Opublikowano wtorek o 17:585 dni @mario10 no i chyba też wiesz że nie ma odwrotu i powrotu jak ruszysz do pewnego punktu, ale gra cię o tym poinformuje.
Opublikowano wtorek o 18:485 dni Jak gra informuje to spoko, na razie porobiłem sporo pobocznych na pustkowiach nic nowego się nie wyświetla, teraz na eidos 7 robię poboczne i dopiero ruszę dalej.
Opublikowano środa o 13:504 dni To dobrze bo poza średnimi pobocznymi i zachowaniem Eve podczas skoków czy łapania krawędzi gra się super
Opublikowano środa o 20:154 dni A widzisz nie wiedziałem nawet, a zginąłem spadając z wysokości czy nie trafiając na platformę odpowiednio więcej razy niż od wrogów
Opublikowano czwartek o 19:303 dni Walka z Tachy za mną super pojedynek. Ale wcześniej poczyściłem sporo misji na pustkowiu, a teraz jak wróciłem znów od cholery tych misji się pojawiło. Na razie mam jeszcze chęci biegać i lać tych samych wrogów, ale jest ich na prawdę sporo i jeszcze w różnych rejonach ciekaw jestem czy mi się nie znudzą.
Opublikowano piątek o 16:552 dni Tak to jest fajny fragment. Teraz latam po pustkowiach i robię poboczne
Opublikowano wczoraj o 15:06 1 dzień Wkurza mnie takie sztuczne wydłużanie misji nie dość, że większość tych misji pobocznych jest po prostu słaba to jeszcze trzeba drogi nadrabiać, dużo czasu tracę na wielkiej pustyni żeby trafić w miejsce, te ruiny budynków są tak gęsto, że czasem krążę dookoła i tracę czas zanim trafię we właściwe miejsce.
Opublikowano wczoraj o 20:03 1 dzień To są opcjonalne rzeczy, więc można pominąć jak męczą. Mnie Pustynia w pewnym momencie też trochę ostudziła przy pierwszym przejściu.