Opublikowano czwartek o 07:532 dni 39 minut temu, KRS napisał(a):można zbić jeszcze -50PLN kodem z inpostu skusiłem się za te 249PLNJeśli ktoś się skusi się na to ofertę, to chyba powinien zakończyć przygodę z grami. 250 zł za tytuł takiego kalibru na premierę w 2026, super oferta. To już japońskie nowele kosztują niekiedy ponad 250 zł na premierę
Opublikowano czwartek o 09:092 dni Ale tanie kodziki na tej Sonce. Będzie szybka i bezbolesna asymilacja z cyfrą.
Opublikowano czwartek o 09:382 dni Od nowej generacji trzeba będzie zrobić oddzielny temat z tanimi kodami na premiery gier.
Opublikowano czwartek o 11:452 dni 4 godziny temu, KRS napisał(a):można zbić jeszcze -50PLN kodem z inpostu skusiłem się za te 249PLNCo trzeba zrobić aby dostać taki kod? U mnie nic nie ma w aplikacji. 5 godzin temu, jimmy napisał(a):Ludzie skąd wy się urwaliście, pierwszy raz na Amazonie? Kraj pochodzenia tam wpisany nie ma nic do regionu gry. Wyszukajcie sobie jakąkolwiek grę płytową i będziecie mieć Austrię, bo po prostu tam jest (jeszcze hehe) tłocznia.2 razy macie napisane, że kod działa w PL, bo to hiszpańska dystrybucja.Faktycznie przy kilku grach była Austria, a przy kilku brak takich informacji. Nie kupuję często na amazonie więc nie znam specyfiki tego serwisu jednak oczkuję, że wpisana specyfikacja będzie odzwierciedlać produkt, który kupuję. W tym przypadku to bez znaczenia ale tak zastanawiałem się skąd ta Japonia, czy sprzedawca powiązał to z krajem pochodzenia konsoli czy co miał na myśli.
Opublikowano czwartek o 12:052 dni 17 minut temu, Elitesse napisał(a):Co trzeba zrobić aby dostać taki kod? U mnie nic nie ma w aplikacji.w apce inpostu wymienić coiny (chyba 500) na kod rabatowy
Opublikowano czwartek o 12:062 dni 4 godziny temu, KRS napisał(a):można zbić jeszcze -50PLN kodem z inpostu skusiłem się za te 249PLNZa 209 z kodem Janusz2.0 dla nowych kont możliwe.W sensie jak masz nowe konto to jeszcze każdy zakup ma rabat -40 na pierwszy checkout i podobno się sumuje, nie chce mi się sprawdzać, wziąłem za 249 z InpostPay.
Opublikowano czwartek o 12:532 dni To ja już się nie załapię, bo mam stare konto i jak to było dla każdego to możliwe, że też już wykorzystałem. Póki co ciągle mam preorder na psn ale kusi wzięcie pudeleczka na pamiętkę zakończenia pewnego etapu... i początek czegoś nowego do czego nie jestem przekonany. Tylko nie jestem przekonany do hiszpańskiej wersji pudełka, a na allegro będzie prawdopodobnie angielska (bo polskiej pewnie nie będzie wcale). Choć to i tak już tylko kawałek niepotrzebnego plastiku i tekturka. W sumie jak kupowałem drugi raz RDR 2 ale tym razem na xboxa to też wziąłem hiszpańskie pudełko, bo interesowała mnie gra a nie opakowanie.
Opublikowano czwartek o 13:062 dni Spokojnie, jeszcze 4 miesiące. Im bliżej premiery będzie tym więcej okazji pewnie. Pytanie ile sobie krzykną za sam upgrade do wersji ultimate.
Opublikowano czwartek o 13:122 dni 3 minuty temu, Patricko napisał(a):Spokojnie, jeszcze 4 miesiące. Im bliżej premiery będzie tym więcej okazji pewnie. Pytanie ile sobie krzykną za sam upgrade do wersji ultimate.Przewinęło się w temacie, zdaje się 80 zł za upgrade (widoczne dla osób, które zrobiły preorder cyfry).
Opublikowano czwartek o 13:132 dni Czy wy przypadkiem nie zamówiliście preordera, żeby zagrać 5 dni po premierze?
Opublikowano czwartek o 13:382 dni 24 minuty temu, Rooofie napisał(a):Czy wy przypadkiem nie zamówiliście preordera, żeby zagrać 5 dni po premierze?Tak, dla napaleńców nie polecam oferty Amazona, ale zawsze można anulować.
Opublikowano czwartek o 13:452 dni Ale to aż ciężko uwierzyć. Nie było jakiegoś infa, że te "pudełka" mają być wysyłane znacznie wcześniej, gdzieś od 12.11?
Opublikowano czwartek o 13:462 dni Teraz, Rooofie napisał(a):Ale to aż ciężko uwierzyć. Nie było jakiegoś infa, że te "pudełka" mają być wysyłane znacznie wcześniej, gdzieś od 12.11?Nie mam pojęcia, moze to zabezpieczenie Amazon w razie problemów i przyjdą wcześniej, albo jakiś drugi rzut.Za 249 z przesyłką tak czy inaczej git.Mam nadzieję, że powstaną też tanie kody na premium upgrejd, każdy grosz mniej da mi sporą satysfakcję w przypadku tej korporacji xD.
Opublikowano czwartek o 13:492 dni Ale to aż ciężko uwierzyć. Nie było jakiegoś infa, że te "pudełka" mają być wysyłane znacznie wcześniej, gdzieś od 12.11?Na razie cisza w temacie. Minęło już trochę dni i pewnie sporo osób pisało do supportu, więc jakby mieli zmienić to chyba by już zmienili? Kto wie... Może temu cena niższa, bo rzeczywiście rzut z Hiszpanii przyjdzie później
Opublikowano czwartek o 13:532 dni 3 minuty temu, Patricko napisał(a):Na razie cisza w temacie. Minęło już trochę dni i pewnie sporo osób pisało do supportu, więc jakby mieli zmienić to chyba by już zmienili? Kto wie... Może temu cena niższa, bo rzeczywiście rzut z Hiszpanii przyjdzie później Pewnie tłocznia nie wyrobi z produkcją pudełka.
Opublikowano czwartek o 17:482 dni Gdyby sprzedawcą był ktoś inny i sprzedawał to tylko przez Amazon to mogłoby tak być - najpierw rzut na Hiszpanię a potem ktoś zamówi większą ilość i zanim mu to dostarczą, a on rozdzieli zamówienia to minie trochę czasu. Jednak tam sprzedawcą jest Amazon więc albo się asekurują albo mają jakieś takie procedury wewnętrzne, że później przyjdzie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Chyba jednak trzeba brać poprawkę na te preordery w Amazonie. Zamówiłem 2 rzeczy w tym preorder MOUSE: P.I. For Hire na PS5. To co mieli na stanie wysłali od razu, natomiast przy MOUSE widnieje info, że o szacowanym czasie wysyłki poinformują mejlowo i tyle, pomimo że gra miała już premierę. Na Łowcy Gier na kilka osób tylko jedna dostała. Ciężko mi powiedzieć, czy to odosobniony przypadek, czy standard w Amazonie.