Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 57 minut temu, Patapon napisał(a):Chyba się złamię bo minus cashback i 30 monet wychodzi dla mnie cena 297zł (+15 monet na kolejną gierkę) vs 349zł na PS Store.Na allegro jest typek, co ma za 299,99 bez żadnych kombinacji - niby Super Sprzedawca, od 6 lat na allegro itp.Skoro i tak cała branża ma tak wyglądać i nie ma co liczyć na płytkę w przyszłości to jebać - wziąłem to pudełko z kodem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 19 minut temu, Wredny napisał(a):Na allegro jest typek, co ma za 299,99 bez żadnych kombinacji - niby Super Sprzedawca, od 6 lat na allegro itp.Skoro i tak cała branża ma tak wyglądać i nie ma co liczyć na płytkę w przyszłości to jebać - wziąłem to pudełko z kodem.Chłop ewidentnie siedzi w branży. Oby to nie był jakiś fejur
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Hue hue... No, a jak! :D Oczekiwania na GTA VI są spore. Zacieram rączki... ale mega interesuje mnie wydanie pudełkowe z ,,fizycznym nośnikiem!" w środku! Ponoć jest na to szansa na Ps5, ale chyba tylko w jakiejś hardcorowej wersji, Deluxe czy coś takiego. Zobaczymy, staram się obecnie, co do tak wyczekiwanej premiery zachować jako-taki spokój. :D
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Uważam, że nie ma opcji żeby nie było wydania fizycznego na święta 2026 albo w Q1 2027. Rockstar nie odpuści możliwości zarobienia na frajerach dwa razy na tej samej konsoli. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Rooofie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 14 minut temu, Rooofie napisał(a):Uważam, że nie ma opcji żeby nie było wydania fizycznego na święta 2026 albo w Q1 2027. Rockstar nie odpuści możliwości zarobienia na frajerach dwa razy na tej samej konsoli.Zarobi na PC rok później znacznie więcej, na graczach którzy kupią też wydania cyfrowe day one na PS5 i będą mieli większe pieniądze niż gdyby wypuścili w obieg używki GTA VI ograne po tygodniu od fizycznej premiery, o ile taka wystąpi, a raczej to mało prawdopodobne.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mam nadzieję, że jesteście gotowi na kupowanie tej samej gry przez 3 następne generacje bo następnego GTA pewnie tutaj nikt nie dożyje
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 43 minuty temu, Rooofie napisał(a):Chłop ewidentnie siedzi w branży. Oby to nie był jakiś fejurJak ma ogłosić plajtę to lepszego momentu nie znajdzie.Godzinę temu, Wredny napisał(a):Na allegro jest typek, co ma za 299,99 bez żadnych kombinacji - niby Super Sprzedawca, od 6 lat na allegro itp.Skoro i tak cała branża ma tak wyglądać i nie ma co liczyć na płytkę w przyszłości to jebać - wziąłem to pudełko z kodem.Te 299 to pachnie jak te preordery na Switcha 2 z jednego sklepu co rozpisywali się na forum.Kupując w Avansie mam pewność, że dostanę gierkę. Może i z pękniętym pudełkiem bo owiną tylko jakąś folią i może nie przyjdzie 12 tylko 14 ale zawsze przyjdzie. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Patapon
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Godzinę temu, Patapon napisał(a):Jak ma ogłosić plajtę to lepszego momentu nie znajdzie.Piękna to byłaby nauczka dla preorderowiczów Godzinę temu, KrossOver napisał(a):Zarobi na PC rok później znacznie więcej, na graczach którzy kupią też wydania cyfrowe day one na PS5 i będą mieli większe pieniądze niż gdyby wypuścili w obieg używki GTA VI ograne po tygodniu od fizycznej premiery, o ile taka wystąpi, a raczej to mało prawdopodobne.A można, jak najbardziej, jeszcze jak - ale można też zarobić dwa razy na PS5, raz na PC, raz na PS6 i kolejny raz z remasterem 8k na PS7.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kupowac po 3 razy to moga sobie wielbiciele online, gdzIe klatkarz jest na wage zlota. Oni mogą sobie gonic na slepo za coraz to lepszym sprzetem/osiagami.
Opublikowano 33 minuty temu33 min Lol bez przesady, to nie esport. Wystarczy stabilne 60 fps, żeby komfortowo sobie pograć w obu trybach. Na PS5 raczej dostaniemy 30 i 40.