Skocz do zawartości

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano

.Zrobcie moze jakas forumowa ustawke na jutro to polatamy cala ekpia :)

jestem za :D tylko ja nie chce brac sie za organizacje :P

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

W online też można ukraść F16 ? bo dziś grałem i jeden typek już śmigał taką zabawką ?

Jak wbiłem do bazy wojskowej to o dziwo prawie wojaków nie było, kilku jeepami jeździło, ale też nie było myśliwców. Objechałem trochę bazę i się pojawiły, ale wraz z nimi też czołgi i jak już miałem startować to mi pocisk czterej pancerni posłali w kokpit.

Opublikowano

No dostałem dwa razy zapro od wojnara, akceptuje i komunikat "Gracz nie uczestniczy już w sesji". WTF :D

A panowie da się jakoś zmienić główny samochód? Znalazłem na ulicy samochód wzorowany na Bugatti Veyron i kurna zajeżdżam do LSC i komunikat, że samochód jest zbytnio poszukiwany i nie można go modyfikować. :(

Taka okazja mi przeszła. :(

Widziałem też dobry apartamentowiec do kupna, za 200k mieszkanie+garaż na 10 aut!!! :D

Opublikowano

Nie przyjmują kradzionych bryczek z zakresu premium (te szybkie), trzeba auta kupić osobiście.

Wbiłem za kolesiem, który wjeżdżał odpicować furę i łaziłem po tym garażu, ale nie dało rady przywalić mechanikowi. Samochód typa zniknął, pojawił się dopiero jak wyjechał.

Opublikowano

No, koniec na dziś. Mnie z Wojnarem łączy idealnie, sporo razem pograliśmy. Póki co najbardziej mi leżą misje z przyprowadzaniem aut do Simeona. Zwykłe strzelaniny są do bani, bo jest tylko jedno życie. Dobry multik, już widzę że spędzę w nim masę godzin.

Opublikowano

Ja to mam nadzieję, że potem będą zwyczajne wojny gangów albo np. musimy zakosić koks/kasę z jakiejś miejscówki gdzie jest kilkanaście/dziesiąt przeciwników i taka misja w 3-4 na jednym życiu. Byłoby osom, bo lubię strzelać w tej grze. :)

Opublikowano

Dokładnie w takiej misji brałem dziś udział. Niestety szybko padłem i mój towarzysz musiał sam likwidować gang i zawozić kokę do bazy.

Opublikowano

Prawie wszystko mi działa, żadnych lagów nie ma. Nadal jednak nie mogę dołączyć do grania z ekipą.

Opublikowano

Ale te nieudane misje można powtarzać?

Opublikowano

Mnie zaczyna strasznie denerwować ta kara pieniężna za zgon. W free mode to jeszcze może być, ale misjach czy innych trybach gry gdzie łatwo zginąć to już dla mnie przesada.

Opublikowano

Dziś kupiłem, jak ogram singla to będę grał Online.

Rozi wysłałem invite request na social club  :wub:

Opublikowano

Próbowałem już 4 razy w ciągu trzech dni i nadal to samo - po zrobieniu postaci, po filmiku z Lamarem, rozpoczyna się ładowanie i... wybija mnie bo przekroczyłem czas połączenia z serwerem... 

Opublikowano

Świetnie się gra, wyścigi z ludźmi to poezja :D Ale na razie słyszę tylko niemców i francuzów..

Jak by ktoś chciał pograć to:

PSN: mario_pim

HS: jest

Opublikowano

Boże, jacy bóldupowcy na tym PS3 grają. Pojechałem typów w DM, 8:0 na koniec i zagłosowali i mnie wyrzucili z lobby. xD

A co najlepsze sam po ukończeniu DM wyszedłem do FR i dostaję akcję, ze mnie wyrzucono i przez to gra zaliczyła, że wyszedlem przed skończeniem i tak jakby ostrzeżenie. Głupota. 

No ale co się dziwić jak debile podjeżdżają do mnie autem w 3 i mam ich centralnie na baniach, bo tak się ustawili to nie dziwota, że potem mam taki wynik. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Właśnie ukończyłem 1 wyścig online, nie no poezja! Miód wylewa się litrami! :D

Opublikowano

Czy "xboxowcy" mogą grać z "Ps3 owcami" ?

Opublikowano

To jak?robimy ustawke jutro?Tylko trzeba by to zrobic tak zeby jedna osoba siedziala caly czas w Free Roam i czekala az sie w-cy dolacza w przeciwnym wypadku moze byc tak ze bedzie wyskakiwal komunikat ze sesja wygasla.Proponowalbym jutro o 11?

Opublikowano

Oj ciężko będzie u mnie z wstaniem, bo dzisiaj wstałem dosyć wcześnie od bardzo dawna i muszę się zregenerować. Ale postaram się!

Naładowałeś HS? :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

na full ale pozniej podczas laczenia sie do Ciebie zawiesila mi sie gra i sobie odpuscilem :)

Jak chcecie pograc cala banda to mozecie wyslac mi zaproszenia do znajomych na PSN.Postaram sie 10.45 zalozyc gre i wysle wam zaproszenia.Jesli bedzie zainteresowanie na wspolne cioranie ofkoz:)

Opublikowano

Boże, jacy bóldupowcy na tym PS3 grają. Pojechałem typów w DM, 8:0 na koniec i zagłosowali i mnie wyrzucili z lobby. xD

A co najlepsze sam po ukończeniu DM wyszedłem do FR i dostaję akcję, ze mnie wyrzucono i przez to gra zaliczyła, że wyszedlem przed skończeniem i tak jakby ostrzeżenie. Głupota. 

No ale co się dziwić jak debile podjeżdżają do mnie autem w 3 i mam ich centralnie na baniach, bo tak się ustawili to nie dziwota, że potem mam taki wynik. 

O to to pograłem dzisiaj kilka godzin i wykopali mnie trzy razy za to że zabijałem debili którzy mnie atakowali,mój pech że głównie waliłem do hostów XD

Opublikowano

i mnie się udało pograć. Porobiłem nawet z 2 misje, jeden wyścig na na skuterach wodnych jakieś wojny gangów. Oby tylko postać się zapisała. 

Jadę sobie przez lotnisko i zgarnąłem na maskę chłopaczka co sobie tak sam tam stał. Po chwili rzucał we mnie fuckami przez Hs :( 

Opublikowano

Wszystko działa ok poza dołączaniem do misji itd, za 10 razem czasem się uda, ale do znajomych czy ludzi z ekipy nie sposób dołączyć u mnie.

Opublikowano

Jeszcze trochę szlifów ten online potrzebuje, ale można na spokojnie już ogrywać bez ciśnienia na ustawki czy ekipy. Wszystko w swoim czasie. 

Opublikowano

Jak widać miałem za dużo szczęścia. O 18 postać była... o 22 nie. Odechciało mi się w to już grać, 10h gry w plecy.