Opublikowano wtorek o 17:583 dni @mario10 no i chyba też wiesz że nie ma odwrotu i powrotu jak ruszysz do pewnego punktu, ale gra cię o tym poinformuje.
Opublikowano wtorek o 18:483 dni Jak gra informuje to spoko, na razie porobiłem sporo pobocznych na pustkowiach nic nowego się nie wyświetla, teraz na eidos 7 robię poboczne i dopiero ruszę dalej.
Opublikowano środa o 13:502 dni To dobrze bo poza średnimi pobocznymi i zachowaniem Eve podczas skoków czy łapania krawędzi gra się super
Opublikowano środa o 20:152 dni A widzisz nie wiedziałem nawet, a zginąłem spadając z wysokości czy nie trafiając na platformę odpowiednio więcej razy niż od wrogów
Opublikowano wczoraj o 19:30 1 dzień Walka z Tachy za mną super pojedynek. Ale wcześniej poczyściłem sporo misji na pustkowiu, a teraz jak wróciłem znów od cholery tych misji się pojawiło. Na razie mam jeszcze chęci biegać i lać tych samych wrogów, ale jest ich na prawdę sporo i jeszcze w różnych rejonach ciekaw jestem czy mi się nie znudzą.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tak to jest fajny fragment. Teraz latam po pustkowiach i robię poboczne