Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 godzinę temu, patricia napisał(a):Prośba do osób z THOREM. Czy może ktoś przetestować emulacje tych gier przy użyciu GameHuba na Thorze?Call of Juarez: Bound in Blood (2009)Back to the Future: The Game (2010)Sid Meier's Pirates (2004)TrackMania Sunrise (2005)The Invincible (2023)Frostpunk (2018)Bully: Scholarship Edition (2008)nie mam tych gier, ale jutro ci sprawdzę czy nie są wpisane go GameSir - to taka apka, gdzie społeczność opisuje jak co działa. mam to zainstalowane na Thorze, ale zostawiłem konsolę w robocie. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez tlas
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 22 godziny temu, patricia napisał(a):Prośba do osób z THOREM. Czy może ktoś przetestować emulacje tych gier przy użyciu GameHuba na Thorze?Call of Juarez: Bound in Blood (2009)Back to the Future: The Game (2010)Sid Meier's Pirates (2004)TrackMania Sunrise (2005)The Invincible (2023)Frostpunk (2018)Bully: Scholarship Edition (2008)Niestety żadna z tych gier nie była testowana, sorry xd