Opublikowano 21 października21 paź Niepoważna firma. To chyba najlepszy kolor, czarny się palcuje, biały żółknie, przezroczysty gówno, zostaje szary.
Opublikowano 21 października21 paź Tak ten kolor jest idealny, myślałem, że zrobią coś na wzór Retroid Pocket - kolor GC ale nie można mieć wszystkiego, nic poczekam cierpliwie.
Opublikowano 21 października21 paź Brakuje bo właśnie każdy ten kolor zamawia xD Ja kupiłem new 3ds xl z 2x ips i olewam, i tak nie mam czasu prawie. Sprzedam mojego poprzedniego i jak będzie ochota to odpalę na nim coś, obecnie najwięcej gram na switch lite i duże zaległości więc stwierdziłem, że nie zając, nie ucieknie.
Opublikowano 21 października21 paź 3 hours ago, RafaU said:Tak ten kolor jest idealny, myślałem, że zrobią coś na wzór Retroid Pocket - kolor GC ale nie można mieć wszystkiego, nic poczekam cierpliwie.Mam wrażenie, że bardziej od samego Gamecube popularniejszy jest kolor Gamecube :)
Opublikowano środa o 18:355 dni W dniu 15.10.2025 o 18:41, NemoKOF napisał(a):Ależ przyjemny filmikTaką Zelde OOT bym pocisnął ponownie. Ale jak wcześniej inni pisali- swojego 3DS/New 3DS sprzedałem jak był jego czas. Dzisiaj nie mam ochoty na używany, nie lubię używanego sprzętu :D Szkoda że ten Anbernic DS nie dowiezie, ale poczekamy i może w końcu będzie Anebrnic co pociągnie 3DS.
Opublikowano czwartek o 13:485 dni Plus że jak się pojawiły już takie maszynki to z nami zostaną, twórcy emulatorów też zaczynają pod to robić poprawki, super sprawa, wybór się poprawi i pewnie ceny też. Ten AYN ile nie oglądam opinii wydaje się autentycznie super. Tym razem opinia o najlepszym kolorze:https://www.youtube.com/watch?v=x3tpjalPDbo
Opublikowano czwartek o 16:345 dni 2 godziny temu, NemoKOF napisał(a):Ten AYN ile nie oglądam opinii wydaje się autentycznie super. Tym razem opinia o najlepszym kolorze:https://www.youtube.com/watch?v=x3tpjalPDboMasz pare postów wyżej wrzucone.Najlepszy to może dla mnie nie jest, ale najbardziej praktyczny.
Opublikowano wczoraj o 07:48 1 dzień 2 nowe retroidy: https://x.com/Retroid0fficial/status/1982620921111404724
Opublikowano wczoraj o 09:45 1 dzień No jak Anbernic pokazał swojego DS'a to można tu było przeczytać, że nie ma miejsca na tego typu sprzęt bo Nintendo DS'ów jest ogrom na rynku ale widocznie kolejna konsolka al'a PSP z jednym ekranem, których już teraz jest zatrzęsienie ma swoje miejsce. Dlaczego? Nie wiem, może pociągnie gierki z PS2 o 5 klatek lepiej niż sto takich podobnych do niej.
Opublikowano wczoraj o 13:18 1 dzień No już dobrze, posypałem głowę popiołem i odszczekuję ten brak miejsca xD Ciekawe jak się sprzeda. Tutaj G2 to wygląda na totalny recycling RP5 z trochę nowszym chipem. RP6 pewnie jeszcze nowszym. Zawsze jest miejsce na kolejne kroki milowe emulacji, PS3 np
Opublikowano wczoraj o 15:42 1 dzień Anbernic wygra cena, te mario chyba średnio wygląda. Nie pamiętam jak to wyglądało w oryginalne. Musze na YT poszukać. Szkoda, że ten AYN Thor Lite Rainbow nie jest do zamówienia. Pro mi nie jest potrzebne do Ds/3DS. A Pro, dodatki, wysyłka i robi się 1700zł.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. No tak, nie inaczej, zestawik za 1300 ;) BTW, a Thora mi wysłali 16/1TB :) w ramach rekompensaty za czekanie. Solidne podejście do tematu.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Bawiłem się takim setupem u znajomego i na początku - ale fajne a potem ten kabel i cały ten setup... Nie na jakąś podróż zupełnie imoNa anbernicu tak patrząc pobieżnie wydaje mi się że widzę problemy z emulacją nds jakie sam mam - lag w dźwięku spory. W mario i castlevaniThor się wydaje ultimate maszynką. Wersja z 12gb ramu cenowo dobra, dobre ekrany, do kieszeni wlezie, jeden ekran można wyłączyć. Jedynie sterownie ze względu na ekranik upchnięte bardziej a tak to nie ma czego się czepiać