Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 1 minutę temu, Bzduras napisał(a):Plus cena w Polsce tradycyjnie chyba druga albo trzecia na świecie.Jak sie uda skina sprzedac, to mozna troche kasy odzyskac.Stream po angielsku, square wrzucił chińskiWrzucenie Doro niezły ukłon w stronę community Nikke
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Pisałem że kapiszon będzie z tym streamem z jako takoEditA nie całkiem bo widze reruna robią collaba niera automaty w nikke i będe miał okazje zdobyć ost oraz Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez grabipl
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ktoś wie czy jak sprzeda się skina to jakieś siano można odzyskać?W nocy skończone, jak Boga kocham, dobrze że pewien mech nie miał całego paska do zjechania bo bym psychicznie nie dał rady, co za trudny boss to mógł być.Super zakończenie, beznadziejny kostium:]Najlepsze 3 to marynarski, żółty dres i mój ulubiony skórzane spodnie i złota koszula.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 1 minutę temu, Rtooj napisał(a):Ktoś wie czy jak sprzeda się skina to jakieś siano można odzyskać?Skin w Nikke kosztuje $60, za ile uda się go sprzedać, o ile bedzie taka możliwość, to zależy ile tego wejdzie na rynek.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 10 minut temu, Rtooj napisał(a):Super zakończenieInne zakończenia będziesz robił?
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Jak będzie druga część wychodzić to przejdę ng+ i wtedy sprawdzę. Dosyć dużo teraz pozwiedzałem, nawet mi pokazało że odkryłem wszystkie bazy. Na razie Dosyć.Ale mechanika jest bogata, dużo rzeczy nie używałem w trakcie walki.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Czyli Nikke + Tachyon Pack bierem ?No i jak PT time zone, to jutro rano koło 8-9 jakoś
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie wiem, ale wkurza już mnie to. Tam w komentarzach jeszcze jest info, że ten kod do Nikke to tylko za zakup Kompletnej bezpośrednio.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Eh no, zobaczym jutroJeśli faktycznie, to ciul z tym i kij im w oko. Jeden kostium jest ekskluzywny dla nowej wersji z tego co piszą.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 50 minut temu, Szermac napisał(a):Jeden kostium jest ekskluzywny dla nowej wersji z tego co piszą.Wszystko ma być niby dostępne dla posiadaczy gry, jedynie ten klucz do Nikke nie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No i ten klucz do Nikke jest najwięcej wart, niezłe dymanko tych co wsparli ich na premiere, ale moze zmienią zdanie