Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Gram od 2h duety i trafiamy z ziomkiem praktycznie same puste lub bardzo mało zaludnione serwery. Czas wyszukiwania około 2 minut gdzie zawsze to były sekundy. Nie miałem wcześniej takich sytuacji.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. W dniu 11.12.2025 o 17:24, GearsUp napisał(a):Faktycznie to jest fajne i tak jak myślałem, po upgradzie skilla na 3/5 kolejne dwa punkciki to ostry dimnishing return. Ciekawe czy ze wszystkimi tak jest. Na pewno nie z ciężarkiem bo on z tego co sprawdzałem na bieżąco daje stałe +2 udźwigu niezależnie od stopnia upgrade'u.Wczoraj wskoczyłem na strzelnicę potestować, nagrałem wrzuciłem do programu do montażu i przyciąłem tylko fragment od rolki do kolejnego skoku. Wyszło mi że na 5 levelu jest praktycznie równe 2 sekundy. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Kangus
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 12 godzin temu, Faka napisał(a):W tym Cold Snap, będzie też nowa karta do zbierania kosmetyk i skrzynek?Wydaje mi się, że gdzieś widziałem, że tak.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 minut temu, Kangus napisał(a):Wczoraj wskoczyłem na strzelnicę potestować, nagrałem wrzuciłem do programu do montażu i przyciąłem tylko fragment od rolki do kolejnego skoku. Wyszło mi że na 5 levelu jest praktycznie równe 2 sekundy.Nieźle. Te dodatkowe 3 sekundy pewnie nie raz by mi uratowały dupę bo często np uciekałem przed Arcami na skraju wyczerpania i jak strzelał dawałem rolkę to potem ten powrót do normalnej staminy trwał wieczność
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. W końcu wpadł: Looting MK. 3 (Survivor) BlueprintNajpierw Blue Gate Night ride - nic, później zaczął się Night ride na Pogrzebanym to poleciałem szukać BP na tempesta - nic. Raz już go miałem ale poleciałem na luzie na Pogrzebane Miasto na free ekwipunku robić trialsa na zrzuty zaopatrzenia, wpadł BP na tempesta ale dostałem po łbie od szczura Na Blue Gate zaczęła się Matriarchini, myślę a lecę ostatni raid na golasa do miejscówki gdzie respi się ten BP na MK.3 Survivor, wpadam, szukam, jest Co do handlu wracam z tematem, jakby ktoś miał dubla na: Extended Medium Mag III Blueprint albo na Smoke Grenade BlueprintTo chętnie się wymienię, mam duble na:Wolfpack BlueprintAnvil BlueprintCombat Mk.3 (Aggressive) Blueprint Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez elvis004