Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 5 minut temu, justyna napisał(a):Ale wczoraj frustrująca sesja. Mam quest w którym trzeba zniszczyć Rakietowca. Twarda bestia, kilka prób, wszystkie nieudane. Najgorsza była jednak ta, gdy już obiłam go do stanu w którym już się zaczął palić, ale musiałam się podleczyć więc schowałam się za ścianą i w tym momencie podszedł bohater, który jednym strzałem ściągnął go na ziemię... Został mi tylko sterownik. Ale quest dalej niezaliczony.No i Stella Montis. Nie znoszę tej mapy. Szukam magnetrona, parę prób. Nie ma nic. A do tego ludzie na tej mapie są fatalni. Same strzały w plecy przy samym metrze. Strasznie irytujące to.A jeszcze mam pytanko odnośnie kluczy, one są jednorazowego użytku? Bo użyłam jakiegoś do wieży kontrolnej w pogrzebanym mieście i teraz nie mogę go znaleźć w ekwipunku. Miałam w bezpiecznej kieszeni na sto procent.Jednorazowe
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja wczoraj rakietowca rozwaliłem z ferro i grzechotnika, jakoś tak na farcie latał przy bunkrze na północy w zaporze. To ja go jeb z bunkra non stop, pucharek odznaczony i zdobyty przedmiot do ulepszenia stołu. Wataha nawet tu nie była potrzeba XD
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Klucze są jednorazowego użytku, ale da radę znaleźć taki sam ponownie - oczywiście kwestia czasu i dużej ilości szczęścia.A na Rocketeera to się bierze Wolfpack (Wataha), bo bez tego ciężko - chyba że masz te elektryczne Showstoppery, które dezaktywują chwilowo maszyny to możesz poczekać aż spadnie na ziemię i obrzucić go tymi niebieskimi granatami, póki leży.Stella Montis jest tragiczna niestety i po paru razach udaję, że tej mapy wcale nie ma i nawet tam nie zaglądam.
Opublikowano 58 minut temu58 min Aktywność na mapach jest aktualnie w takiej fazie, że jedni wykonują trialsy a inni im w tym przeszkadzają a wyjście z wysokim wynikiem jest bardziej stresujące od wyjścia z fajnym lootem. Ja wczoraj pokończyłem wszystkie questy co ciekawe na Stella sami firendly ludzie no ale jak nie musiałem nic ze sobą nosić to biegałem z free eq, wtedy mm jest bardziej friendly.