Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
39 minut temu, KRS napisał(a):

można zbić jeszcze -50PLN kodem z inpostu ) skusiłem się za te 249PLN

Jeśli ktoś się skusi się na to ofertę, to chyba powinien zakończyć przygodę z grami. 250 zł za tytuł takiego kalibru na premierę w 2026, super oferta. To już japońskie nowele kosztują niekiedy ponad 250 zł na premierę lul

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 394,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Oby szybko, bo tego pierdolenia nie da się czytać. A JA NIE MA HAJPU I NIE CZEKAM KUPIE W GRUDNIU PATRZCIE JAKI JA JESTEM NIE INTERESUJE MNIE GRA KUPIĘ PÓŹNIEJ 8)

• Znajomy (37 lat) dowiedzial sie ze ma raka i zostalo mu juz kilka miechow zycia max (nie przyjmuje juz chemii bo na niego zle dziala) no i raczej nie dozyje juz nawet gta6.

Opublikowano

no dokładnie, byle gówno na nintendo lata po tyle

Opublikowano

Ale tanie kodziki na tej Sonce. Będzie szybka i bezbolesna asymilacja z cyfrą. leo

Opublikowano

Od nowej generacji trzeba będzie zrobić oddzielny temat z tanimi kodami na premiery gier.

Opublikowano
4 godziny temu, KRS napisał(a):

Co trzeba zrobić aby dostać taki kod? U mnie nic nie ma w aplikacji.

5 godzin temu, jimmy napisał(a):

Ludzie skąd wy się urwaliście, pierwszy raz na Amazonie? Kraj pochodzenia tam wpisany nie ma nic do regionu gry. Wyszukajcie sobie jakąkolwiek grę płytową i będziecie mieć Austrię, bo po prostu tam jest (jeszcze hehe) tłocznia.

2 razy macie napisane, że kod działa w PL, bo to hiszpańska dystrybucja.

Faktycznie przy kilku grach była Austria, a przy kilku brak takich informacji. Nie kupuję często na amazonie więc nie znam specyfiki tego serwisu jednak oczkuję, że wpisana specyfikacja będzie odzwierciedlać produkt, który kupuję. W tym przypadku to bez znaczenia ale tak zastanawiałem się skąd ta Japonia, czy sprzedawca powiązał to z krajem pochodzenia konsoli czy co miał na myśli.

Opublikowano
17 minut temu, Elitesse napisał(a):

Co trzeba zrobić aby dostać taki kod? U mnie nic nie ma w aplikacji.

w apce inpostu wymienić coiny (chyba 500) na kod rabatowy

Opublikowano
4 godziny temu, KRS napisał(a):

Za 209 z kodem Janusz2.0 dla nowych kont możliwe.

W sensie jak masz nowe konto to jeszcze każdy zakup ma rabat -40 na pierwszy checkout i podobno się sumuje, nie chce mi się sprawdzać, wziąłem za 249 z InpostPay.

Opublikowano

To ja już się nie załapię, bo mam stare konto i jak to było dla każdego to możliwe, że też już wykorzystałem. Póki co ciągle mam preorder na psn ale kusi wzięcie pudeleczka na pamiętkę zakończenia pewnego etapu... i początek czegoś nowego do czego nie jestem przekonany. Tylko nie jestem przekonany do hiszpańskiej wersji pudełka, a na allegro będzie prawdopodobnie angielska (bo polskiej pewnie nie będzie wcale). Choć to i tak już tylko kawałek niepotrzebnego plastiku i tekturka. W sumie jak kupowałem drugi raz RDR 2 ale tym razem na xboxa to też wziąłem hiszpańskie pudełko, bo interesowała mnie gra a nie opakowanie.

Opublikowano

Spokojnie, jeszcze 4 miesiące. Im bliżej premiery będzie tym więcej okazji pewnie. Pytanie ile sobie krzykną za sam upgrade do wersji ultimate.

Opublikowano
3 minuty temu, Patricko napisał(a):

Spokojnie, jeszcze 4 miesiące. Im bliżej premiery będzie tym więcej okazji pewnie. Pytanie ile sobie krzykną za sam upgrade do wersji ultimate.

Przewinęło się w temacie, zdaje się 80 zł za upgrade (widoczne dla osób, które zrobiły preorder cyfry).

Opublikowano

Czy wy przypadkiem nie zamówiliście preordera, żeby zagrać 5 dni po premierze?

image.png

Opublikowano
24 minuty temu, Rooofie napisał(a):

Czy wy przypadkiem nie zamówiliście preordera, żeby zagrać 5 dni po premierze?

image.png

Tak, dla napaleńców nie polecam oferty Amazona, ale zawsze można anulować.

Opublikowano

Ale to aż ciężko uwierzyć. Nie było jakiegoś infa, że te "pudełka" mają być wysyłane znacznie wcześniej, gdzieś od 12.11?

Opublikowano
Teraz, Rooofie napisał(a):

Ale to aż ciężko uwierzyć. Nie było jakiegoś infa, że te "pudełka" mają być wysyłane znacznie wcześniej, gdzieś od 12.11?

Nie mam pojęcia, moze to zabezpieczenie Amazon w razie problemów i przyjdą wcześniej, albo jakiś drugi rzut.

Za 249 z przesyłką tak czy inaczej git.

Mam nadzieję, że powstaną też tanie kody na premium upgrejd, każdy grosz mniej da mi sporą satysfakcję w przypadku tej korporacji xD.

Opublikowano
Na razie cisza w temacie. Minęło już trochę dni i pewnie sporo osób pisało do supportu, więc jakby mieli zmienić to chyba by już zmienili? Kto wie... Może temu cena niższa, bo rzeczywiście rzut z Hiszpanii przyjdzie później :)
Opublikowano
3 minuty temu, Patricko napisał(a):

Na razie cisza w temacie. Minęło już trochę dni i pewnie sporo osób pisało do supportu, więc jakby mieli zmienić to chyba by już zmienili? Kto wie... Może temu cena niższa, bo rzeczywiście rzut z Hiszpanii przyjdzie później :)

Pewnie tłocznia nie wyrobi z produkcją pudełka.

Opublikowano

Gdyby sprzedawcą był ktoś inny i sprzedawał to tylko przez Amazon to mogłoby tak być - najpierw rzut na Hiszpanię a potem ktoś zamówi większą ilość i zanim mu to dostarczą, a on rozdzieli zamówienia to minie trochę czasu. Jednak tam sprzedawcą jest Amazon więc albo się asekurują albo mają jakieś takie procedury wewnętrzne, że później przyjdzie.

Opublikowano

O i kolejna ciekawostka.

GTA 6 z obowiązkową weryfikacją wieku. 🤣

Opublikowano

Chyba jednak trzeba brać poprawkę na te preordery w Amazonie. Zamówiłem 2 rzeczy w tym preorder MOUSE: P.I. For Hire na PS5. To co mieli na stanie wysłali od razu, natomiast przy MOUSE widnieje info, że o szacowanym czasie wysyłki poinformują mejlowo i tyle, pomimo że gra miała już premierę. Na Łowcy Gier na kilka osób tylko jedna dostała. Ciężko mi powiedzieć, czy to odosobniony przypadek, czy standard w Amazonie.