Opublikowano 3 sierpnia 20231 r Byłem w dwóch kolejnych Żabkach i nadal nie znalazłem tych MD. W apce jest info, że to jakaś limitka, ale nie spodziewałem się, że aż taka
Opublikowano 3 sierpnia 20231 r 37 minut temu, krupek napisał: Byłem w dwóch kolejnych Żabkach i nadal nie znalazłem tych MD. W apce jest info, że to jakaś limitka, ale nie spodziewałem się, że aż taka byłem w trzech wczoraj bo szukalem tych tigerow z brokatem i nigdzie nie widzialem tych md
Opublikowano 5 sierpnia 20231 r W dniu 3.08.2023 o 17:15, krupek napisał: A te Tigery są w każdej, w której byłem, cała półka.
Opublikowano 6 sierpnia 20231 r W dniu 3.08.2023 o 02:05, Shen napisał: Mają jeszcze w żabce mrożone pizze żółwie ninja, ale 20zł sztuka Zajebista pizza, jadłem tę Double Green Pepperoni, top mrożonek.
Opublikowano 6 sierpnia 20231 r Bardzo dobra jest też mrożona pizza od jakieś gwiazdy. Koło 16 zł kosztuję, najlepsza pizza mrożona, czasem mam wrażenie, że lepsza od niektórych pizzeri. Jednak tej z żółwiami nie jadłem, więc nie mam odniesienia.
Opublikowano 6 sierpnia 20231 r 3 godziny temu, Sedrak napisał: Bardzo dobra jest też mrożona pizza od jakieś gwiazdy. Koło 16 zł kosztuję, najlepsza pizza mrożona, czasem mam wrażenie, że lepsza od niektórych pizzeri. Jednak tej z żółwiami nie jadłem, więc nie mam odniesienia. Kizo, spoko jest, ale 20zł za mrozonke to juz dla mnie jakas nieprzekraczalna granica, gdzie w mojej ulubionej okolicznej pizzeri placki zaczynaja sie od 22zł
Opublikowano 6 sierpnia 20231 r Znalazłem Mountain Dew, ale nie wiedziałem, że to jest energetyk Coś mi się pojebało chyba, myślałem, że to normalny napój.
Opublikowano 7 sierpnia 20231 r W dniu 6.08.2023 o 15:06, Rozi napisał: Zajebista pizza, jadłem tę Double Green Pepperoni, top mrożonek. chuj, premia była, wykosztowałem się. Faktycznie zajebista jak na mrozonke, bardzo smaczne ciasto.
Opublikowano 8 sierpnia 20231 r Ten niebieski MD dobry w smaku, ale za słodki, bo prawie 13g cukru w 100 ml xd No, ale od dawna za mną chodził taki napój. Ten drugi wygląda ciekawiej, bez kofeiny i mniej cukru, sprawdzi się też, bo widzę, że wjechały do wszystkich Żabu.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Nie chce mi się gotować na urlopie i się ratuje daniami z żabki. Całkiem dobre mają te posiłki, wjechał już mielony kotlet z buraczkami, carbonara a dzis de volaille z groszkiem z marchewka za 11zł. Skład całkiem niezły, myslalem, ze bedzie w chuj konserwantów. Na pewno lepsza opcja na szybkie zarcie niz mrozona pizza.
Opublikowano 10 września 20231 r Coca Cola zero cukru 3000 edycja limitowana. Smak inspirowany przyszloscia wspoltworzony przez AI. No jesli tak AI komponuje smaki to nie musimy sie obawiac wydarzen z terminatora. Ale tam ku.rwa musiala byc burza mozgow w korpo, ze wymyslili takie cos a ktos to przyklepal.
Opublikowano 11 września 20231 r No jak to zobaczyłem w Żabce to tylko prychnąłem pod wąsem i nie kusiło sprawdzić nawet.
Opublikowano 27 października 20231 r https://innpoland.pl/200368,takiej-zabki-jeszcze-w-polsce-nie-bylo-zakupy-bez-wysiadania-z-auta Rusza pierwsza Żabka Drive, coś jak McDrive.
Opublikowano 27 października 20231 r Kaczafi nostradamus https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/prezes-pis-mowil-o-cudach-obajtka-wymienil-sklep-ktorego-nie-ma-ra1112866-6321236
Opublikowano 27 października 20231 r W dniu 3.08.2023 o 02:05, Shen napisał: Mają jeszcze w żabce mrożone pizze żółwie ninja, ale 20zł sztuka Najlepsza mrożona pizza obecnie
Opublikowano 19 maja 202419 maj Wiedziałem że te wrapy z żabki będą marne, ale żeby kuźwa aż tak? Przecież to jest ledwo jadalne.