Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 40,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał(a):

Przecież ja jutro resetuję postać i robię wszystko od nowa banderas

Ale jutro to Ty wyrażasz chęć przyłączenia się do ekspedycji kiedy wyjdzie, a reset sie robi 22 razem dla wszystkich którzy wyruszają w drogę ;) z tego co rozumiem.

19 minut temu, Rozi napisał(a):

Messenger_creation_1FFDDFA2-E532-421C-A5AE-B1E24F2550B6.png

Te kwiatki to z czego sie zbiera? Też poszedłem teraz i 2 blueprinty w 2 szafkach jedna obok drugiej xD.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
6 minut temu, Kangus napisał(a):

Ale jutro to Ty wyrażasz chęć przyłączenia się do ekspedycji kiedy wyjdzie, a reset sie robi 22 razem dla wszystkich którzy wyruszają w drogę ;) z tego co rozumiem.

A no to jeszcze lepiej, bo sobie może dozbieram kaski więcej.

6 minut temu, Kangus napisał(a):

Te kwiatki to z czego sie zbiera?

Są krzaki na zimowych mapkach, mocno czerwone.

Opublikowano

Ja mam 5 baniek, ale na ten moment chęci do resetu brak.

Opublikowano
1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a):

no spoko to wygląda

obraz_2025-12-16_131841754.png

Jeszcze nie odpalałem ale epicko to wygląda, ale muszą te zawieje budować klimacik na słuchawkach, wyraźnie też pogorszyła się widoczność

Opublikowano

Ogólnie już od dobrych kilkunastu rund nie strzelam do nikogo, nawet jak ktoś strzela do mnie i zacząłem dostawać naprawdę friendly lobby, ludzie biegają w grupach, rzucają w siebie śnieżkami, pomagają rozwalać arci, zupełnie inna gra xD

Opublikowano
6 minut temu, rafanus2 napisał(a):

Ogólnie już od dobrych kilkunastu rund nie strzelam do nikogo, nawet jak ktoś strzela do mnie i zacząłem dostawać naprawdę friendly lobby, ludzie biegają w grupach, rzucają w siebie śnieżkami, pomagają rozwalać arci, zupełnie inna gra xD

Mam identycznie, tylko ja po 50h gry wyłączyłem cross play, nie wiem czy to też ma wpływ. Na 5 rozegranych meczy, w jednym trafi się jakaś potyczka pvp.

Opublikowano
11 minut temu, Rozi napisał(a):

Jest klimacik:

19b2793c1ce61-screenshotUrl.jpg

19b2793cbac74-screenshotUrl.jpg

19b2793df1f95-screenshotUrl.jpg

19b2793e83619-screenshotUrl.jpg

Ogólnie myślałem, że te zamiecie śnieżne to naprawdę będą zamiecie i widoczność będzie sięgała 10 metrów przed nami, że hp będzie szybciej spadało, że będą jakieś koksowniki żeby się ogrzać, a na razie to jest to trochę na odpierdol zrobione. Pada trochę śniegu, trochę jest biało i tyle.

Tak umiarkowanie mi się to podoba, może coś jeszcze dodadzą chociaż wątpię.

Edytowane przez rafanus2

Opublikowano
32 minuty temu, YETI napisał(a):

Mam identycznie, tylko ja po 50h gry wyłączyłem cross play, nie wiem czy to też ma wpływ. Na 5 rozegranych meczy, w jednym trafi się jakaś potyczka pvp.

Ja tam od dawna mam takie lobby że ludzie na pałe obok siebie biegają, nawet się często nie ogłaszają że są i czy friendly. Już całkiem opuściłem gardę, bo ja sobie lootuje a tu np 3 kolesi obok mnie przelatuje, bez broni, bez ogłaszania się, ot widza że ktoś jest to lecą gdzies indziej :D.

Opublikowano

A nowych decków to czego jeszcze nie dali?

Opublikowano

Nie nie ma jeszcze, dopiero 26 chyba?

Opublikowano

Sypie sie tych BP tak że wchodze czasem do jednego pomieszczenia i wypadają 2-4 xD. Rozdaje randomom jak są w grze przy mnie. A to że ide tam gdzie powinna być szafa security i jej nie ma to mnie wkurza tak jak się spodziewałem :/.

Edytowane przez Kangus

Opublikowano
11 minut temu, Kangus napisał(a):

Sypie sie tych BP tak że wchodze czasem do jednego pomieszczenia i wypadają 2-4 xD. Rozdaje randomom jak są w grze przy mnie. A to że ide tam gdzie powinna być szafa security i jej nie ma to mnie wkurza tak jak się spodziewałem :/.

No z tymi szafami niby lipa, ale tak szczerze to chyba dobre rozwiązanie. Na Zaporze było miejsce, gdzie co rundę biegło kilka osób i każdy wiedział, że są tam szafki, a teraz jest element losowości i gitara. Mogliby tylko delikatnie zwiększyć drop fajnych itemków z tych szafek.

Edytowane przez rafanus2

Opublikowano
1 godzinę temu, rafanus2 napisał(a):

No z tymi szafami niby lipa, ale tak szczerze to chyba dobre rozwiązanie. Na Zaporze było miejsce, gdzie co rundę biegło kilka osób i każdy wiedział, że są tam szafki, a teraz jest element losowości i gitara. Mogliby tylko delikatnie zwiększyć drop fajnych itemków z tych szafek.

Czy ja wiem... ja na te 2 szafki nie leciałem bo to za dużo zajmowało jeszcze jak się okazało że już zlootowane to zupełnie nieopłacalny deal. Za to jeżeli się dało to zaliczałem miejsce pod elektrownią gdzie jest szafka i pokój na pręt(w dzień nie ma sensu ale w nocy tam leci spoko loot) i tę jedną szafę w kopule na bagnach. Teraz niestety gwarancji nie ma. Dużo gorsze są też przez to runy na golasa, bo jeszcze mocniejsze RNG wchodzi. Tak jak nie wyszły skrzynki z bronią to przynajmniej mogłem lecieć do szaf.

Edytowane przez Kangus