Opublikowano 14 grudnia 20213 l Zaczałęm czytać i recenzje Hiva od paru numerów to jest jakiś dramat, poziom marudzenia, narzekania, tumiwisizmu dramatyczny, w wielu aspektach zgadzam się z krytyką, ale czytać recenzję, gdzie 80% to narzekanie a potem ocena 8
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Tak szczerze wolę marudę która wytyka błędy, niedopracowania i uzasadnia te 8/10 (czy nawet niżej nie patrząc na tytuł), niż przymykanie oko 'bo to jest wielka marka' i ograniczanie się do ocen od 8 do 9+ (tak jak Butcher z reckami Star Warsów czy Battlefieldów). Przynajmniej wiem co nie zagrało.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Dziękuję za pocztówkę z autografem Roger, zamawiam roczną prenumeratę:)
Opublikowano 14 grudnia 20213 l 2 godziny temu, AKacek napisał: Dziękuję za pocztówkę z autografem Roger, zamawiam roczną prenumeratę:) Z jakiej okazji dostales? Bo u mnie w skrzynce nie ma.
Opublikowano 15 grudnia 20213 l 23 godziny temu, Jontek80 napisał: Z jakiej okazji dostales? Bo u mnie w skrzynce nie ma. Spóźniłem się z kupieniem w kiosku i kupiłem na allegro od wydawnictwa idea ahead.
Opublikowano 15 grudnia 20213 l Godzinę temu, AKacek napisał: Spóźniłem się z kupieniem w kiosku i kupiłem na allegro od wydawnictwa idea ahead. Nie taniej ze sklepu pixela? Przynajmniej wysylka odpada. Chyba ze pisali ze naklad im sie skonczyl.
Opublikowano 16 grudnia 20213 l Ciekawy artykuł o początkach FormSoftware,Ale K. Adamus,Tekken 3 na pewno w 1996 r.wyszedł?;)
Opublikowano 16 grudnia 20213 l Z tego co wygrzebałem byl w listopadzie 96 wypuszczony niewiekim sumptem na japoński rynek arcade. 97 światowa premiera a 98 PS1 ale nie ma ludzi nieomylnych, jakby coś proszę mnie zawsze poprawiać:) I cieszę się że artykul czytało się przyjemnie. Polecam się na przyszlosc
Opublikowano 17 grudnia 20213 l 9 godzin temu, K.Adamus napisał: Z tego co wygrzebałem byl w listopadzie 96 wypuszczony niewiekim sumptem na japoński rynek arcade. 97 światowa premiera a 98 PS1 ale nie ma ludzi nieomylnych, jakby coś proszę mnie zawsze poprawiać:) I cieszę się że artykul czytało się przyjemnie. Polecam się na przyszlosc Tak,tak oczywiście wersję na PS1 miałem na myśli.