Opublikowano 26 września 20213 l 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Tomb Raidera to maczetami, bo jest to chujowa gra, a lansowanie tego jest tylko poziom nad wspieranie patostreamingu eot
Opublikowano 26 września 20213 l Ja jarałem się gangiem albanii i chillwagonem. Podopieczną Żaby znam od niedawna - nie robi mi albo zwyczajnie jeszcze się nie wkręciła. 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: A leosie to maczetami, bo jest to chujowa muzyka, a lansowanie tego jest tylko poziom nad wspieranie patostreamingu eot Absolutnie się nie zgadzam. Żyj i daj żyć innym.
Opublikowano 26 września 20213 l 27 minut temu, Jotrazydwa napisał: Absolutnie się nie zgadzam. Żyj i daj żyć innym. Przecież nie chcę jej zabić, gościu. xd Zwyczajnie robi chujową muzę, elo.
Opublikowano 26 września 20213 l 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Przecież nie chcę jej zabić, gościu. xd Zwyczajnie robi chujową muzę, elo. to, ze tobie sie cos nie podoba, nie znaczy, ze jest chujowe, pozdro
Opublikowano 26 września 20213 l Teraz, Shen napisał: to, ze tobie sie cos nie podoba, nie znaczy, ze jest chujowe, pozdro To tak nie działa.
Opublikowano 26 września 20213 l Autor Biorąc pod uwagę jakieś tam stałe obiektywne składniki oceniania muzyki to leosia to jest dno dna. Jest cała masa dużo lepszych produkcyjnie i artystycznie zrobionych bangerów imprezowych, a te utwory leokadi to jakieś wysrywy pisane na kolanie przez żabsona. To samo było dwa lata temu z tym ronim ferrarim(nie mylic z krolem zadymki amadeuszem), gdzie te jego kawalki byly wszedzie wciskane ludziom do gardla. Znaczy no przyznam, że jest jakiś magnetyzm w tej chujowiźnie i te infantylne teksty są skrojone by wwiercać się w głowe jak disco polo
Opublikowano 26 września 20213 l Może słyszeliśmy już tyle gówna, że gówno od Leokadii pomimo, że gorące to już się... Przejadło?
Opublikowano 26 września 20213 l Ja nawet nie przeslucham tego dla beki, za duzy lajt jak dla mnie. Jak zacznie rapowac o piciu krwii niemowlat, strzelaniu z wiatrowki do dziadkow i rozjezdzaniu menelow swoim wozem to przeslucham
Opublikowano 26 września 20213 l Ostatnio leci u mnie glownie Journey, Def Leppard i czesto nowa plyta Offspring
Opublikowano 26 września 20213 l Nic mi tak nie przypomina o tym jaka przepasc mnie dzieli od dzisiejszej mlodziezy jak muzyka. No i nie ma co ukrywac, strasznie jest ona chujowa, najbardziej to mi sie sie chce smiac z tych raperow co uzywaja jakiegos modulatora glosow (to sie chyba autotune nazywa?) przeciez to brzmi komicznie. W porownaniu z tymi gownami to ta Leosia robi calkiem przyjemna dla ucha muzyke
Opublikowano 27 września 20213 l Ale przecież ona też autotuni xD Teraz pomyślcie jak chujowy słuch i poczucie rytmu trzeba mieć, żeby fałszować rapując.
Opublikowano 27 września 20213 l 18 godzin temu, Il Brutto napisał: Nic mi tak nie przypomina o tym jaka przepasc mnie dzieli od dzisiejszej mlodziezy jak muzyka. No i nie ma co ukrywac, strasznie jest ona chujowa Gadasz jak typowy, stary chuj.
Opublikowano 27 września 20213 l Autor 29 minut temu, maciucha napisał: Nie spodziewałem się takiego wylewu od sobana :/ To przez oliwke. Dopóki byliśmy tylko we dwoje z leosiom żyło się jak w bajce(żabsona wkurwiającego młodszego brata nie licze)
Opublikowano 28 września 20213 l Leokadia you are so cute, please sit on butla od vanisha and my morda
Opublikowano 28 września 20213 l No jakby tak stanąć obok i pomyśleć o tych wesołych rodzinnych reklamach paróweczek w TV, uświadomić sobie, że w naszej kuchni w zamrażarce leżą zwierzęce zwłoki... Jest to trochę creepy. Czym się różnią kanibale od ludzi jedzących mięso zwierzęce? Mięso jak mięso, a człowiek też zwierzę, chociaż lubi myśleć inaczej. PS. Jem.