Opublikowano 3 października3 paź Są emulatory gierek windowsowych jak winlator czy gamehub - wtedy pewnie więcej ramu na plus ale to w mocnych powijakach jeszcze jest https://www.youtube.com/watch?v=QkRffMxp__g
Opublikowano 4 października4 paź Jak Xenoblade tak działało na 3ds, to współczuje tym co grali. No ale nie ma chyba bardziej wymagającej gry z tej konsoli.
Opublikowano 4 października4 paź Xenoblade działało tylko na New3DS - jedna z kilku gier wydanych tylko na tę wersje konsoli.
Opublikowano 4 października4 paź Te AYN Thor spoko, ale 350 dolarów już średnio za retro konsole. Jakby wyszło 800zł to bym się skusił.
Opublikowano 4 października4 paź 2 godziny temu, Shen napisał(a):Jak Xenoblade tak działało na 3ds, to współczuje tym co grali. No ale nie ma chyba bardziej wymagającej gry z tej konsoli.Zobacz gdzieś jak działał MGS3 xD
Opublikowano 4 października4 paź 18 minut temu, NemoKOF napisał(a):Zobacz gdzieś jak działał MGS3 xDChyba mam go w pudle, tak jak Xenoblade, ale czysto w celach kolekcjonerskich xd Xeno było grane na Wii i Switchu.28 minut temu, iluck85 napisał(a):Te AYN Thor spoko, ale 350 dolarów już średnio za retro konsole.Jakby wyszło 800zł to bym się skusił.Lite jest za 249
Opublikowano 4 października4 paź Na ali 1600zł xDWolałbym Pro, lepiej mieć zapas mocy :D Ogólnie cena nie jest tragiczna, bo 3DS dużo taniej nie kosztował. A jakie tu możliwości. Tylko u mnie do sprzęt dla kilku gier dla których nie opłaca mi się kupować starych konsol po chorych cenach.
Opublikowano 4 października4 paź Uzywany new 3ds teraz to jakieś 1000zł minimum z tego co patrzyłem, xl jeszcze drożej. Jak ktoś nie ma to thor to dobra opcja. Ja mam new 3ds xl i 2ds, ale fajnie mieć całe retro na jednej maszynie.
Opublikowano 6 października6 paź Switch działa elegancko, nawet Monster Hunter World z pc jest grywalne, a mi by wystarczyły viusal novele, ktorych nie chce mi sie czytac na monitorzehttps://youtu.be/A1YvstfHCX0?si=V3c4L1U-RtBh4kdK
Opublikowano 6 października6 paź On 10/4/2025 at 11:59 AM, iluck85 said:Te AYN Thor spoko, ale 350 dolarów już średnio za retro konsole.Jakby wyszło 800zł to bym się skusił.AYN to sprzęt premium, nazywanie to retrokonsolką to trochę obraza. Jestem w trakcie oglądania recenzji Retro Game Corps i podoba mi się to co widzę.
Opublikowano 6 października6 paź 10 minut temu, Czoperrr napisał(a):AYN to sprzęt premium, nazywanie to retrokonsolką to trochę obraza. Jestem w trakcie oglądania recenzji Retro Game Corps i podoba mi się to co widzę.Możliwe- dla mnie retro, bo bym ograł głównie Nintendo. Ktoś kupił finalnie tutaj?
Opublikowano 6 października6 paź 6 minut temu, iluck85 napisał(a):Ktoś kupił finalnie tutaj?Ja jestem zdecydowany, ale czekam na jakąś dobrą ofertę od sprzedawcy z magazynem w Unii, z oficjalnego sklepu to na pewno celnicy dopierdolą haracz
Opublikowano 7 października7 paź Jeszcze jedna reckaMożna grac w dwie gry jednocześnie, chociaz sensu w tym nie widze
Opublikowano 11 października11 paź Nie lepiej po prostu kupić 3DS? Chyba, że ktoś nie toleruje używanego sprzętu to faktycznie ciężko będzie dostać nówkę
Opublikowano 11 października11 paź 14 minut temu, Chewie napisał(a):Nie lepiej po prostu kupić 3DS? Chyba, że ktoś nie toleruje używanego sprzętu to faktycznie ciężko będzie dostać nówkęMożna, ale tanio nie jest.
Opublikowano 11 października11 paź Gorny ekran 4:3 to słaby pomysł wg mnie. Ayn ma oleda więc jak na 16:9 grasz w 4:3 to nie boli (przynajmniej mnie) i taki ekran daje jednak więcej możliwość grania w gierki które nie tkwiły w erze crt. Nds było dużo więcej i można znaleźć użytwki w sensownych pieniądzach Więc imo na sprzed który ma nds zastąpić nie widzę specjalnie miejsca.
Opublikowano 11 października11 paź A ja jestem jak najbardziej zainteresowany, żeby zrobić z tego sprzęt tylko do DSa. Cenowo też ok. :)
Opublikowano wtorek o 11:093 dni Kurde fajnie wygląda ten Anbernic DS, na pierwszy rzut oka identycznie jak DS Lite, którego miałem i sprzedałem jako jedną z nielicznych konsol bo nie mam w zwyczaju sprzedawać sprzętów. Trzeba poczekać na testy RGC czy na żywo jest tak samo fajny jak na tych renderach. Na emulacji 3DS mi nie zależy, nie miałem tej konsoli i nie mam do niej sentymentu, ale do kilku gier z DS bym wrócił.