Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Disney + (a tak właściwie NG Channel... Oj, to ,,Korpo-mycha-Miki", xD, ależ ma franczyz i marek pod sobą... Pozazdrościć. Dla geeka to ,,dobra nasza", bo większość świetnych platform z filmami dokumentalnymi/serialami tego rodzaju, realizowanych przez nie współcześnie, po 2010 roku, posiada w swojej ofercie Disney+) wypuściło w eter swojej biblioteki taki oto dokument: https://www.filmweb.pl/serial/Zamach+w+Oklahoma+City%3A+dzień+z+życia+Ameryki-2025-10076920Nie jest to sztuka wśród filmu i serialu dokumentalnego, ani coś co najmniej dobrego - to taki średniak na zasadzie: ,,a, gdzieś to już widziałem. Na Netflixie też pojawiło się podobne, HBO i Discovery również coś w tym stylu niedawno wypuścili"; 2 z 3 ,,epów" za mną, a oprócz ciekawej historii samego zamachu w OKC, nie odczułem większych z tego reportażu/dokumentu emocji. Jeśli odc. 3 nic nie wniesie ,,aż takiego" do całokształtu tej miniserii, to ocenię ją raczej na 5 lub 6/10. 3 godziny temu, Colin napisał(a):Czy się jaram? Hmmm. I tak, i nie... Dla mnie lepsza jest inna alternatywa dla nowego ,,F4" w MCU... Taki steelbookowy cosik! Serduszko i zapisane w liście zakupowej. xD Około 150-180zł.