Opublikowano poniedziałek o 12:263 dni Ja mam teraz 2450. Ten 1000 gratis + talia + eventy czy jak się nazywają te wydarzenia z unlockami, nie wiem czy jeszcze coś kiedyś wpadało? Na pewno nie dostałem tego 500 który dostali ludzie kiedy w którąś niedzielę nie dało się do gry wejść. Wtedy jeszcze nie kupiłem. W każdym razie na ten moment nie wydaję, bo jakoś mi żaden skin aż tak nie podszedł zebym go musiał mieć. A może dadza opcje dokupowania stasha? ;) To bym wszystko na to przewalił pewnie :D. Edytowane wtorek o 18:541 dzień przez Kangus
Opublikowano poniedziałek o 13:283 dni Coś nowego widzę :). Na burried city. Nie pamiętam żebym to widział... może powinienem iść za śladami, ale zrobiłem screena i o tym nie pomyślałem.Odczucia po resecie o tyle pozytywne, że znów każde śmieci są potrzebne, więc gdzie byś się nie zrespił to przyniesiesz coś co się przyda. A tak to byłem na stadium gdzie zostały mi questy(które uważam za kiepskie generalnie) i Blueprinty do farmienia. Gram we friendly lobby, więc nie przeszkadza mi brak większości skilli. Wymaksować dwa pierwsze umiejki do staminy to chwila, biorąc pod uwagę że na dzień dobry mam 6 do rozdysponowania(ta 6, 5 gratis a na 0 poziomie- i tak na starcie ma się poziom 0, nie 1 - też jest 1 pkt do wsadzenia w drzewko), trzeba wbić te 5 lvl i już jest prawie to co bylo do normalnego poruszania po mapie. Jednak postawienie wszystkich stołów na maxa to nadal będzie sporo roboty. Edytowane poniedziałek o 13:403 dni przez Kangus
Opublikowano poniedziałek o 13:363 dni 1 minutę temu, bartiz napisał(a):Tam był chyba quest z tym związany?A może? Hehehe :). Nie pamiętam go. Możliwe ze go zrobiłem a potem przez reszte gry nie trafiłem nigdy w to miejsce drugi raz. Edytowane poniedziałek o 13:363 dni przez Kangus
Opublikowano poniedziałek o 14:543 dni Był tam quest ale na 100% nie było farby na skrzyni. Może dodatkowa wskazówka gdzie szukać następnego elementu, chociaż to było dosłownie 20m dalej o ile dobrze pamiętam.
Opublikowano wtorek o 18:022 dni I co taka cisza? Jak wrażenia po wipe?Ja nabiłem 18lvl. Kura i 2 stoły zrobione na maxa, reszta na 2lvl, ostatni up skrzynki zostal. Dość sprawnie to idzie jak sie juz wie co odkładać do przodu i gdzie czego szukac.Zabiłem bastiona łomem :). Jak sie zrobi pod niego slide to mozna nawalać od srodka. Powinni to imho spatchować. Edytowane wtorek o 20:531 dzień przez Kangus
Opublikowano wtorek o 20:271 dzień Pograłem trochę po wipe i całkiem dobrze to leci, jak się pamięta co się przyda albo gdzie po coś iść. Kilka schematów też już wpadło.
Opublikowano wtorek o 21:201 dzień A co z ta wymiana blueprintow po ekspedycji? Dziala to, czy oryginalne bp sa bezuzyteczne po wipei'e? Sam tego nie moge aktualnie sprawdzic a znalezc informacje na ten temat jest trudno.
Opublikowano wczoraj o 03:42 1 dzień Ten pomysł z alternatywnymi wersjami BP czy też ich wersją 2.0 po wipe wyszedł od streamera Ninja, więc to była tylko sugestia dla twórców, jak to można rozwiązać na przyszłość - wszystkie BP dla osób po ekspedycji działają tak samo, jak przed.
Opublikowano wczoraj o 08:51 1 dzień Powaznie? Obstawialem na 99%, ze Embark podejmie ten temat i bedzie chcialo ukrocic w jakis sposob ta metode. Sam przekazalem w przechowanie znajomemu tylko kilka wazniejszych bp (wolfpack, bobcat, il toro, anvil) bo bylem przekonany, ze i tak nici z tego beda.Ciekawa sprawa, ze wiekszosc yt-berow robi solucje gdzie po ekspedycji znalezc poszczegolne bp, omijajac zupelnie ten temat. Jakby sie umowili.
Opublikowano wczoraj o 11:50 1 dzień Ja zrobiłem drugie konto(jak sie ma kupione na xboxie to można za frajer) i tam wrzuciłem blueprinty, ziarenka, klucze i pare broni, ale pewnie przerzuce z niego tylko kilka pojedynczych bp. Anvil, wolfpack i ziarenka na snaphooka bo reszte co chciałem miec na pewno to znalazlem. Survivor mi wczoraj wypadł w szpitalu jak szukałem zardzewiałych apteczek :). Deadline nawet mam. Edytowane wczoraj o 11:52 1 dzień przez Kangus
Opublikowano wczoraj o 14:22 1 dzień Dla mnie osobiście najważniejsza rzecz do zmiany to Leaderboardsy oddzielnie dla solo. No nie ma funu ze ścigania się na tej tabeli. Wczoraj pograłem dłużej, jestem pierwszy w ranku a i tak zaraz wjadą duosy i triosy a chciałbym żeby to tak działało, że osoba która mnie wyprzedza faktycznie poświęciła więcej wysiłku i determinacji w tych celach a nie spija śmietankę z bonusów w party.
Opublikowano wczoraj o 15:07 1 dzień Tak czytam internety, że ten wipe był chuja warty, narzekają, że gówno nagrody i ogólnie słabo się przyjął ten cały system wipowania postaci. Dobrze, że nie robiłem.
Opublikowano wczoraj o 15:25 1 dzień A odnośnie tych leaderboardów to ten skin, co teraz wpada za Daredevila to jakieś wdzianko bezdomnego.Ja wiem, że to w sumie pasuje, skoro mamy post-apo i takie tam, ale jednak w poprzednim sezonie był fajny i naprawdę chciałem go zdobyć (się nie udało niestety), ale teraz to mam wywalone w te wyzwania.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. To wdzianko za ekspedycje to tez jakis maly zart biorac pod uwage ilosc czasu i zasobow jakie trzeba bylo na nia poswiecic. Mogli chociaz dodac kilka wariantow kolorystycznych a niesmak bylby nieco mniejszy. Rozumiem, ze wszystkie fajne wdzianka laduja w sklepiku, no ale przy takiej okazji powinni sie bardziej postarac. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Tommy Dee
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 24.12.2025 o 16:07, Faka napisał(a):Tak czytam internety, że ten wipe był chuja warty, narzekają, że gówno nagrody i ogólnie słabo się przyjął ten cały system wipowania postaci. Dobrze, że nie robiłem.Ja też czytam i zdania są podzielone.Robi to co miał robić, na początku to nawet kupa części metalowych ma wartość i Cie cieszy, ma wartość więc ci zależy. Znasz gre, wiesz gdzie czego szukać, jak sobie radzić z dużymi ARC itp to też idzie dużo sprawniej. Znów przeszukiwanie nawet otwartych szafek ma sens(bo nawet słabszy loot sie przyda + exp wskakuje). Skusiłem się głównie dlatego że miałem te 5 baniek więc to nie był zły moment. Czy trzeba? Zdecydowanie nie, same nagrody są słabe, żeby chociaż dawali te 24(a najlepiej 48) slotów to bym uznał że to jest coś warte zachodu. Największy plus wipe to, że loot znów ma dla Ciebie wartość i nawet proste runy gdzie np. zabiłeś 2 osy są rajcujące, jak akurat potrzebujesz elementów z nich. No ale to ma sens tylko jak chcesz grać ciągle w tę grę, bo w końcu to nie jest nic nowego, aczkolwiek doświadcza się tego mocno inaczej niż za pierwszym razem. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Takie eventy jak ten co teraz trwa czyli Flickering Flames powinny być non stop, dzięki temu chce się grać i biegać w strategiczne miejscówki po konkretne itemy. Nagroda na sam jego koniec powinna być UNIKALNA. I to jest fix na gameplay loopa.