Opublikowano 30 sierpnia 20214 l 13 minut temu, Rozi napisał: Czyt. nie grajcie w średnie gry. Dobrze, nie będę grał w Yakuzę. Ja tam nie żałuję zagrania w 12 Minutes. Owszem, historia mnie rozczarowała koniec końców ale przez większość czasu bawiłem się dobrze i uważam że to było jednak nowe, ciekawe doświadczenie. I do tego za darmo w Game Passie więc dupa nie szczypie.
Opublikowano 29 października 20214 l Włączyłem wczoraj w Gamepassie i zrobiłem grę na raz, tak mnie wciągnęła. Do faq spojrzałem tylko 2 razy Spoiler pokazanie policjantowi ubranka to dla mnie zbyt dziwne było jednak by samemu się domyśleć, i zakończenie z kliknięciem na książkę , resztę zrobiłem drogą prób i błędów. Ostatecznie pokonując mnóstwo niedoróbek autorów w kwestii nieprzewidzenia czasami oczywistych zagrywek gracza po nitce dobrnąłem to kiepskiego zakończenia fajnie rozwijającej się historii. Cieszyłem się gdy Spoiler 1. Po ukryciu się od razu w szafie można przesunąć czas przed przyjściem policjanta i podwędzić zegar, żona po przyznaniu się że wie gdzie jest zegar wraca z łazienki z niczym i dostaje strzała. 2. Po dowiedzeniu się że jestem jej bratem i mamy wspólne dziecko można nadal otworzyć prezent i pomachać ubrankiem wtedy wychodzi wściekła przed przyjściem policjanta. Bardzo zawiodło gdy Spoiler W trakcie kłótni można zaprosić na deser albo żona która jest już poinformowana ze jestem chorym poyebem błaga mnie bym coś zrobił jak jest skuta. Mnóstwo fajnych zagrań których nie zrobiono z powodu albo zbyt szybkiego wydania albo bylejakości podejścia wydawcy. Fajnie się grało, szkoda że tyle po premierze gra nadal niezałatana. Gdyby to zrobiło lepsze studio byłoby wspaniale.
Opublikowano wczoraj o 11:37 1 dzień Sam pomysł ciekawy, ale gameplay na dłuższą metę trochę monotonny. Sama historia jest ciekawa i potrafi zaskoczyć. Każde przejście jest inne, pozwala nam poznać kolejne rzeczy i tym samym daje wskazówki, co robić, żeby osiągnąć dane rozwiązanie. Również krótka, dlatego szybko można ją ukończyć i się nie znudzić.