Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano

R* znowu coś spieprzyło ze swoją super chmurą i większość ludzi straciła postacie, w tym ja. Spoko że na SC pokazuje rank 1 i kasa w banku 224,000$ :D

Beka będzie jak jutro nadal tak będzie.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 175,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

na sc wciąż mam aktualne statsy więc może mi wróci jutro, a potem jade od początku 10fal przetrwania żeby na chate nazbierać :P

Opublikowano

Ja też mam aktualne, ale dzisiaj się nie logowałem do online po wczorajszych rewelacjach. :D

Opublikowano

Jesli macie aktualne to wroci, jesli macie 1 lvl i kase w banku to zegnajcie sie z postacia.

Jestem weteranem ktory stracil bezpowrotnie 2 postaci, 16 i 27 lvl w tym okolo 700$ dolarow :).

Opublikowano

Jakbym stracil postac 27 lvl to gra juz by dawno lezala w pchlim targu :D

Opublikowano

Po tym syfie na premierę online dałem sobie spokój i zająłem się robieniem 100% i trofeów. Mija prawie tydzień, a z tego co piszecie online nadal jest spyerdoliną, bo samemu, bez dobrego łączenia w ekipy, komunikacj i traceniem postaci to bym góra 2 dni wysiedział i się naw(pipi)iał tylko przy tym. Odpuszczam na kolejny tydzień i wracam calakować singla (jeszcze tylko te 70złotek), a jak GTAO będzie miało ręce i nogi możecie liczyć na moje wsparcie ogniowe ;p

Opublikowano

Pobrałem jak wydali to 1.02 i rzecz jasna był pasek instalacji potem, ale podczas sesji, gdy wchodzę w opcje online wyświetla się, że to wersja 1.0.

Wszyscy tak mają, czy u mnie coś nie trybi?

Opublikowano

>Please do NOT use the “Retry” button after receiving the message “Rockstar Cloud Servers are unavailable” as this may result in loss of character data. 

>releases patch to remove the ability to replay missions because people were earning money instead of buying GTA funbucks.
>refuses to patch broken "Retry" button that deletes characters when Rockstar Cloud Servers are unavailable. 

Przewalone

Opublikowano

ja wczoraj nacisnalem retry i udalo mi sie połaczyć za drugim razem, w końcu pogralem ze 40 min, zrobilem wyścig i ze 2-3 misje, w sumie fajnie było ale na razie przytłacza troche, takie duże multi a człowiek nie wie co począć, ma pistolecik, i ucieka jak tylko inny gracz sie zbliza ;p

z innej beczki zrobiłem wyścig i po skończeniu pojawiła sie innych wyścigów do wyboru i głosowania. ale jak jakiś tam wybrałem to potem weszło mi w nieskończony loading, aż musialem wyłączyć gre do menu konsoli bo nic innego sie już nie dało zrobic...

Opublikowano

No i postać 28 lvl poszła się je.bać... 

Moja też, a gadaliśmy, że póki co wszystko w porządku xD Mam nadzieję, że jakoś będą się starali to odkręcić, albo dać $ w grze za stracony czas.

Opublikowano

A ja cały czas klikałem wczoraj "retry" i mnie za którymś razem w końcu połączyło.

Na razie widzę, że na social clubie w karierze mój ludzik online ma swoją kasę i lvl (tylko nigdy jego zdjęcia nie widać, czarny kontur jedynie).

Opublikowano

Ja na razie stworzyłem 2 postać na 2 slocie, jakoś czas zleci a i kasy wpadnie troszkę bo konto bankowe jest wspólne dla wszystkich postaci.

EDIT: "recenzja" IGN'u xD http://m.uk.ign.com/articles/2013/10/07/grand-theft-auto-online-review

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

u mnie postać na szczęście wróciła :>

Opublikowano

W ramach rekompensaty za utraconą wcześniej postać używam sobie tego błędu pozwalającego non stop okradać kasjera w sklepie.

Opublikowano

Co to za blad ? Bo ponowne zbieranie uczciwie 400k na apartament serio srednio mi sie widzi.

Opublikowano

To jest dobre dla początkujących żeby kilkanaście tysięcy wpadło, musiałbyś cały dzień siedzieć, żeby 400k uzbierać. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uconb93kEcQ

Tylko zamiast samemu okradać kasę (koło 300$) trzeba go nastraszyć giwerą (1000-2000$).

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Działa bardzo dobrze już od kilku dni.

Opublikowano

Zalogowałem się, postać JEST, gramy.  :ninja:

Opublikowano

Ja swojej nie odzyskałem i już na to nie liczę, co jest ciekawe o tyle, że mam 0$ w banku (miałem 30k), a na social clubie są dane ile zarobiłem/wydałem kasy i czas spędzony na wyścigach. Co za (pipi). 

Opublikowano

Nie jestem w stanie zagrać na razie żadnego meczu, zawsze jak już wczytuje grę z pełnym lobby wywala timed out.

Opublikowano

Zalogowałem się, postać JEST, gramy.  :ninja:

Po jakim czasie, czy miales statystyki na socialu (lvl postaci, nie zarobione pieniadze) oraz gdzie sprawdziles ze postac juz jest ?

Profilaktycznie wole miec te dane :P

Opublikowano

Na SC postać była cały czas, dzisiaj odpaliłem grę i wbiłem do online z postacią. :)

Od razu mówię, że w sobotę i niedzielę w ogóle do online nie wchodziłem.