Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tomb Raider: Legacy of Atlantis

Featured Replies

Opublikowano

O takie limitki walczymy)

Szkoda, że Capcomowi odpuścili takie cenne nakłady. Requiem nie dostało żadnej figurki, dopiero latem przybędą Amiibo. Lekko zasmuciła mnie informacja o dość odległej premierze, bo liczyłem, że zabawię się Larą jeszcze tego lata.

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 14,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Fajnie jakby jej tym razem nie dorzucili przydupasow do towarzystwa jak tego grubasa 

• Chciałbym coś takiego jak Tomb Raider II Remake robione przez fanów. Grałem już demko i jest niesamowite. No ale to wiadome że jeśli ktoś robi coś z pasji i nie za kasę i nie dla kasy to wychodzi nies

Opublikowano

Bardzo spoko statuetka w tej kolekcjonerce.

Opublikowano

Aż dziwne że Hot Toys czy inni nie zrobili Lary w 1:6. Są jakieś chińskie podróby, ale z daleka widać, że to tandeta, która nawet na nogach nie stanie bez podparcia.

Opublikowano

Wrzucam dla porządku, gadające głowy z wczorajszej konfy. Materiał-laurka postaci i raczej żadne odkrywcze wypowiedzi devów. Dla upartych - pojedyncze kadry z level editora na monitorach, żadnych nowych materiałów z samej gry.

Opublikowano

Wkleisz jakiś dla forumowicza jak na dobrego ziomka przystało??

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał(a):

No nie wiem, gruba babka z Gamespotu mówi, że dobre, gra się jak w latach 90tych, dinozaury, mało trzymania za rączkę i brak żółtej farby.

Opublikowano
19 minut temu, Pupcio napisał(a):

Frame rate hitches are to be expected; collision issues that left Lara unable to climb out of a pool of water are uglier. Those aren't the kinds of things I'd usually call out in a preview considering how typical they are. They only become red flags when paired next to some larger quirks. For starters, Lara's movement feels ever so slightly off. Her jump, for instance, almost sees her hovering in the air in an unnatural way. It feels like you're floating as Princess Peach in Super Smash Bros. I'm not sure how easy that is to tweak, given that the platforming geometry is built around that long-distance jumping.

Either way, I would maybe just gently temper your expectations for this one. Tomb Raider: Legacy of Atlantis is breezy and enjoyable enough, its new voiceover for Lara Craft is pleasantly posh, its design dappled with moments that feel lovably old-school. But a prestige, properly modern remake this is not.

We previewed it at SGF and... yeah, it was very, very rough and ended up being the worst thing we played at the show.

Opublikowano

Jejciu, coś im nie ufam. Na pewno jakieś fioletowowłose onu/jemu się nie obraziło że Lara jest zbyt ładna i że ma za duże cycki?

Opublikowano

Chyba i tak ma mniejsze niż w ostatniej trylogii. Z twarzy mi się ta z Rise najbardziej podobała.

Opublikowano

W przypadku dziennikarzyn growych tendencja zawsze jest ta sama:

jarają się czymś -> nie tak dobre jak piszą, lepiej podejść na chłodno

mówią żeby podejść na chłodno -> pora zacząć się jarać

Opublikowano

Lepsza niż jutuberów:

"Nie interesuje mnie ta gra"

Dostaje kolekcjonerkę za 1200zl za friko

Robi unboxing

"Pograłem już trochę, całkiem fajne, polecam!"

Opublikowano

Ta, żeby oni kurwa chociaż to odpalili. Wpierdolą fotką na insta i pora na csa [