Yakubu 3 048 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 O chuju złoty Szkoda, że nie miałem 10k wolnego hajsu na zakładzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Legia jak zwykle ciekawe mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Ja wiem, że drugi sklad Villi, ale ladnie grają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Premier League? To jest przeszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 21 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 To jest ta mocarna Premier League? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Kozak mecz. Legia grała nie po polsku, z wigorem i wyobraźnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 30 minutes ago, Figuś said: Wygrali 4:3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 6 godzin temu, YETI napisał: Tylko wygrana. Mam nadzieję że to był Twój kupon xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Super mecz Legii, gratulacje i jestem pod wrażeniem. Na początku sezonu po porażce z Austrią mocno ich krytykowałem, a tymczasem teraz muszę głowę posypać popiołem i oddać honor. Jest ofensywa, nie ma strachu, takimi spotkaniami zdobywa się kibiców i zapełnia stadion. Super początek, oby teraz nie przegrać w Alkmaar, nie potknąć się ze Zrinjskim i można spokojnie walczyć o awans dalej z chyba najtrudniejszej grupy w tej edycji LKE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Przez te oczy te oczy czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Oni tak na poważnie?! Kibicem Legi nie jestem ale bez przesady że im się kolor oczu kurwa nie podoba…. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 No raczej na pewno nie chodziło o kolor oczu, tylko o palenie rac i to pod szmatą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/liga-konferencji-europy/skandal-po-meczu-legii-sceny-pilkarze-i-prezes-zatrzymani-przez-policje/tnhfyf7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Policja chciała ukraść flagi Legii? Coś się tu nie klei delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Robią kibole syf w całej Europie, potem zdziwienie, że jak przyjadą to całe miasto obsrane i tak reaguje. Odbija się to jak zawsze na piłkarzach i właścicielach klubu. Na to kluby pracują latami bojąc się rozprawić z kibolstwem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Kwestia meczu - szkoda Legii, bo nie grali źle. Jeden błąd, brak przebojowości w ofensywie i się stało. Co gorsza, w końcówce zwycięstwo zapewniła sobie Aston Villa, więc w sumie sytuacja w grupie jest teraz bardzo ciekawa i trudna zarazem, bo wszyscy mają po trzy punkty. Dwa kluczowe mecze przed ekipą Runjaicia - nie można sobie ani razu pozwolić na wpadkę ze Zrinjskim, jeśli chce się grać o wyjście z grupy. Co do wydarzeń pomeczowych - niebywały skandal. Mam nadzieję, że sprawa zostanie dokładnie wyjaśniona, a sam klub mocno oberwie za tego typu akcje, bo to chore. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Przejrzałem te donosy, no i te polskie relacje wyglądają na dość zabawnie ograniczone mdr. Nie wspominają często w ogóle o tym za co piłkarze Legii poszli na komisariat. Tylko te opowieści Mioduskiego, że polonofobia, rasizm i w ogóle za samo mówienie po polsku ludzie byli zgarniani przez policję i wysyłani do Hagi. Prokuratura mówi za to, że fani Legii znokautowali funkcjonariusza, wdarli się na stadion i zabierali służbom pałki i gaz. Piłkarzom kazano zostać w szatni, dwaj przemocą zignorowali to i zaatakowali funkcjonariusza AZ - złamany łokieć i wstrząśnienie mózgu. Holandia ma ostatnio bardzo regularne problemy z brutalnością huliganów pseudofutbolowych, i może jak się podsumuje to wyjdzie, że bardziej cisnęli Legię niż lokalnych, jest też atak policji na Legię, być może nieuzasadniony i przestępczy; ale suma tych oskarżeń też brzmi bardzo kiepsko dla Legii. Trochę dziwnie się czyta te czołówki polskich portali gdzie jest tylko wywiad z Legią i nikt o tym nawet nie wspomina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Tylko jeżeli się okaże prawdą, co tam holendrzy wyprawiali to sami sobie zgotowali ten los. Cyrki dla polskich kibiców z odbiorem biletów 80km od stadionu... Czy też wręcz skandaliczne zachowanie policji, że rzekomo policja wyłapywała polakow w mieście i wywozili do innego... To jakieś porąbane rzeczy i ta cała Pani Burmistrz powinna za coś takiego beknąć jeżeli prawda, a klub rozwiązać jak tak boją się kibiców w swoim mieście.I tego z Holandii się nie dowiemy, tak samo tego jak szarpany jest prezes innego klubu, co jest nagrane.Zobaczymy co finalnie się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Zgodnie z przewidywaniem Legia ukarana kara 15.000 euro i zakaz wyjazdowy na mecz z Mostarem lata pracy na taka reputację robią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 27 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Legia nie zachwyciła, ale wygrała w Mostarze i to jest najważniejsze. Ta grupa będzie szalona i emocjonująca do samego końca. Legia 6, Aston 6, AZ 3, Zrinjski 3. Szkoda tego meczu w Holandii, bo gdyby im się udało utrzymać remis to powoli można byłoby już otwierać szampany. Teraz znowu wygrać ze Zrinjskim w Warszawie, Aston pyka AZ na miękko i mamy bardzo dogodną sytuację. Edytowane 27 Października 2023 przez lukas_k96 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Kolejny udany czwartek Legii w Lidze Konferencji. W przeciwieństwie do pierwszego meczu, dzisiaj stresu ze Zrinjskim nie było. Pewne zwycięstwo, bez większego nakładu sił i bardzo dobra sytuacja w tabeli. Dobrze, że Aston Villa wygrała, bo to oznacza, że Legia potrzebuje punktu do wyjścia z grupy (chyba, że AZ nie wygra ze Zrinjskim to wtedy już nawet dwie porażki daje im awans). Raczej w Birmingham go nie zdobędą, więc szykuje się mecz o awans z AZ w Warszawie. Będzie ogień! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Legioniści znowu walczą cały wieczór z policją, oj Leśnodorski już może szykować teksty o dyskryminacji Polaków w kolejnym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Quote Nie spierdolic nic po drodze Potrzymaj piwo nowemu mistrzowi Polski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi