Skocz do zawartości

Retro handheldy do emulacji

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 114,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dotarło do mnie dzisiaj Miyoo Mini+, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, fajnie to leży w dłoni, ekran bardzo spoko jak na takie pieniądze, w weekend będę się bawić więcej i pewnie zainstaluje onionOS

• Po co wam te polskie wersje? Przecież językowo to są proste gierki, a wy nie macie już po 8 lat.

• https://docs.google.com/spreadsheets/d/1irg60f9qsZOkhp0cwOU7Cy4rJQeyusEUzTNQzhoTYTU/edit#gid=0 o to miałem wkleić

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):

No ale to jest konsolka na androidzie a chyba nie o to pytał niki

No tak prawda, źle przeczytałem.

Opublikowano

Wszystko co ma andka to odpali, ale jak te gotowce cfw? Chyba w tych systemach nie ma n-gage. Nigdy nie widziałem w tych wideoreckach

Opublikowano

Miyoo Flip v2 dojechał po tygodniu z Chin, bez cła.

Wygląda na fajną zabawkę, no i karta wypełniona setkami gier.

Opublikowano

Ja swojego RG 35XX H też testuję, dorzuciłem DOA2 i działa spoko.

Dorzuciłem Mariany bo chyba Nintendo zablokowało.

Wrzuciłem też Arkanoid ale tu mam jakąś dziwną akcje bo nie mogę ruszać na boki pojazdem nie wiem czemu. W innych grach wszystko śmiga.

Opublikowano
Godzinę temu, BRY@N napisał(a):

Wrzuciłem też Arkanoid ale tu mam jakąś dziwną akcje

Szukaj wersje pod d-pada a nie trackball. Najlepiej pobierz jakieś 168 in 1

Opublikowano
4 godziny temu, SnoD napisał(a):

Miyoo Flip v2 dojechał po tygodniu z Chin, bez cła.

Wygląda na fajną zabawkę, no i karta wypełniona setkami gier.

Stockowa karta SD już praktycznie nie działa XD Muszę kupić jakąś normalną i przegrać wszystko.

Opublikowano
10 minut temu, SnoD napisał(a):

Stockowa karta SD już praktycznie nie działa XD Muszę kupić jakąś normalną i przegrać wszystko.

Może cie zainteresuje kolekcja, już ją polecałem kilka razy. Możesz sobie przebrać i wywalić co cie nie interesuje, ale wygodniej taką paczke pobrać, niz się bawić pojedynczo

Internet Archive
No image preview

Tiny Best Set: GO! : Free Download, Borrow, and Streaming...

***************************************************************************************************** NOTE...

Opublikowano

Obowiązkowo muszą być 2 gry:

Pokemon Crystal, które ukończyłem 3 czy 4 razy.

Dragon Ball Z: Super Saiya Densetsu - czyli najlepszy Dragon Ball w historii wyprzedzający swoją epokę o jakieś 30 lat :)

Ale najpierw muszę kupić nową kartę micro SD.