Skocz do zawartości

Splatoon 3

Featured Replies

Opublikowano

Od czasów titanfall2 nie było bardziej pomysłowej strzelanki online. Wady? Patrząc na chłodno to trójka tak na prawdę powinna być dwójka jeśli chodzi o zmiany i różnice. Patrząc na popularność to farbki4 na next genie to rzecz pewna i tu już liczę na jakoś rewolucje w serii. 

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 10,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zapowiedzieli expansion passa, w nim dwa dodatki, o ile drugi to dlc singlowe na wzór dodatku do dwójki, który wyjdzie kiedyś tam w tym roku, to pierwsze debiutujące już na przełomie miesiąca jest dość dziwne...powraca hub z pierwszej części i tyle. Mam nadzieję, że dojdzie info że np hub będzie mieć ekskluzywną zawartość w sklepach bo w przeciwnym razie sens kupowania żaden. Cena 100zl 

W marcu rusza nowy sezon, a wraz z nim jak zwykle patch z nową zawartością, powraca special kraken z jedynki, dwie nowe plansze (min. powrot statku z dwójki) , nowy turbo boss do salmonidow oraz standardowo nowe bronie, ciuszki i katalog

Opublikowano

Od nowego sezonu i patcha z zawartością tableturf battle będzie dostępny online, można grać z ludźmi z sieci, a nie jak dotychczas tylko z AI, całkiem spoko minigierka karciana 

RDT_20230223_1618534319826227938954285.jpg

Edytowane przez Daffy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja już dawno nie włączałem bo co chwilę inna gra odciąga ale jakby co to chętnie, tylko na długie sesje ze mną nie licz

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Expension Pass zawiera wszytskie dodatki? Nigdy nie grałem i nagle przyszła ochota na spróbowanie multi od Nintendo.

Opublikowano

Wszystkie tzn jakie? Dotychczas chyba był cały jeden nic nie wnoszący czyli hub z splatoona1, a zaraz ma dojść drugi czyli tryb pseudo rogala. Jeśli o to ci chodzi to tak - expension pass będzie mieć te oba

Opublikowano

A kiedy ten rogal wpada?

Matko w życiu bym nie pomyślał że farbki będą jedna z moich ulubionych gier na switchu. Piękna jest ta gra!

Opublikowano
14 godzin temu, easye napisał:

A kiedy ten rogal wpada?

Matko w życiu bym nie pomyślał że farbki będą jedna z moich ulubionych gier na switchu. Piękna jest ta gra!

Wczoraj 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ciekawe czy ktos tez tlucze od czasow dwojki w kolko te defaultowe pojedynki online? W dwojke na dawnym koncie mialem 100+h nabite tylko na 3-minutowych rundkach online i teraz jade od nowa z trojka to samo nawet nie odpalajac na sekunde niczego innego, z singlem wlacznie. Mega fun i odprezenie wieczorem jak wytargam od zony Switchu po sesji w Stardew na kilka szybkich meczykow, polecam :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam już w gierce ponad 100h, gałki nawet na pro controlerze są daleko od ideału, ale mimo wszystko zaskoczyły mnie fakt że 99% pro graczy gra celując za pomocą Motion Controll:

Opublikowano

Ja serie poznałem na S1 i od tego czasu spotykam tematy w necie że motion control to jedyna opcja by się wybić ponad przeciętność w tej serii.

Btw wybitne multi z pokurwionym pomysłem na rotację map co dwie godziny mimo obrony nintendofafow że dzięki temu szybciej można poznać mape albo przygotować strategie.

Opublikowano

Też zaczynałem przygodę ze Splatoon na WiiU. Dla mnie motion-control to game-changer w strzelankach. (Albo inaczej: ja nie potrafię grać w Splatoon wyłącznie gałkami.)

A tak przy okazji: upgrade dla NS2 dodaje możliwość grania Joy-Conami 2 w trybie myszki ??

Opublikowano
W dniu 19.06.2025 o 03:02, Damk napisał(a):

Też zaczynałem przygodę ze Splatoon na WiiU. Dla mnie motion-control to game-changer w strzelankach. (Albo inaczej: ja nie potrafię grać w Splatoon wyłącznie gałkami.)

A tak przy okazji: upgrade dla NS2 dodaje możliwość grania Joy-Conami 2 w trybie myszki ??

Nie, powodem ponoć cross play z S1 choć to słaba wymówka bo mogli wrzucić myszkę do singla

Opublikowano

Nintendo nie zawodzi.

Spoglądając na historię (porzucenie oryginalnego Splatoon z WiiU - inaczej niż Mario Kart 8 - i wydanie po w zaledwie dwóch latach nowej odłony Splatoon 2 na Switch zamiast Splatoon Deluxe edition, a następnie wydanie całkiem nowej kanibalistycznej produkcji - Splatoon 3 - na tej samej platformie po 5 latach), można by było wywnioskować inny ruch od włodarzy Wielkiego N. A tu taka niespodzianka. Splatoon 3 - którego pożegnali (kto kojarzy splatfest Grand Festival z 2024?) został cudownie reaktywowany D Cross-game jak się patrzy.

Edytowane przez Damk

Opublikowano

Ewidentnie robili wszystko by go szybko pogrzebać i wypuścić 4 ale po drodze zmienili całkowicie plany, nowe patche, mapy, powrót splatfestow, a ostatnio S2 edition.