Opublikowano wtorek o 20:063 dni Ja się czaję na ogranie na Thorze Octopath Traveler 2. Patrzyłem na yt i wygląda na to że przez gamehuba daje radę.
Opublikowano wczoraj o 12:30 1 dzień 48 minut temu, mcp napisał(a):@REZOK dostałem dzisiaj maila o wysyłceO to trochę czekałeś. Ja dzisiaj dostałem info ze mam już gotową konsolę do odbioru z żabki. W transporcie zeszło im ok.12 dni
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 godzin temu, RafaU napisał(a):@REZOK i jak wrażenia, co już tetowałeś ?Na razie krótko grałem. Muszę wszystko poustawiać elegancko wg. Jakiegoś tutka. Najbardziej interesuje mnie psx i dc. Cmr 2 na rozdzielczości x2 śmiga ładnie. Na x3 łapie zadyszkę. Msr na dc rozdzielczość x2 działa bez przycinek i dobrze się prezentuje. Ekran w mangmi bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Jest jasny i ma nasycone kolory. Płynność działania systemu też na plus. No i konsolka przyjemnie leży rękach.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Pany wziąłem rg35xx plus. Co najlepiej za karty do tego kupić? Bo te w zestawie to kiepskie pewnie. Jak z pojemnościami?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Pojemność zależy od tego co tam chcesz mieć. 128GB to takie min/max. Kartę weź jakaś markową. SanDisk, Samsung. PNY tego jest trochę.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 15 minut temu, Basior napisał(a):Bo te w zestawie to kiepskie pewnie. Jak z pojemnościami?Teraz dają dobre marki kioxia, dawna toshiba. Taką dostałem do rg35xx sp i działa bez zarzutu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ja sobie kupiłem 64GB Goodram i działa bezproblemowo od dwóch lat. 64 GB styka, gier mam tam zatrzęsienie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 40 minut temu, Basior napisał(a):Pany wziąłem rg35xx plus. Co najlepiej za karty do tego kupić? Bo te w zestawie to kiepskie pewnie. Jak z pojemnościami?Polecam zakupić gdzieś po prostu w sklepie stacjonarnym by zminimalizować ryzyko wysyłki jakiejś podróbki (których pełno), marka jakaś znana typu sandisk, szangtsung, goodram. Pojemność zależy ile potrzebujesz mi wystarcza 64GB ale i tak mam na niej jeszcze bardzo dużo wolnego miejsca. Jak robiłem prezent kuzynowi to do podobnej konsoli dokupiłem mu kartę 32GB bo jestem pewny, że mu to wystarczy a sam nic tam nie wrzuci bo on się boi takich rzeczy 29 minut temu, Shen napisał(a):Teraz dają dobre marki kioxia, dawna toshiba. Taką dostałem do rg35xx sp i działa bez zarzutu.to na 100% jest Kioxia? Miałem kiedyś podróbkę samsunga, normalnie na karcie było logo samsunga, pojemność, klasa szybkości itd. ale to była podróbka i szybko padła.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przyszedł mi ten ekranik do Retroida mini. Zamówiłem 1.11 przyszło 13.11 bez żadnych dodatkowych opłat (wysyłka 4X czy jakoś tak). No i tak powiem wam że sam nie wiem co o tym myśleć. Taki potworek trochę wyszedł po złożeniu. Ekran to myślałem że będzie miał tą samą jasność i regulacje co podstawowy a on ma swoje przyciski + i -. Gry z PSP? Zajebiście to wygląda. Mogłem nie brać takiego małego mini, bo w panoramiczne gry nie da się grać. Ale z tym większym ekranem jest super.No i gry na Nds/3ds to wiadomo. Trochę zabawy było z ustawieniami. I teraz nie wiem… trzymać takiego potworka czy po prostu od razu zamówić coś z dwoma ekranami jak ta konsolka którą tu wyżej wrzucacie. Jako malkontent emulacji czuję że mi w dupie ciągle będzie coś nie pasowało :/
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minutes ago, grzybiarz said:Przyszedł mi ten ekranik do Retroida mini. Zamówiłem 1.11 przyszło 13.11 bez żadnych dodatkowych opłat (wysyłka 4X czy jakoś tak). No i tak powiem wam że sam nie wiem co o tym myśleć.Taki potworek trochę wyszedł po złożeniu. Ekran to myślałem że będzie miał tą samą jasność i regulacje co podstawowy a on ma swoje przyciski + i -. Gry z PSP? Zajebiście to wygląda. Mogłem nie brać takiego małego mini, bo w panoramiczne gry nie da się grać. Ale z tym większym ekranem jest super.No i gry na Nds/3ds to wiadomo. Trochę zabawy było z ustawieniami. I teraz nie wiem… trzymać takiego potworka czy po prostu od razu zamówić coś z dwoma ekranami jak ta konsolka którą tu wyżej wrzucacie. Jako malkontent emulacji czuję że mi w dupie ciągle będzie coś nie pasowało :/Pokaż zdjęcia twojego potwora
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, grzybiarz napisał(a):Przyszedł mi ten ekranik do Retroida mini. Zamówiłem 1.11 przyszło 13.11 bez żadnych dodatkowych opłat (wysyłka 4X czy jakoś tak). No i tak powiem wam że sam nie wiem co o tym myśleć.Taki potworek trochę wyszedł po złożeniu. Ekran to myślałem że będzie miał tą samą jasność i regulacje co podstawowy a on ma swoje przyciski + i -. Gry z PSP? Zajebiście to wygląda. Mogłem nie brać takiego małego mini, bo w panoramiczne gry nie da się grać. Ale z tym większym ekranem jest super.No i gry na Nds/3ds to wiadomo. Trochę zabawy było z ustawieniami. I teraz nie wiem… trzymać takiego potworka czy po prostu od razu zamówić coś z dwoma ekranami jak ta konsolka którą tu wyżej wrzucacie. Jako malkontent emulacji czuję że mi w dupie ciągle będzie coś nie pasowało :/Ale że już chcesz sprzedawać i wymieniać na inne a jeszcze nie potestowałeś :) ..... jak ja znam te pytania :) A tak na poważnie apetyt jest jak się zobaczy te da ekrany :) Nie wyobrażam sobie teraz aby nie mieć clamshell-da.To już nie istotne czy jest to gra co obsługuje dwa ekrany czy tez nie. masz taki GBA, grasz sobie w jakąś grę JRPG i to JP , włączasz tłumaczenia na ANG/PL i jedziesz, bawisz się. Mega ale to mega ma to zastosowanie o ile jest to Andek i powoli się ku niemu uśmiecham :D
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No bo mnie to zastanawia jak mam grać? Dwa ekrany niby tylko do nds/3ds, ale ten ekran jest większy więc i PSP wygląda lepiej. Ale nie tylko, bo pewnie i inne stacjonarki. I grać jak pan bóg przykazał, bez dodatkowego ekranu tylko w gry z handheldow? GB gbc gba to się prezentuje dobrze na takim małym Retroidzie. Po prostu chyba jednak dla mnie za mały ten mini retroidek.