany 

Opublikowano

Włączyłem wczoraj w Gamepassie i zrobiłem grę na raz, tak mnie wciągnęła. Do faq spojrzałem tylko 2 razy

Spoiler

pokazanie policjantowi ubranka to dla mnie zbyt dziwne było jednak by samemu się domyśleć, i zakończenie z kliknięciem na książkę

, resztę zrobiłem drogą prób i błędów. Ostatecznie pokonując mnóstwo niedoróbek autorów w kwestii nieprzewidzenia czasami oczywistych zagrywek gracza po nitce dobrnąłem to kiepskiego zakończenia fajnie rozwijającej się historii.

Cieszyłem się gdy

Spoiler

1. Po ukryciu się od razu w szafie można przesunąć czas przed przyjściem policjanta i podwędzić zegar, żona po przyznaniu się że wie gdzie jest zegar wraca z łazienki  z niczym i dostaje strzała.

2. Po dowiedzeniu się że jestem jej bratem i mamy wspólne dziecko można nadal otworzyć prezent  i pomachać ubrankiem :D wtedy wychodzi wściekła przed przyjściem policjanta.

Bardzo zawiodło gdy

Spoiler

W trakcie kłótni można zaprosić na deser albo żona która jest już poinformowana ze jestem chorym poyebem błaga mnie bym coś zrobił jak jest skuta.

Mnóstwo fajnych zagrań których nie zrobiono z powodu albo zbyt szybkiego wydania albo bylejakości podejścia wydawcy.

Fajnie się grało, szkoda że tyle po premierze gra nadal niezałatana. Gdyby to zrobiło lepsze studio byłoby wspaniale.

• 4 tygodnie później...