Skocz do zawartości

Żabka [Frog Shop]

Featured Replies

Opublikowano

odkryłem błąd w matrixie i za każde zakupy w żabce nano dostaje min. 1150 żappsów xd apka zwariowała i za każde zakupy w nano zwraca mi koszt kuponu na jakies miss ti

• Odpowiedzi 253
  • Wyświetleń 40,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• żabka? sklep dla porannych alkoholików i gimbazy trującej się monsterkami 

• Dlaczego? Pupcio to szanowany użytkownik, wyraził swoje zdanie nie obrazajac nikogo. Sporo ci do niego brakuje.

• Kasy samoobsługowe są wspaniałe, zwłaszcza jak kupujesz alko i czekasz aż ktoś z obsługi Ci łaskawie zatwierdzi. Zejdźcie na ziemie. Jak masz 2-3 produkty to owszem, raz dwa i po sprawie, ale przy wię

Opublikowano

:nosacz: :cebula: 

Jako certyfikowany łowca promocji stwierdzam, że mnie piecze. Ale nigdy nie korzystałem z nano, boje się, że appka będzie miała jakiś chwilowy downtime i zostanę zamknięty w sklepie do czasu przyjazdu milicji albo coś xD

Opublikowano

Ale z glodu nie umrzesz.

Opublikowano

Hotdogi kabanosowe z sosem amerykanskim, zagryzione czekolada studentską :obama:

Opublikowano

Wyobrazilem sobie ze tam dotarli dopiero po jakims czasie i Red taki rozj.ebany na podlodze z ciazowym brzuchem chrapie, obsypany okruszkami, z czekolada na koszulce i jakims keczupem na twarzy lezacy w kaluzy cocaoli.

Opublikowano

Narysuj.

Opublikowano

Dobry ten nowy napój w puszce, mix herbaty, maryhuaniny, chmielu i mango, albo maliny. Coś nowego.

W appce widziałem, że wprowadzają też inne bezalkohole, na początek Gin Gordon bez alko xd Swoją drogą, ten biznes bezalkoholi strasznie rośnie na zachodzie Europy, szczególnie we Francji.

Opublikowano

Tu nie francja elegancja panie. Tu jest Polska i tu się pije.

Opublikowano

Czy ja wiem, jeszcze niedawno były 2-3 piwa bezalkoholowe na rynku, których nikt nie kupował a dziś to ogromny rynek. Świat się zmienia.

Opublikowano

A tam od razu nikt nie kupował. Kabi kupował.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gitówa, trzeba sprawdzić. Tym razem jakiś fajniejszy import z Azji niż Sprite z błonnikiem z Chin.

Opublikowano

Chlebek ze słonecznikiem w żabie 7 zeta:nosacz2:

a jak mówiłem, że tak będzie to forumowi miłośnicy prawa i sprawiedliwości sypali minusikami xD

Opublikowano

Żabka miała jedynie tani taki klasisches chlebek baltonowski, chyba 2.50zl za 500g. Wiór, ale czasem ratował żołądek w niedzielę po powrocie do domu. Innych bym nie spodziewał się w niskich cenach.

Opublikowano

Ewentualnie jeszcze lufka szklana i 

pizza-bbq.png.cac479712edd27e24815ec7229a070e2.png

W dniu 8.08.2022 o 10:20, _Red_ napisał:

Hotdogi kabanosowe z sosem amerykanskim, zagryzione czekolada studentską :obama:

Zgaga przez 12 h po tej wykwintnej uczcie zapewniona. :smutas:

Opublikowano

a dobre to? Nigdy nie jadłem hotdoga z froga

Opublikowano

Bardzo spoko, klasyczna buła francuska chrupiąca po podgrzaniu, sos do wyboru i przyzwoita paruwa wariacie jaką tam wybierzesz. Najlepsza imho grilowa albo kabanos.

Opublikowano

Pani chyba zle naliczyła albo jakis błąd. Powinno być 6,99 za puszkę przy zakupie dwóch. Dwie dają 14zl i do tego fajki 17,50- 31,50. A dałem 25zl :notbad: No nic, sprawdzimy smaki.

1576E374-2C66-4F64-8D7F-38C7496C59FA.jpeg

Opublikowano

Mirinda- Marakuja i kokos. Sprawdziłem etykietę czy to zero, bo dziwny sztuczny posmak, ale jest cukier. 
Glownie się wysuwa marakuja, kokos się ulatnia po kolejnym łyku albo przełknięciu śliny. Nie powaliło.

Pepsi- bambus i pomelo. Zalatuje trochę Pepsi Twistem, ale bez mocno wyczuwalnego cytrusa. Ale najbliżej tutaj do Twista właśnie. Wyśrodkowane, pepsi również mało wyczuwalne. Można określić jako- nijakie. 
Spróbowałem, fanem nie zostane. Nie kupowałbym będąc w Chinach. 

Opublikowano

To moze wezme tego kokosa, a twista odpuszczam.