Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Best of Siódma Generacja, runda 4.

Która lepsza? 89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mafia II vs. MotorStorm: Pacific Rift

• Mafia II
    • MotorStorm: Pacific Rift
  2. 2. Enslaved: Odyssey to the West vs. Resistance: Fall of Man

• Enslaved: Odyssey to the West
    • Resistance: Fall of Man
  3. 3. The Elder Scrolls V: Skyrim vs. Batman: Arkham City

• The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Batman: Arkham City
  4. 4. Dead Space vs. Demon’s Souls

5. 5. Killzone 2 vs. Grand Theft Auto V

6. 6. The Last of Us vs. Forza Horizon

7. 7. Assassin’s Creed 2 vs. Call of Duty 4: Modern Warfare

• Assassin’s Creed 2
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
  8. 8. Grand Theft Auto IV vs. Rayman Origins

• Grand Theft Auto IV
    • Rayman Origins
  9. 9. Battlefield: Bad Company 2 vs. BioShock

• Battlefield: Bad Company 2
    • BioShock
  10. 10. Gears of War 3 vs. Metal Gear Rising: Revengeance

• Gears of War 3
    • Metal Gear Rising: Revengeance
  11. 11. Dishonored vs. BioShock Infinite

12. 12. Red Dead Redemption vs. Uncharted: Drake’s Fortune

• Red Dead Redemption
    • Uncharted: Drake’s Fortune
  13. 13. Uncharted 2: Among Thieves vs. God of War III

• Uncharted 2: Among Thieves
    • God of War III
  14. 14. Dead Space 2 vs. Deus Ex: Human Revolution

• Dead Space 2
    • Deus Ex: Human Revolution
  15. 15. Dark Souls vs. Little Big Planet

16. 16. Batman: Arkham Asylum vs. Super Mario Galaxy

• Batman: Arkham Asylum
    • Super Mario Galaxy

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 25.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Dishonoreda mozna sobie przejsc jak infintie albo jak thiefa. Infinite mozna sobie przejsc jak po sznurku.

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto by brał pod uwagę zdanie użytkownika z taką reputacja jak on ma?  

• Czasami mam wrażenie, że kiedyś, dawno temu, Wezyr powiedział "a napiszę sobie jakiegoś trollposta na forume" i tak mu się spodobało, że od tamtej pory cały czas nurkuje w oceanie trollingu  A szkoda,

• Za to miał najlepsze chmury.

Opublikowano

To zupełnie jak ten jebany Max Payne.

Opublikowano

Przecież użytkownik mejm nie powiedział że to coś złego :nosacz3:

Opublikowano

Problemem Infinite jest to wczesne demo.  Ta gra powinna od początku powstać na PS4/XO, może wtedy dostalibyśmy otwarty wertykalny świat i więcej interakcji między wymiarami.  Produkcja ciągle się przedłużała, w końcu zatrudnili chyba typa od Gearsów i zaczęli przycinać co się da, robiąc z tego strzelankę. 

Opublikowano

ale ze bioshock infinite wyrzuci z turnieju dishonored, i to z taka przewaga, to bym sie nie spodziewal

Opublikowano

Mnie najbardziej cieszy że ta łysa c0rwa zostanie zniszczona przez tego blond seksi ninja cyborga :banderas: jeszcze forumek nie zginął póki my żyjemy

kurde to gears 3 a nie gow 3 :wujaszek: chuy tam, bezwartościowa 3 część tpsa jakich wiele też może umierać

Opublikowano

bede szczery - jakbysmy dostali pare mgr vs god of war 3, to ja chyba zaglosowalbym jednak na lysego

sam nie wierze, ze to pisze, ale no lubie trojeczke, no 

Opublikowano

Walki z Kronosem, Posejdonem i Hadesem :banderas: Oby ten nowy GOW dostarczył takich starć, bo ostatnia część była pod tym względem wielkim rozczarowaniem.

Opublikowano

Moim marzeniem jest zwycięstwo Dead Space w ramach zemsty za RE4 ;/ A tak to TLoU lub pierwszy Bio.

Opublikowano

A ja widzę że na forum jest 21 osób do odstrzału :)

Opublikowano

Niech ten kowboj trafi na The Last of Us i robimy papa Marszczonowi :asax:

Opublikowano

fajnie że deus wygrał z ds2 bo jedynka o wiele lepsza więc nie szkoda dla dwójki

Opublikowano

Uncharted 2 to by był zajebisty zwycięzca. Dupy by tu pękały co niektórym jak nie wiem co. 

Opublikowano
20 minut temu, Ludwes napisał:

Uncharted 2 to by był zajebisty zwycięzca. Dupy by tu pękały co niektórym jak nie wiem co. 

Wiadomka, w tych plebiscytach nie chodzi żeby wygrał najlepszy, a nie wygrała gra konkurencji. Zdrowa rywalizacja po polsku. :banderas:

Opublikowano

Tak, oczywiście, że po polsku, i tylko po polsku. Przecież Forumkowa Bitwa Gierek nie wykiełkowała na kanwie wygrania przez GTA V czy tam God of War jakiegoś ogólnoświatowego konkursiku na best game ever.

Opublikowano

Wezyr dalej pieczonka że każda gra z xboxa dostaje wpyerdol a lara musi dorabiać jako leśny ssak żeby zarobić na kolejną część swojej gry? :)

Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że kiedyś, dawno temu, Wezyr powiedział "a napiszę sobie jakiegoś trollposta na forume" i tak mu się spodobało, że od tamtej pory cały czas nurkuje w oceanie trollingu :( A szkoda, bo to dobry chłopak był i mało pił,

Opublikowano

a no niestety 

przypomina mi to czasy, jak jeszcze od czasu do czasu, z braku laku, zerkałem na forum neo plusa, ale stężenie trollingu w każdym temacie (bez wyjątku) było tak duże, że nie dało się już tego czytać

Opublikowano

Ale pod koniec tej rundy lecą personalne bomby prawdy :obama:

Co do gierek to TLOU kolejną rundę najwięcej głosów. Nice. 

Gierki króla open worldow też zacne cyfry.

Opublikowano

W następnej rundzie pojedynek który mógłby być finałem :)

Ogólnie zadowolony jestem z tego jak to się rozwija. Jedyne co mi brakuje to pierwsze Gearsy bo myślę że spokojnie mogłyby być w następnej rundzie kosztem takiej Mafii2, no ale trudno. 

Opublikowano
  • Autor

No siema. Ponoć były w tym plebiscycie jakieś fajne gry, ale jest ich coraz mniej. Dzisiaj żegnamy 16 kolejnych.

• Mafia jak na mafię przystało - dojechała lamusów z MotorStorma. Choć samochodziki postawiły w sumie trudne warunki, ale niewystarczająco trudne, bo na ostatnich metrach zabrakło mocy silnika.
  • Enslaved trochę po cichu, ale urasta do czarnego Konia edycji? Gra właśnie weszła do ścisłej szesnastki, wspinając się po garbie pierwszego Resistance.
  • Skyrim doczekał się swojej legendarnej strzały w kolano. A raczej bataranga czy innego chujstwa, którym lubi rzucać Człowiek Nietoperz.
  • Dead Space łatwiuteńko poćwiartował swoim narzędziem spawalniczym protoplastę soulslike'ów - szalenie klimatycznego Demon's Souls.
  • oba GTA przechodzą dalej. Oba łatwo. Do ofiar należy doliczyć Raymana Origins oraz Killzone 2.
  • The Last of Us może odpaść, ale raczej nie z samochodzikami, choćby nawet najbardziej klawymi i szybkimi. A Forza Horizon złapała kapcia, hehe.
  • w pojedynku każualowych marek górą CoD. Assassin's Creed będzie miał jeszcze 48 części i okazji, by się odgryźć.
  •   oba BioShocki przechodzą dalej. Wygrana pierwszego z Bad Company 2 nieszczególnie dziwi, ale już Infinite łatwo rozprawiający się z Dishonored można uznać za niespodziankę. Biorąc pod uwagę mieszane opinie, co do przygody w podniebnej Columbii. A tutaj proszę, proszę - wyraźne zwycięstwo.
  • dość niespodziewany jest również wynik starcia Gears of War 3 kontra spin-off MGSa, który w tej edycji stara się dźwigać honor marki na swoich barkach. Poza tym to kapitalny slaszer, choć nie ma przywierania do ściany.
  • John Marston jak na rewolwerowca przystało jednym celnym strzałem posyła do piachu pierwsze Uncharted. Ponoć słychac było tylko ciche "oh crap!"
  • ale drugie Uncharted zdaje się być twardszym zawodnikiem. Na tyle twardym, że bez żadnych trudności likwiduje Kratosa. Łysy się nie dostał.
  • Deus Ex oferował sporą swobodę rozgrywki i z taką samą swobodą rozjebał Dead Space 2.
  • Dark Soulsy nie bez trudności, ale poradziły sobie z Little Big Planet. Bo możesz rozjebał Ornsteina i Smougha w nieuczciwej walce 2 na 1, ale pluszaki też potrafią postawić twarde warunki. Poniekąd.
  • Mario radził sobie całkiem znośnie, ale trafił mu się gościu w pelerynie i szpiczastych uszach. No i nie było co zbierać z pyzatego wąsacza.