Opublikowano 5 grudnia 20231 r 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Czytając nasze wypociny w tym wątku może być ciężko, niektórzy już usunęli konto xD. Taaak, serducho może nie wytrzymać
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 5 minut temu, Whisker napisał: Jakość? Gdzie tu jest jakość? Poprawna grafika ale bez szału Chłopie jarasz się grafiką w dlc man 2 A jęczysz na tak wyglądający trailer? Nie no to już jest sroga odklejka
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 6 minut temu, Whisker napisał: Jakość? Gdzie tu jest jakość? Poprawna grafika ale bez szału K*rwa poważnie? Gra tym jednym trailerem wyznacza standardy i rucha wszystko, co wyszło do tej pory na jakiejkolwiek platformie, a tu czytam, że grafika bez szału. Serio, to ma zadebiutować na PS5/XSX i ch*jowym jak ten komentarz XSS, a i tak mam wrażenie że Rockstar znowu dokonał niemożliwego, że zobaczymy tam tak gigantyczną ilość szczegółów i taką jakość.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Teraz, Pupcio napisał: Chłopie jarasz się grafiką w dlc man 2 A jęczysz na tak wyglądający trailer? Nie no to już jest sroga odklejka Nie no graficznie/animacyjnie to jest to samo co zwykle, czyli najlepiej. Teraz, MatekDM napisał: K*rwa poważnie? Gra tym jednym trailerem wyznacza standardy i rucha wszystko, co wyszło do tej pory na jakiejkolwiek platformie, a tu czytam, że grafika bez szału. Serio, to ma zadebiutować na PS5/XSX i ch*jowym jak ten komentarz XSS, a i tak mam wrażenie że Rockstar znowu dokonał niemożliwego, że zobaczymy tam tak gigantyczną ilość szczegółów i taką jakość. XSS robi problemy, to nie taki chujowy komentarz, tylko słaby produkt.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Teraz, MatekDM napisał: ch*jowym jak ten komentarz XSS E E E nie masz ty jakichś zielonych gatek do nagrania?
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Zapowiedzieli i dowiozą na XSS, ale na pewno to dużo dla nich dodatkowej pracy.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 2 minuty temu, MatekDM napisał: K*rwa poważnie? Gra tym jednym trailerem wyznacza standardy i rucha wszystko, co wyszło do tej pory na jakiejkolwiek platformie, a tu czytam, że grafika bez szału. Serio, to ma zadebiutować na PS5/XSX i ch*jowym jak ten komentarz XSS, a i tak mam wrażenie że Rockstar znowu dokonał niemożliwego, że zobaczymy tam tak gigantyczną ilość szczegółów i taką jakość. Kup sobie kompa i przestań pisać głupotki. Standardy kurwa jego mać. 30 klatek i jebitny downgrade za 2 lata.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Zapowiedzieli i dowiozą na XSS, ale na pewno to dużo dla nich dodatkowej pracy. Masakra z tym hamulcowym. Niech dadzą im jakąś wersję w chmurze i elo Teraz, PiPoLiNiO napisał: Kup sobie kompa i przestań pisać głupotki. Standardy kurwa jego mać. 30 klatek i jebitny downgrade za 2 lata. I twój komputerek tego nie odpali?
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 1 minute ago, Pupcio said: Masakra z tym hamulcowym. Niech dadzą im jakąś wersję w chmurze i elo I twój komputerek tego nie odpali? Może zastreamuje z konsoli na komputer, żeby mieć namiastkę
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Znowu będzie hehehe kąsolowcy betatesterzy a potem zyebany port na PC gdzie 60fps rozwali całą fizykę gry jak było z RDR 2 XD i łatali to pół roku
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: twój komputerek tego nie odpali? Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 10 minut temu, Whisker napisał: Ale nie chodzi o różnorodność tylko jakość grafiki, pierwszy lepszy mod od V i auta wyglądają lepiej, trochę mnie to rozczarowało. Tak samo jak drętwa fizyka, niby znak rozpoznawczy serii ale mogliby pójść nieco dalej no ale rozumiem, bezpieczniej wydać w tej formie i na tych sprzętach a dorzucić więcej npc Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze, szczególnie detale i wnętrze. W dodatku, bardzo dobrze odwzorowane Porsche i klasyczne Ferrari. Jeszcze ta ulica, neony i hotel Ocean View
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem. DZIĘKUJEMY KONSOLOWCOM ZA TESTOWANIE WERSJI BETA!!1 Spoiler
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem. Oho, chyba coś zaczęło pykać i cykać w miarze 0,1 db w kompie, albow był rano wpierdol w EA FC 24 online i losowanie kart nie siadło, bo humor nie dopisuje i już dupa pęka.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem. o ja pierdolę, przypomniały mi się rozmowy w gimbazie
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 9 hours ago, XM. said: Potwierdzony brak pc Kazdy wiedzial, ze pc port rok pozniej
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Całe clue polega na tym żeby to wyglądało NA KONSOLACH jak życie i bylo zooptymalizowane poprawnie Mówicie co chcecie, ale takie gta 4, ktore do dzisiaj chrupie i ma te pływające 25fps we mgle - wtedy tarmosilo siusiaka animacjami, gameplayem, krwa wszystkim.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Teraz, Ryuk napisał: Kazdy wiedzial, ze pc port rok pozniej 2 lata później, razem z wersją na pro konsole
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 2 minuty temu, krupek napisał: Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze, szczególnie detale i wnętrze. W dodatku, bardzo dobrze odwzorowane Porsche i klasyczne Ferrari. Jeszcze ta ulica, neony i hotel Ocean View Porsche 911, Ferrari Testarossa, tam z przodu czerwone to jakieś współczesne Ferrari i jeszcze z boku to pomarańczowe to chyba Dodge Challenger.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 1 minutę temu, oFi napisał: gta 4, ktore do dzisiaj chrupie i ma te pływające 25fps we mgle no chyba na ps3
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Teraz, Ryuk napisał: Kazdy wiedzial, ze pc port rok pozniej Wiedział, ale się łudził, ważne, żeby była dopracowana na premierkę na to co wyjdzie, to pewnie się nie zmieni i będzie gitarka, to najważniejsze, podsumowując, prócz wersji na mocarne PC day1 oczywiście ta bardzo odległa data premiery, chciałoby się zagrać wcześniej, ale 2024 też przyniesie masę dobrych gier, trudno.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Trailer już prawie 55mln Do końca tygodnia pęknie oprócz odbytów pc master race również 100mln.