Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Swoją drogą teraz składa listę do leaderboarda w kilku transzach. Najpierw wszedłem sprawdziłem. Byłem 49 i nie było dalszych rekordów, a topka wyglądała tak:Jak widać tylko top3 z niej ma awans x3 i najniższy wynik tam to 17446 od Galmae.Potem wszedłem w kolejne gry i dobrało kolejnych ludzi do puli(teraz już jest pełne top100). Lista po kilkunastu minutach od tej wyżej wyglądała tak:Jak widać już jest 5 osób które awansują na x3, a Galmae wyleciał na 7 pozycje ze swoim wynikiem.To w każdym razie pokazuje że nawet Ci ludzie z Twojej listy nie mają takiej jak Ty. Ofc zamiast poczekać do wieczora to sobie teraz odpaliłem, nie miałem też pojecia że trzeba to w kilku pulach niskimi wynikami teraz dokarmiać :D. No nic nauczka na przyszłość. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Kangus
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Te rankingi są chuja warte i cały system powinien zostać przemodelowany, tyle. Wbić po trzy gwiazdki i zostawić. Chociaż to wdzianko z Daredevila I chciałbym mieć, sle nie będę psuł sobie radości z grania jakimiś grindami.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 45 minut temu, Rozi napisał(a):Te rankingi są chuja warte i cały system powinien zostać przemodelowany, tyle. Wbić po trzy gwiazdki i zostawić. Chociaż to wdzianko z Daredevila I chciałbym mieć, sle nie będę psuł sobie radości z grania jakimiś grindami.W tym rzecz, że można mieć na 3 gwiazdki i mieć dobrą pozycję tylko od tego.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja wyszedłem z Tryharda III na drugim miejscu z 65k punktami robiąc to solo i teraz tak mnie przydzieliłototalna orka no ale postaram się chociaż nie spaść to w next week może lepiej przydzieli. To wyzwanie z napierdalania śnieżkami rakietera xD Biegnę sobie po mapie a tam na środku 3 gostków go otoczyło i rzucają na zmianę granatami stunującymi i śnieżkami to dołączyłem ^^ mi brakowało właśnie takich niebanalnych wyzwań, im bardziej pojebane tym lepiej imo, gra ma zbyt wiele ciekawych mechanik żeby się ograniczać do robienia dmga Arcom w tych trialach
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Kangus napisał(a):Swoją drogą teraz składa listę do leaderboarda w kilku transzach. Najpierw wszedłem sprawdziłem. Byłem 49 i nie było dalszych rekordów, a topka wyglądała tak:To tak działało cały czas. Po prostu za mało ludzi z Twojej rangi w danym momencie wbiło cokolwiek i nie było jeszcze pełnej 100. Potem dołączyło kolejnych.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. kurwa wyciągnąłem gitarkę na jeden mecz i mnie chłop zajebał xD a tak się fajnie brzdąkało Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez rafanus2
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 55 minut temu, wrog napisał(a):To tak działało cały czas. Po prostu za mało ludzi z Twojej rangi w danym momencie wbiło cokolwiek i nie było jeszcze pełnej 100. Potem dołączyło kolejnych.Ok, w kolejnym tygodniu zrobię sobie delikatne wbicie i zobaczę czy wystarczy wejść później w menu żeby były dodatkowe osoby czy jednak muszę przejść przez rajd.