Opublikowano czwartek o 12:273 dni 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):No ale to jest konsolka na androidzie a chyba nie o to pytał No tak prawda, źle przeczytałem.
Opublikowano czwartek o 12:473 dni Wszystko co ma andka to odpali, ale jak te gotowce cfw? Chyba w tych systemach nie ma n-gage. Nigdy nie widziałem w tych wideoreckach
Opublikowano sobota o 17:391 dzień Miyoo Flip v2 dojechał po tygodniu z Chin, bez cła.Wygląda na fajną zabawkę, no i karta wypełniona setkami gier.
Opublikowano sobota o 18:061 dzień Ja swojego RG 35XX H też testuję, dorzuciłem DOA2 i działa spoko.Dorzuciłem Mariany bo chyba Nintendo zablokowało.Wrzuciłem też Arkanoid ale tu mam jakąś dziwną akcje bo nie mogę ruszać na boki pojazdem nie wiem czemu. W innych grach wszystko śmiga.
Opublikowano sobota o 19:161 dzień Godzinę temu, BRY@N napisał(a):Wrzuciłem też Arkanoid ale tu mam jakąś dziwną akcjeSzukaj wersje pod d-pada a nie trackball. Najlepiej pobierz jakieś 168 in 1
Opublikowano sobota o 22:161 dzień 4 godziny temu, SnoD napisał(a):Miyoo Flip v2 dojechał po tygodniu z Chin, bez cła.Wygląda na fajną zabawkę, no i karta wypełniona setkami gier.Stockowa karta SD już praktycznie nie działa XD Muszę kupić jakąś normalną i przegrać wszystko.
Opublikowano sobota o 22:281 dzień 10 minut temu, SnoD napisał(a):Stockowa karta SD już praktycznie nie działa XD Muszę kupić jakąś normalną i przegrać wszystko.Może cie zainteresuje kolekcja, już ją polecałem kilka razy. Możesz sobie przebrać i wywalić co cie nie interesuje, ale wygodniej taką paczke pobrać, niz się bawić pojedynczoInternet ArchiveTiny Best Set: GO! : Free Download, Borrow, and Streaming...***************************************************************************************************** NOTE...
Opublikowano sobota o 22:361 dzień Albo to: https://www.reddit.com/r/Roms/comments/x2cn29/platform_explorer_roms_pack_top_games_hacks/
Opublikowano wczoraj o 06:32 1 dzień Sam sobie budowałem kolekcje gier według swojego uznania bo sprawia mi to przyjemność. Dodatkowo aplikacja Skraper i pobieranie wszystkich okładek oraz instrukcji to mus.https://www.skraper.net/
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Obowiązkowo muszą być 2 gry:Pokemon Crystal, które ukończyłem 3 czy 4 razy.Dragon Ball Z: Super Saiya Densetsu - czyli najlepszy Dragon Ball w historii wyprzedzający swoją epokę o jakieś 30 lat :)Ale najpierw muszę kupić nową kartę micro SD.