Opublikowano 3 października3 paź Są emulatory gierek windowsowych jak winlator czy gamehub - wtedy pewnie więcej ramu na plus ale to w mocnych powijakach jeszcze jest https://www.youtube.com/watch?v=QkRffMxp__g
Opublikowano 4 października4 paź Jak Xenoblade tak działało na 3ds, to współczuje tym co grali. No ale nie ma chyba bardziej wymagającej gry z tej konsoli.
Opublikowano 4 października4 paź Xenoblade działało tylko na New3DS - jedna z kilku gier wydanych tylko na tę wersje konsoli.
Opublikowano 4 października4 paź Te AYN Thor spoko, ale 350 dolarów już średnio za retro konsole. Jakby wyszło 800zł to bym się skusił.
Opublikowano 4 października4 paź 2 godziny temu, Shen napisał(a):Jak Xenoblade tak działało na 3ds, to współczuje tym co grali. No ale nie ma chyba bardziej wymagającej gry z tej konsoli.Zobacz gdzieś jak działał MGS3 xD
Opublikowano 4 października4 paź 18 minut temu, NemoKOF napisał(a):Zobacz gdzieś jak działał MGS3 xDChyba mam go w pudle, tak jak Xenoblade, ale czysto w celach kolekcjonerskich xd Xeno było grane na Wii i Switchu.28 minut temu, iluck85 napisał(a):Te AYN Thor spoko, ale 350 dolarów już średnio za retro konsole.Jakby wyszło 800zł to bym się skusił.Lite jest za 249
Opublikowano 4 października4 paź Na ali 1600zł xDWolałbym Pro, lepiej mieć zapas mocy :D Ogólnie cena nie jest tragiczna, bo 3DS dużo taniej nie kosztował. A jakie tu możliwości. Tylko u mnie do sprzęt dla kilku gier dla których nie opłaca mi się kupować starych konsol po chorych cenach.
Opublikowano 4 października4 paź Uzywany new 3ds teraz to jakieś 1000zł minimum z tego co patrzyłem, xl jeszcze drożej. Jak ktoś nie ma to thor to dobra opcja. Ja mam new 3ds xl i 2ds, ale fajnie mieć całe retro na jednej maszynie.
Opublikowano 6 października6 paź Switch działa elegancko, nawet Monster Hunter World z pc jest grywalne, a mi by wystarczyły viusal novele, ktorych nie chce mi sie czytac na monitorzehttps://youtu.be/A1YvstfHCX0?si=V3c4L1U-RtBh4kdK
Opublikowano 6 października6 paź On 10/4/2025 at 11:59 AM, iluck85 said:Te AYN Thor spoko, ale 350 dolarów już średnio za retro konsole.Jakby wyszło 800zł to bym się skusił.AYN to sprzęt premium, nazywanie to retrokonsolką to trochę obraza. Jestem w trakcie oglądania recenzji Retro Game Corps i podoba mi się to co widzę.
Opublikowano 6 października6 paź 10 minut temu, Czoperrr napisał(a):AYN to sprzęt premium, nazywanie to retrokonsolką to trochę obraza. Jestem w trakcie oglądania recenzji Retro Game Corps i podoba mi się to co widzę.Możliwe- dla mnie retro, bo bym ograł głównie Nintendo. Ktoś kupił finalnie tutaj?
Opublikowano 6 października6 paź 6 minut temu, iluck85 napisał(a):Ktoś kupił finalnie tutaj?Ja jestem zdecydowany, ale czekam na jakąś dobrą ofertę od sprzedawcy z magazynem w Unii, z oficjalnego sklepu to na pewno celnicy dopierdolą haracz
Opublikowano 7 października7 paź Jeszcze jedna reckaMożna grac w dwie gry jednocześnie, chociaz sensu w tym nie widze
Opublikowano sobota o 14:363 dni Nie lepiej po prostu kupić 3DS? Chyba, że ktoś nie toleruje używanego sprzętu to faktycznie ciężko będzie dostać nówkę
Opublikowano sobota o 14:503 dni 14 minut temu, Chewie napisał(a):Nie lepiej po prostu kupić 3DS? Chyba, że ktoś nie toleruje używanego sprzętu to faktycznie ciężko będzie dostać nówkęMożna, ale tanio nie jest.
Opublikowano sobota o 16:143 dni Gorny ekran 4:3 to słaby pomysł wg mnie. Ayn ma oleda więc jak na 16:9 grasz w 4:3 to nie boli (przynajmniej mnie) i taki ekran daje jednak więcej możliwość grania w gierki które nie tkwiły w erze crt. Nds było dużo więcej i można znaleźć użytwki w sensownych pieniądzach Więc imo na sprzed który ma nds zastąpić nie widzę specjalnie miejsca.
Opublikowano sobota o 16:293 dni A ja jestem jak najbardziej zainteresowany, żeby zrobić z tego sprzęt tylko do DSa. Cenowo też ok. :)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Kurde fajnie wygląda ten Anbernic DS, na pierwszy rzut oka identycznie jak DS Lite, którego miałem i sprzedałem jako jedną z nielicznych konsol bo nie mam w zwyczaju sprzedawać sprzętów. Trzeba poczekać na testy RGC czy na żywo jest tak samo fajny jak na tych renderach. Na emulacji 3DS mi nie zależy, nie miałem tej konsoli i nie mam do niej sentymentu, ale do kilku gier z DS bym wrócił.