Opublikowano 18 sierpnia18 sie Ogrywam właśnie DLC i według mnie nie tylko trzyma poziom podstawki, ale i przebija. Fakt poziom trudności trochę przeginka i trzeba się przyzwyczaić robiąc podstawkę wcześniej z zamkniętymi oczami, ale cieszę się, że ogrywam na NG, z racji, że jestem na wersji PS5 i musiałem ogrywać od nowa.Na razie jestem po pierwszych 2 bossach z DLC robię końcówkę podstawki aż do final bossa i potem powrót do DLC.Gang z podstawki ubiłem z łuku, fajna zabawa xD. Na +5 nawet daje radę.Ukończone, wspaniałe DLC, spokojnie w jednym rzędzie z tymi Fromowymi i dużo lepsze niż dosyć nierówna podstawka. Bardzo mi się podobały elementy fabularne, a i level design i walki z bossami na wysokim poziomie. 9/10, na razie DLC roku dla mnie.
Opublikowano 9 października9 paź Witam serdecznie. Odgrzebuję temat bo mam podpowiedź dla tych, którzy aktualnie grają. Jeżeli nie możecie zdecydować się na wybór broni, polecam zmontowaną głownię Wielkiej szabli kwasu z rękojeścią Sztyletu mordercy tyranów. Po wielu testach i analizach, uważam że jest to jedna z najlepszych opcji w grze. Niestety ostrze do zdobycia prawie pod koniec gry. Edytowane 22 października22 paź przez anarom_pl
Opublikowano 20 października20 paź amulety to może na ng+ się przydają jak sobie builda porobisz, bronie bierz dla trofika albo do popróbowania, co Ci leży
Opublikowano 24 października24 paź Kilka postów wcześniej podniecałem się ciężkim złomem. Aktualnie przeszedłem NG i NG+ bez problemu ze startowym rapierem i parasolem. Na papierze ciężki oręż jest mocniejszy, ale dużo wolniejszy, no i zżera staminę. Parasoli i odpowiednia biżuterią to sama przyjemność. Do platyny, została mi do zebrania ostatnia płyta. Jutro koniec przygody i wracam na pvp w ESO. Edytowane 24 października24 paź przez anarom_pl
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Początkowo poprawna gierka bez szału, gdzieś w okolicach 6-7 chaptera bardziej mi się spodobało. Teraz 9 i chyba kupię dlc po skończeniu podstawki żeby pograć dalej. Podoba mi się że bronie tutaj dość mocne nawet bez upgrade jak się chce coś potestować, podkręcanie skalingu też fajna opcja. Poszedłem w technikę i sam nie wiem czasem czym grać bo wszystko koks - katana, parasolka, trójząb czy startowy rapier. Perfect guardy i breaki i jest dobra zabawa. Słabiej za to Lore, notatki, nie ciekawi mnie zbytnio nic z tych rzeczy tutaj. Lokacje też bardzo proste, poźniej już trochę ciekawiej się robi ale dalej to nawet nie stało przy planszach z gier FROM.